3Et skævt eventyr
I en lille by levede der engang en mand, som havde fået kælenavne... [...]
Eventyr og fabler
4 måneder, 18 dage siden
1Magiens kraftfulde tryllestav
I et spil af tid og rum ændres vores liv, vævet af tråde, der væv... [...]
Blandede tekster
5 måneder, 1 dag siden
1Truslen mod det danske demokrati
Lad mig først slå fast med syvtommersøm, at jeg er imod enhver fo... [...]
Klummen
6 måneder, 12 dage siden
4Den sidste vals
I livets uforudsigelige teater, hvor skæbnen danser sin uforudsig... [...]
Blandede tekster
7 måneder, 8 dage siden

Puls: 2,7

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 2
Helge Christensen (f. 1950)
Jeg vågnede i skumringens dystre favn, efter at natten endnu engang havde forsøgt at kvæle mig i dens kolde, nådesløse greb. Jeg var fange i mine egne mareridt, hvor flaskerne var mine beskyttere, mine trofaste vogtere i det dunkle rige af alkohol og ensomhed.

Jeg blev kastet ud i et ritual af desperat søgen efter trøst og flygtige øjeblikke af glemsel. Mine nætter var som et skibbrud i et endeløst hav af tomhed, hvor jeg desperat greb efter de halve og kvartfulde flasker, som var skjult i mine hemmelige skatkamre. Hver flaske var en skat, en flig af håb i et ocean af smerte.

Natten havde sin egen, grusomme magi. Jeg var efterladt i et dystert mareridt, fanget i et kaos af tåger og rædsler, inden jeg vågnede og fandt frelse i flaskens barmhjertige favn.

I mine værste øjeblikke vågnede jeg til en uhyggelig virkelighed, hvor min egen krop var min fjende. Jeg havde mistet kontrollen over mig selv, fandt mig selv liggende i mit eget kropsaffald. Natten havde sejret igen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/09-2023 18:07 af Helge Christensen (bejser) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 171 ord og lix-tallet er 39.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.