haft en stille weekend
Martin Micha...
3 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
1 år, 4 måneder siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
5 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
13 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
Fred. 10 marts 2023
Susann Kokan...
18 dage siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
10 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
15 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
5 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
3 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg er stadig ramt af hovedpine. Jeg var dog nød til at komme ud og handle, for jeg manglede det jeg skal bruge, til næste uge. Der var en foran mig, der tog sig god tid til at tage en af de røde vogne, - så da hun var færdig skyndte jeg mig at tage 2, og give en videre til hende der stod og ventede efter mig. Hun smilte og sagde tak. Mit eneste håb er, at hun ikke tænkte at jeg gjorde det fordi hun var kvinde. Jeg ville ha gjort det samme, hvis det havde været en mand. Jeg ved desværre, at en vis procent del af kvinder, tror at man gør tingene fordi de er kvinder. Denne tanke på en bagtanke, kan man ikke fortænke dem i altid, - da en del mænd netop behandler kvinder anderledes positivt, og fylder dem med BS om, at de er noget specielt. Jeg ser kvinder som jeg ser mænd. Ingen forskelsbehandling, - dvs. Jeg kan nemt sige, at man ikke skal stole på kvinder, - og det ville sikkert provokere en del, hvis de ikke forstod at jeg har det på samme måde med mænd. Det er bare ikke altid så nødvendigt at sige, for der er ikke så meget positiv særbehandling overfor mænd, fra andre mænd.. der ved folk godt, at det er "buisness as pr usual"

Jeg gjorde det heller ikke for at vise at jeg havde bedre moral end hende foran, der langsomt tog hendes.. inden hun gik væk langsomt. Det at vide hvad der er god moral, og hvor vi har den fra, - har intet med at udføre den. Religiøse, der tit tror, at de har deres moral fra biblen, - render heller ikke og brænder hekse af, selv om det står at de skal gøre det, i deres bog. Jeg kan sige, at vi kan se, at de samfund hvor vi hjælper hinanden i stedet for at udøve smerte på hinanden, er langt mere succesfulde. glæde eller det at være tilfreds, er også langt bedre end smerte og det ikke at være tilfreds. Det kan man se objektivt på, hvad folk går efter og på hvilke samfund der lykkes mest. Så bygger man ellers et samfund op efter denne moral. Dernæst krydre man det med en forståelse af, hvad man selv ville ønske hvis man var i den andens position, samt at egen lykke over andres smerte ikke er et positivt for samfundet. Jeg kan fortælle om alt dette, i flere detaljer i et foredrag, - men det betyder ikke, at jeg altid vil følge det selv.

Min fortid og mine oplevelser gør, at jeg ikke gider længere. Derfor hader jeg, når jeg finder ud af, at jeg kan gøre noget godt.. for jeg ved godt, at jeg burde gøre det, og at den eneste måde vi kan opbygge et bedre samfund, er ved at hjælpe hinanden. Denne viden hamre dog imod min smerte, - der gør, at jeg også tænker.. hvorfor skulle jeg? - hvem var der for mig? - samt alle de gange jeg har oplevet folk være modbydelige overfor mig. Da jeg troede på kærligheden, havde jeg håbet om at mit liv ville blive godt på trods. Det har jeg som sagt ikke mere, - bag mig står mørket, og foran mig bliver det kun værre.

Det var tydeligt at se i øvrigt, at hende foran mig var religiøs.. Ikke at det har så meget med noget at gøre, - udover at pointere, at vi alle uanset hvem ikke altid gør det rigtige i alle situationer.

Da jeg kom ud af butikken stod der en stor mand, og bandede over sin cykel.. min stod lige ved siden af hans.. så jeg rykkede lige min cykel lidt længere væk, inden jeg låste den op.. så han havde plads til at kæmpe med sin cykel. Han var tydeligvis oppe i det røde felt over den, - så jeg sagde ikke noget, - ikke at jeg havde lyst.

Så var jeg hjemme ved mine forældre, - huskede at give min mor et kram. Hun var bekymret for min hovedpine, og jeg for hendes helbred. Hun mener ikke selv, at hun har så mange år tilbage. Kræften er ikke væk, - men jeg håber den er blevet slået så meget væk, at den ikke formere sig mere..Hun sagde at hun skulle passe på, da hun havde taget 3 kilo på.. så det var ikke så godt, men det var værre hvis hun havde tabt sig. Hun skal igen ha en sprøjte i maven hver dag i en måned. Min bror er vist mere til gråd, - vi har hver vores følelser på forskellige måder. Jeg bliver set som værende mere stærk. Det har jeg været nød til at være.. du kan ikke blive smadret af dine omgivelser, uden at du ender med at få tyk hud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hovedpine er publiceret 29/01-2023 14:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.