Måske er det bare mig
Bjørn Langki...
1 måned, 17 dage siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
7 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Israel
Salomon
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Plan B
Dus
5 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
13 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 2 dage siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Har lige været på en dejlig strandtur med en veninde - ca. 3 timer har vi været ved stranden og bare hygget os.

Jeg hentede hende ved 12.30 tiden og så kørte vi i min bil ud til den første strand. De ligger i forlængelse af hinanden, men har hvert sit navn. Vi parkerede foran cafeteriet og gik ind og købte os noget at spise. Vi ville have siddet udenfor, men så begyndte det at småregne, så vi valgte et af bordene indenfor. Lige da vi var færdige med at spise kom der en tur turistbus fuld af turister og pensionister. De havde vist reserveret borde i forvejen, for damen i cafeteriet ventede dem.

Solen var også kommet frem nu, så min veninde og jeg gik ned til stranden. Det var meget lavvande, så vi gik helt ud til hvor der var lidt vand. Der kunne vi både se krabbeskjold og sandorme i det våde sand og andre ting der kommer frem der i det der normalt er havbund, men som nu ligger åbent fordi det er lavvande. Vi gik rigtig på opdagelse, men passede på ikke at komme for langt ud.

Inden vi gik længere hen ad stranden, gik vi lige op på campingpladsen, fordi min veninde ville vise min nogle kaniner hun sagde de havde der. Så vi travede op ad en stejl bakke til vi nåede campingpladsen der lå på toppen. Og ganske rigtig i en stor voliere lige inden for bummen, var der to kaniner. En hvid - der var blind på det ene øje, og en brun - med to lyse striber ned langs siderne. De så ud til at have det godt nok, men der lugtede ved dem. Om det er fordi det udendørskaniner ved jeg ikke, jeg ved bare at sådan lugter det ikke ved min kanin. Og nu har jeg selv haft kanin længe... Jeg synes heller ikke de to kaniners pels så særlig velplejet ud og så det med at den hvide kanin var blind på det ene øje? Det kan selvfølgelig være en anden årsag til det, men jeg tænkte bare mit.

I en større volierre lige ved siden af kaninburret, var der undulater og vagler. De så nu ud til at have det rigtig godt. Og næsten lige over for lå et mindre badeland med stor vandrutchebane og svømmebasiner, m.m. Det hele var skabt som et mindre tropeland med palmer og det hele. Midt på en campingplads. Efter at have set dette gik vi ned på stranden igen.

Vi gik langs standkanten og ledte efter slebne glasskår og porcelæns-skår. Min veninde er nemlig rigtig dygtig til at lave mosaik-billeder ud af slebne glasskår, porcelæns-skår og andre ting hun finder ved stranden. Hun har to derhjemme som er rigtig flotte. Jeg fandt to slebne glasskår til hende.

Så blæste det pludselig op og himlen blev meget sort. Så vi besluttede at vi nok hellere måtte gå tilbage mod bilen, hvis det nu blev voldsom regnvejr eller skybrud eller tordenvejr. Men da vi nåede tilbage til bilen, var det stadig tørvejr, selvom himlen var lidt sort. Det så ud som om skyerne drev ud over havet uden at give regn. Så vi besluttede at vente og se. Vi gik hen til ishuset ved siden af cafeteriet og jeg købte mig en is. Min veninde ville ikke have en. Da jeg kom ud igen, sad hun ved et af bordene og snakkede med en ældre mand. Så jeg satte mig også ved bordet for at spise min is. Han var en sjov ældre mand - fuld af historier - vidste meget om stranden og så havde han været i Thailand mange gange og kendte alt til deres kultur dernede og fortalte os om det osv.

Men jeg blev færdig med min is, og så ville min veninde videre, så vi takkede manden for hyggelig snak og gik hen til bilen. I bilen sagde min veninde, at hun mente, at manden var ejer af iskiosken. Han var allerrede igang med at tale med et andet ungt ægtepar, da vi kørte væk fra stranden.

Nu fortsatte vi så hen til den anden stand af en vej som jeg ikke kendte (min veninde kendte den). Denne strand var ikke så stor og besøgt som den første. Her var ingen ishus eller noget - kun sommerhusene og stranden og to badebroer. Min veninde og jeg gik også her langs strandkanten og ledte efter sten og andet at tage med hjem. Her var vi mere heldige. Jeg fandt to flotte forsteninger. En af en blæksprutte-arm og en der ligner et sneglehus - sådan ligesom en konkylie. Den er rigtig flot. Min veninde fandt også en forstening af en blæksprutte-arm, men sagde at hun havde så mange derhjemme og at den måtte jeg få.

Så sad vi lidt i sandet og snakkede og så kørte vi hjemad. Men der var der så også gået 3 timer. Jeg kørte min veninde hjem og inden jeg selv kørte hjem var jeg lige i brugsen for at handle lidt. Jeg manglede nogle flere Earl Grey - the breve. Jeg har nemlig lige fået en stor ordre på 16 stk. ens kort. De skal alle være sorte m/sølvfarvet rude og på ruden skal der være en the-brev-blomst, og den skal være lavet af de gråsorte Earl Grey thebreve. Til 16 kort skal jeg bruge 128 stk. thebreve og jeg manglede 40 stk. i går,så derfor måtte jeg lige købe de sidste i dag. Så jeg må hellere igang med at lave de kort så jeg kan få dem sendt mandag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Strandtur er publiceret 25/08-2007 17:54 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.