19 år siden

Lorte Onsdag - også den skide læge...

Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 1 måned siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
9 år siden
Drømme
Salomon
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Måske er det bare mig
Bjørn Langki...
4 måneder, 17 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
Kaos?
Per Z
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
10 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
feber
Kenny Raun (...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
1 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
5 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
3 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
Kære dagbog!!

Det er en rigtig møg lorte dag, jeg har ikke fået sovet så mange timer fordi at jeg stadigvæk har så ondt i ryggen, lægen siger at det går væk, men ja det får jeg jo afvide hele tiden, ligesom det med min mave... Jeg har problemer når jeg skal ud og lave stort, jeg får kramber i maven og sidder faktisk og presser tyndt ud, ja det lyder måske ulækkert når jeg skriver det til dig, men tro mig smerterne er endnu større end du tror, men lægen siger også der at det er noget som går væk... Han er sgu også så klog den læge, prøv med noget "HUSK" fik jeg afvide ja ja det gjorde jeg også men det kom jeg til at brække mig af. Men altså når jeg fejler noget eller har ondt nogen steder så går det væk igen, eller også er det fordi jeg er for tyk siger han. Så når jeg fejler noget behøver jeg slet ikke gå til lægen, jeg ved jo godt hvad han vil sige, så jeg er holdt op med at sige noget til ham.. Jeg kan huske her sidste gang jeg var dernede, jeg var blevet tvunget derned fra arbejdet.. Jeg forklarede ham som det var at hvis jeg skulle f.eks made en beboer eller skære noget i stykker eller bare i det hele taget bruge mine hænder så faldt de i søvn. Han kiggede på dem, trykkede nogen steder hvor jeg så kunne bekræte at jeg fik symptomerne på at de faldt i søvn, han kunne faktisk få dem til sove bare ved at trykke nogen steder, men igen kom det bare at det var fordi at min krop ikke kunne følge med at jeg havde taget lidt på, og at det ville forsvinde igen, ja det er sikkert også rigtig nok men kigger lægen efter så er det altså ikke på hænderne jeg har taget på, jeg ved ikke om han er blind eller hvad han er, men han er ihvertfald latterlig at høre på, men han siger jo det går væk igen så det håber jeg da også det gør...
Nogen gange ville jeg ønske at jeg kunne gå til min gamle læge, han var sgu altid så sød og forklarede mig altid tingene og aldrig i de 20 år jeg har haft ham har han sagt at det ville gå væk af sig selv.. Den læge her, jeg ved ikke om han ikke ved hvad han taler om eller hvad men lige meget hvad jeg fejler så forsvinder det af sig selv, tænk om han siger det til alle sine patienter???

"Du læge jeg har en knude her i brystet, hvad kan det være?"

Lægen: "Åhh det er ingenting det går væk igen!!"

Tænk hvis han siger sådan noget til folk, ja jeg aner det ikke men det irriter mig der ikke er andre læger her i byen så jeg kan få en anden, det er jo ikke sjovt at sidde her og skrive til dig og for hver gang jeg har skrevet 10 ord så skal jeg bevæge mine arme for at de ikke falder i søvn, det er ubehageligt, igår da jeg sad og så fjernsyn og bare sad med hænderne i skødet så sov de også jeg rørte dem faktisk ikke, jeg ville ønske nogen kunne hjælpe mig med det, for det der med at han siger at jeg er for tyk, ja det kan sgu godt være jeg er stor men så stor er jeg jo heller ikke, jeg kunne forstå hvis det var noget med mine knæ eller ben, men at jeg får ondt i ryggen når jeg sover, at mine hænder falder i søvn når jeg ikke bevæger dem og at jeg har problemer med at komme af med min afføring det kan fandme ikke være fordi jeg er for tyk. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre???????

Nå ja Jeg fk en SMS fra Betina her til morgen om at hun ikke kunne gå i dag eller imorgen, jeg blev lidt ked af det, for jeg havde glædet mig til at komme ud at gå, og jeg ved at jeg kommer ikke selv ud, jeg kan ikke få hevet mig selv af sted det er lidt trist, ja du vil sikkert synes det er mærkeligt for jeg kunne jo bare tage mine sko på og gå, men det er altså ikke så nemt som det er sagt. Jeg kan huske at Diana spurgte mig om hvorfor jeg ikke meldte mig ind i de danske vægtkonsulenter, men jeg tør ikke, jeg er ikke så god til at møde nye mennesker, jeg bliver meget nervøs, derfor gør jeg det ikke, men det fortæller jeg hende selvølgelig ikke jeg fortæller hende bare at det har jeg ikke tid til, jeg ved godt det er en rigtig dårlig ting at sige, men jeg kan ikke forklar hende at jeg ikke TØR????

Jeg sad forresten på nettet forleden og ledte for sjov efter nye opskrifter, og jeg fandt også nogen jeg lavede noget pasta med skinkesovs tror jeg det hed, det smagte rigtig godt, og det skulle vidst også være sundt, i aften skal jeg have noget der hedder noget i retnignen af tunfisk i ovn det skulle også være rigtig sundt men nu må vi jo se hvordan det smager.

Jeg vil jo gerne tabe mig, men når man er alene om det så er det altså lidt svært, men jeg forsøger mig da, jeg var jo på vægten her til morgen men der havde jeg taget 600 gram på siden igår så det var sgu ikke så godt, men jeg håber vægten er bedre imorgen..

Knusser

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lorte Onsdag - også den skide læge... er publiceret 05/11-2003 09:15 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.