Nye og gamle tekster...
Kianna Kitte...
2 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
8 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
3 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
2 år siden
Ny mobil og træning...
Kianna Kitte...
2 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
3 år siden
Hundetræning
Chellepigen
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
4 år siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
Jeg er blevet moster...
Kianna Kitte...
2 år siden
Har virkelig været i tvivl de sidste par.. Men hensyn til Je.. Og har virkelig været ked af det og fortvivlet.. Men hvor er det da så rart at have venner og veninder.. Har virkelig fundet hvor meget det betyder at have nogen, som man ved man kan regne med når man har brug for det..

Snakkede med Aj. om at Je. havde sagt at han savnede mig og gerne ville have det til at fungere.. Og at jeg var i tvivl om hvad jeg ville.. Hun skrev bare en besked, som bare gjorde at min tvivl forsvandt samtidig med at hun sagde hvor meget hun holdte af mig:
"Jamen Anne sødeste skat - Der har bare været nogle fuldstændig langt ude skænderier, som har kostet så meget energi! Synes jeg har ku mærke at du ikke har bekymret dig så meget om sådanne ting for tiden - altså været mere gald..! Synes bare du skal tænke dig godt om (og det ved jeg du gør) og overveje om du vil tage chancen og risikere at du skal igennem det igen - også selvom han åbenbart vil lave noget om! Personligt synes jeg ikke at det er det værd. Men ved ikke. Jeg vil bare ikke se dig så ulykkelig igen."
Perfekt bekrivelse.. Og det hjalp mig til at se at det bare ikke gik.. Eller går at give det en chance til.. Det kan jeg ikke.. Og kan også godt selv mærke på at jeg er blevet mere glad og afslappet efter vi slog op..
Men rart at hun siger sådan nogen ting til mig.. Tror jeg har brug for at få det af vide tit - intet jeg fatter det fuldstændig.. For jeg ved at jeg vil blive i tvivl flere gange, og der får jeg brug for at få det af vide..
Ved aat jeg har nogen personer jeg kan regne med.. Isør de 3-4 stykker fra klassen.. Hold kæft jeg elsker de piger.. De betyder alt.. Og det har jeg bare fået bekræftet nu her.. Hvor meget de betyder for mig og hvor stor pris jeg skal sætte på at de er her og gider at lytte.. TAK..

Elsker jer tøser.. <3

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tak fordi i er til.. er publiceret 16/05-2006 20:11 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.