Israel Gaza konflikten


1 måned, 27 dage siden 1 kommentar Blandede tekster

1Israel i dag som i går
Jeremiah 31 - 31: Der kommer de dage, siger Herren, da jeg vil sl... [...]
Blandede tekster
6 dage siden
0Indien - ture ud i landet, afskedens time
Nu vidste vi med sikkerhed, at vores dage i Indien var talt. Vi o... [...]
Livshistorier
8 dage siden
1Indien - planer om fremtiden og et overfald
Planer om fremtiden · Efter jul og nytåret var over for anden gang,... [...]
Livshistorier
14 dage siden
2Påske og faste
Vi var kommet hen i april måned, luften flimrede for varme. Den s... [...]
Blandede tekster
23 dage siden

Puls: 55,4

Publiceret: 14
Afgivet: 29
Modtaget: 22
Inge Erhard (f. 1941)
Hvis man vil forstå Israels konflikt med Gaza i dag, skal man også forstå baggrunden af det Gamle Testamentes bøger, og frem for alt, ikke sammenligne med vores forståelse af det Nye Testamente og vores opfattelse af politik.
Vi, som lever efter det Nye Testamente, har hvis man vil, modtaget tilgivelsen igennem Kristus og vi lever ikke efter det Gamle Testamentes regler og bude.
Israel er blændet for vores skyld, sådan at evangeliet kunne blive videre givet til verden. De modtog ikke Kristus første gang men korsfæstede ham. Når Kristus kommer anden gang, vil de modtage ham, som det er skrevet, et land bliver frelst på en dag.
Derfor gælder det Gamle Testamentes regler stadigvæk for Israel. Hvis man studere Israels historie, før og efter landet blev grundet i 1948, så ser man, at de fleste ting som førte til Israels opstandelse, skete på dage og år efter deres kalender. Dermed menes deres Sabbat år og deres 7 gange Sabbat år det 50 år.

Året 2023 - 2024 var det 50 år for Israel, det var en festdag og på en lørdag. Gaza konflikten skete - 50 år før på samme dag og en lørdag var det også en festdag. Israel blev overfaldet af Syrien og Egypten og andre arabiske lande, det var Yom Kippor krigen. Alt dette kan læses på internet.
Havde man i Israel været opmærksomt på dette, havde man kunne være bedre forberedt, og måske var krigen blevet undgået.

Det er ikke politik som redder verden men Guds Ord. Alting er planlagt fra begyndelsen. I bogen Isaiah så ser man, at Gud i sidste ende vil dømme landene, før han opretter et nyt rige. Det vil ske når Kristus kommer anden gang.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/02-2024 12:37 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 285 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.