Ensomhed


4 måneder, 24 dage siden 1 kommentar Blandede tekster

5Trump eller Harris
Hvem vil i fremtiden i det hvide hus bo, · hver og en har en mening... [...]
Digte
1 dag, 11 timer siden
0En Roma familie
Vi lever i en hytte af engle ofte beskyttet, · har næsten ingen pen... [...]
Digte
5 dage siden
0Amerika - Korea
Det følgende forår besluttede vi at tage på en længere rejse. Fri... [...]
Livshistorier
18 dage siden
0Singapore - Svejts - Oriole Cresent
Køb af lejlighed. · En dag, da jeg lige var kommet hjem fra indkøb,... [...]
Livshistorier
26 dage siden
2The dragons prophesy
Kan vi lukke øjnene for det som sker, · så længe det ikke kommer fo... [...]
Rim og vers
1 måned, 7 dage siden
2SATS - Singapore Airline Terminal Service
Efter syv år ved Oberoi Imperial hotel, overvejede vi for alvor a... [...]
Livshistorier
1 måned, 10 dage siden
1Lidt om finanser
Hvem styrer det finansiel system i verden i dag? mærker vi ikke a... [...]
Blandede tekster
1 måned, 22 dage siden

Puls: 60,3

Publiceret: 12
Afgivet: 35
Modtaget: 17
Inge Erhard (f. 1941)
Så en fjernsynsendelse om ensomhed og begyndte at tænke efter, hvorfor er folk ensomme. Der var mange svar i den sendelse, selvfølgelig kontakt med andre, var det største problem. Derefter alder, helbredet og hvad man ellers kan finde på. Nogen føler sig forkert behandlet i livet, andre er skyld. Den vejer meget tungt. En ting var tydeligt, der mangler noget i livet. Medfølelse er det, de fleste søger.
Nogen forsinker i depressioner og giver andre skylden for alting.
Nu jeg tror ikke at det hjælper meget at skyde skylden på andre. Der er ting som kan ramme hårdt og der er ting som ikke skulle være sket, vi alle kender det. Hvem er så skyld når man lider? Vi mennesker har et problem og vi har et liv til at bevise, hvad vi gør med det.
Det de fleste søger, er nogen at elske og holde af, nogen at dele med og som forstår en og måske også svaret til det som kommer efter dette liv. Mange kæmper en hård kamp, for man vil klare det selv og hvis Gud findes, så kunne han gøre noget for denne verden.
Har man mistet nogen man holder af, så kan man ikke holde op med savne og elske dem. Det er klart, at der er et svar her, fordi al kærlighed kommer fra Gud, Gud er kærlighed, og derfor vil kærlighed altid bestå, ligesom Gud altid vil bestå. For verdens overtrædelser betalte han på krydset og åbnede en vej for evigheden. Desværre er det svært for mange at forstå.
Jeg har selv været på det punkt. Jeg fortalte Gud, at jeg ikke kunne tro på ham, da vi fik et handikappet barn. I grunden gav jeg ham skylden, for det der var sket og ville straffe ham med at afsige min lille tro. For at han eventuel hørte det, råbte jeg det højt. I grunden var det min sjæl som råbte fra mit inderste. For mig stod Jesus i hvide klæder, jeg vidste med det samme, at han vidste alt om mig, det var som om vi altid havde kendt hinanden.
Jeg var et andet menneske dagen efter, det plagede mig heller ikke mere og har siden den tid kunne tale frit om det uden at føle nag. Jeg kunne ikke leve uden forbindelse til evigheden igennem Jesus Kristus. I himlen er der stor glæde når nogen finder vejen hjem.
Tager man det skridt og søger svar og vejledning ovenfra, så vil man også opdage, at vi ikke står alene, Der er mange engle som venter på at hjælpe os, livet er et frit valg imellem godt og ondt. iVi skal træffe et valg imellem Gud og fjenden. Vælger man ikke, så har man valgt alligevel. Vi har en megen stor frihed i dette liv til at vælge og vrage for evigheden. Har man ikke hørt evangeliet, kan man erkende Gud i naturen og skabelsen, siger Paulus. Det ved Gud også og dømmer derefter, se Romer brevet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/06-2024 12:09 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 495 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.