Min Livs historie i store træk2Jeg vil vide hvad der vil ske
Vores første barn, en søn Fritzli, blev født med en fødselsskade ... [...]
Livshistorier
22 dage siden
1Joshua betyder Herrens sejr
Joshua videre førte det kald, · hvortil Moses i første omgang blev ... [...]
Blandede tekster
1 måned siden
1Med 80 +
Med 80 + er man ikke altid så fit, · med bøn forsvinder plagerne li... [...]
Rim og vers
1 måned, 6 dage siden
0Hvordan vi blev mistænkt for at være inform...
Vi kom tilbage til Svejts i året 1999 efter næsten 40 års udenlan... [...]
Blandede tekster
1 måned, 24 dage siden
2Livsfilosofi
Jeg er taknemlig for hver en god dag, · jeg lever uden større ubeha... [...]
Digte
1 måned, 29 dage siden
3En Diamant
En skinnende lysende diamant, · var en sten før den blev sat, · i en ... [...]
Digte
2 måneder, 11 dage siden
2En diskussion om godt og ondt og den frie v...
En nybagt ung mand, som lige havde fundet vejen til troen, besøgt... [...]
Blandede tekster
2 måneder, 27 dage siden

Puls: 53,7

Publiceret: 8
Afgivet: 24
Modtaget: 16
Inge Erhard (f. 1941)
Hvordan kan jeg være sikker på, at Vorherre hjælper mig?
   Gud er ikke en slags tryllekunstler, som giver os alt hvad vi ønsker. Hvis det ikke funktionere, så eksisterer han ikke er den reaktion mange har, eller man beskylder man ham for al verdens ulykker og glemmer vi selv har del i dem, fordi vi er født med en fri vilje.

Vi levede 4 år i Etiopien fra 1966 - 1970.
   Der var demonstrationer og oprør imod kejser Haile Selajsie i den tid. Vi rejste tilbage til Svejts, fordi vi kunne mærke, noget ville ske før eller senere. Mange andre udlændinge blev til den sidste time. Et år efter brød krigen ud, kejseren forsvandt, tørre satte ind og mange døde eller blev myrdet. Senere fandt man ud af at kejseren var blevet kvavlt i hans søvn.
   Efter 2 år i Svejts flyttede vi til Indien for 2 år. Da tiden var ved at være udløbet, fik min mand et meget godt tilbud fra Beirut, Libanon. Jeg var begyndt at studere biblen på det tidspunkt og gik også i kirke om søndagen. Et eller andet sted læste jeg, at der ville blive krig i Libanon og det ville aldrig rigtig blive fred. Det var som om noget sagde stop: Du kan umuligt flytte til Libanon. Min mand var ikke særlig happy for at afsige tilbuddet men gjorde det. I stedet for flyttede vi til Singapore, hvor vi blev i 24 år.

Imellem Indien og Singapore var vi på ferie i Svejts og i Danmark. Før vi ankom i Singapore var krigen brudt ud i Libanon og direktøren for hotellet blev skudt, da han stod og kikkede ud af et vindue.
   I året 2000 rejste vi tilbage til Svejts. Grunden, min mand havde en meget usædvanlig drøm, som han gik og grundede over. Vand kom ind i bygningen, hvor han arbejdede. Det steg og steg, til sidst måtte han springe fra en mur til en anden for at redde livet. Vi besluttede, at tiden var inde til at vende tilbage. Vores børn studerede i Svejts og vores handikappede søn var gået hjem til evigheden.
   Et år efter vi forlod Singapore brød sars ud og 9- 11 i Amerika var sket, med det resultat at mange airliner måtte reducere. Min mand arbejdede ved Singapore Airline i 18 år.
   Derefter fik min mand fik en stilling ved Mauritius Airline for nogle år, indtil vi pensionerede. Han kunne arbejde hjemmefra og en gang i måneden tog han nogle ture til de forskellige stationer.

I det store og hele synes jeg, at Vorherre har set til, at det gik os godt over alt. Mit råd til andre er følgende: Overse ikke at Gud har hele verden i sin hånd for store såvel som for små. Det betaler sig at være åben over for hans vejledning og også følge den. Vi blev skabt til at leve og virke med hans søn Jesus Kristus nu og i al evighed. Tiden her har vi til at lære at omgås ondt og godt og frem for alt, til vælge vejen med Kristus ved at læse ordet og lade os vejlede ved en personlig inderlig forbindelse, derfor blev vi skabt i hans billede.
   Se Salmernes bog 91.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/03-2022 17:44 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 536 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.