Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 7 dage siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 21 dage siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Har lige været på en dejlig strandtur med en veninde - ca. 3 timer har vi været ved stranden og bare hygget os.

Jeg hentede hende ved 12.30 tiden og så kørte vi i min bil ud til den første strand. De ligger i forlængelse af hinanden, men har hvert sit navn. Vi parkerede foran cafeteriet og gik ind og købte os noget at spise. Vi ville have siddet udenfor, men så begyndte det at småregne, så vi valgte et af bordene indenfor. Lige da vi var færdige med at spise kom der en tur turistbus fuld af turister og pensionister. De havde vist reserveret borde i forvejen, for damen i cafeteriet ventede dem.

Solen var også kommet frem nu, så min veninde og jeg gik ned til stranden. Det var meget lavvande, så vi gik helt ud til hvor der var lidt vand. Der kunne vi både se krabbeskjold og sandorme i det våde sand og andre ting der kommer frem der i det der normalt er havbund, men som nu ligger åbent fordi det er lavvande. Vi gik rigtig på opdagelse, men passede på ikke at komme for langt ud.

Inden vi gik længere hen ad stranden, gik vi lige op på campingpladsen, fordi min veninde ville vise min nogle kaniner hun sagde de havde der. Så vi travede op ad en stejl bakke til vi nåede campingpladsen der lå på toppen. Og ganske rigtig i en stor voliere lige inden for bummen, var der to kaniner. En hvid - der var blind på det ene øje, og en brun - med to lyse striber ned langs siderne. De så ud til at have det godt nok, men der lugtede ved dem. Om det er fordi det udendørskaniner ved jeg ikke, jeg ved bare at sådan lugter det ikke ved min kanin. Og nu har jeg selv haft kanin længe... Jeg synes heller ikke de to kaniners pels så særlig velplejet ud og så det med at den hvide kanin var blind på det ene øje? Det kan selvfølgelig være en anden årsag til det, men jeg tænkte bare mit.

I en større volierre lige ved siden af kaninburret, var der undulater og vagler. De så nu ud til at have det rigtig godt. Og næsten lige over for lå et mindre badeland med stor vandrutchebane og svømmebasiner, m.m. Det hele var skabt som et mindre tropeland med palmer og det hele. Midt på en campingplads. Efter at have set dette gik vi ned på stranden igen.

Vi gik langs standkanten og ledte efter slebne glasskår og porcelæns-skår. Min veninde er nemlig rigtig dygtig til at lave mosaik-billeder ud af slebne glasskår, porcelæns-skår og andre ting hun finder ved stranden. Hun har to derhjemme som er rigtig flotte. Jeg fandt to slebne glasskår til hende.

Så blæste det pludselig op og himlen blev meget sort. Så vi besluttede at vi nok hellere måtte gå tilbage mod bilen, hvis det nu blev voldsom regnvejr eller skybrud eller tordenvejr. Men da vi nåede tilbage til bilen, var det stadig tørvejr, selvom himlen var lidt sort. Det så ud som om skyerne drev ud over havet uden at give regn. Så vi besluttede at vente og se. Vi gik hen til ishuset ved siden af cafeteriet og jeg købte mig en is. Min veninde ville ikke have en. Da jeg kom ud igen, sad hun ved et af bordene og snakkede med en ældre mand. Så jeg satte mig også ved bordet for at spise min is. Han var en sjov ældre mand - fuld af historier - vidste meget om stranden og så havde han været i Thailand mange gange og kendte alt til deres kultur dernede og fortalte os om det osv.

Men jeg blev færdig med min is, og så ville min veninde videre, så vi takkede manden for hyggelig snak og gik hen til bilen. I bilen sagde min veninde, at hun mente, at manden var ejer af iskiosken. Han var allerrede igang med at tale med et andet ungt ægtepar, da vi kørte væk fra stranden.

Nu fortsatte vi så hen til den anden stand af en vej som jeg ikke kendte (min veninde kendte den). Denne strand var ikke så stor og besøgt som den første. Her var ingen ishus eller noget - kun sommerhusene og stranden og to badebroer. Min veninde og jeg gik også her langs strandkanten og ledte efter sten og andet at tage med hjem. Her var vi mere heldige. Jeg fandt to flotte forsteninger. En af en blæksprutte-arm og en der ligner et sneglehus - sådan ligesom en konkylie. Den er rigtig flot. Min veninde fandt også en forstening af en blæksprutte-arm, men sagde at hun havde så mange derhjemme og at den måtte jeg få.

Så sad vi lidt i sandet og snakkede og så kørte vi hjemad. Men der var der så også gået 3 timer. Jeg kørte min veninde hjem og inden jeg selv kørte hjem var jeg lige i brugsen for at handle lidt. Jeg manglede nogle flere Earl Grey - the breve. Jeg har nemlig lige fået en stor ordre på 16 stk. ens kort. De skal alle være sorte m/sølvfarvet rude og på ruden skal der være en the-brev-blomst, og den skal være lavet af de gråsorte Earl Grey thebreve. Til 16 kort skal jeg bruge 128 stk. thebreve og jeg manglede 40 stk. i går,så derfor måtte jeg lige købe de sidste i dag. Så jeg må hellere igang med at lave de kort så jeg kan få dem sendt mandag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Strandtur er publiceret 25/08-2007 17:54 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.