20 år siden

Fest,farver og tømmermænd

Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Prøv at forestil, at alle de typer som man normalt kikker efter og tænker - Hold da op sådan kan man da ikke se ud, eller hvis det var min datter/søn blev hun/han klippet, samlet på et sted og så vel vidne at det er faktisk ens datters venner. Mange af disse unge mennesker der deltog i hende og venindes fødselsdags fest har jeg set mange gange et eller andet sted i gade billedet. De skælder sig ud fra alt lige fra hanekam,skrigende hårfarver piercing og hullet tøj.. Men hold op hvor var det nogle søde og dejlige unge mennesker.. Der var ingen ballade eller optræk til slagsmål, og da vi skulle rydde op var der heller ingen der stod tilbage for at give en hånd med, og vi var færdige i løbet af ingen tid. Selvfølgelig var der en Karl Peter smart type med store armbevægelser, som fik præsteret at rave et billede ned fra væggen, så det gik helt i stykker.. Men sådan en er der snart ved alle fester og i alle samfundslag !!
Claus var ikke med til festen. Han var fuldstændig smadret , så vi blev enige om, at det var en bedre ide at han gik i seng, i stedet for at sidde og hænge, og prøve at være selskabelig. Det var der jo ingen der fik noget godt ud af !! Han var selvfølgelig ked af ikke at deltage, men kunne se noget mere fornuftig i at få udsovet..
Michelles far og hans fætter deltog også, det var rart ikke at være den eneste over 25. Det endte med at vi alle tog ind i byen !! Men kl. ca. 03.30 var jeg helt død.Og specielt efter at en fyr var kom forbi, kikkede på mig og så agede hen mig på kinden og sagde - du skal da ikke være ked af det !! Blev jeg enig med mig selv om at jeg nok så lidt brugt ud, og måtte nok hellere begynde og begive mig hjem ad !!
Jeg havde nok rumsteret lidt da jeg kom hjem. I hvert fald stod Claus der pludselig, med store øjne og et sammenbidt ansigt.. Han havde hørt noget ved døren og så ikke mere. Han var overbevidst om at der var fremmede i huset..UPS

Da jeg vågnede lørdag formiddag var Claus taget på golfbanen. Så jeg sad et par timer ved computeren, før at jeg fik ondt af mig selv og gik i seng igen.. Vågnede ved at Claus prøvede at få liv i mig, det var virkelig en opgave..men han kender turen !!

Kl 19.00 skulle vi ind og spise hos naboen troede jeg !! Ved ikke hvor komikaktions bristen lå, men kl. 18.50 ringede de ind for at høre om de var blevet glemt. Nabokonen mente at det var kl. 18.30.. Men skidt pyt det var ikke noget at starte en nabo strid over. Vi havde en rigtig hyggelig aften. Denne gang var det bare rødvin i stedet for øl som aften før.. Disse to aftner svarer til mange måneders normal forbrug for mit vedkommende.. Det har virkelig været en hård weekend, sløvheden sidder stadig i kroppen og ulmer. Pu ha da
Og så for at det ikke skal være løgn, så sad man og følte sig godt dum, da værtinden byd igen af mørbraden i portvinsflødesovsen, som i øvrigt smagte fortræffeligt.Sagde pænt nej tak, og fortæller man at i de sidste 14 dage har været på mad afvænning, pga. lyste spisning. Og så manden som man ikke har sagt noget til om min nedtrapning pga. at jeg ikke orkede at skulle stå til regnskab.. ville ikke tabe ansigt, hvis jeg faldt i og fik et af mine æde orgier. siger - nå er du det. Hmm
Han har åbenbart ikke lagt mærke til, at jeg har haft et stort forbrug af vand inden måltiderne, eller at jeg har lagt mere vægt på at vi havde frugt i huset, end jeg plejer at gøre..Plus at jeg ikke har rørt det chokolade som vi har købt i rigeligge mægter af i tyskland. Og der skal virkelig noget af en overvindelse for mig til at lade det være..
Nå men det har resulteret i at nu er manden begyndt at ville lægge hele vores kost om for " min " skyld !! Det drejer sig i første omgang ikke om en slankekur. Men mere det at jeg skal vende mig til ikke at spise af lyst, men af sult og så jeg " Kun " skal spise til jeg ikke er sulten mere, og ikke til at jeg er ved at flække.. Det var også en af grundene til at jeg ikke havde sagt noget, for jeg viste at han ville tænke og handle sådan. Jeg ved godt at det er for at glæde mig, og det er jeg selvfølgelig taknemlig for.. Men nogle gange har jeg det bedst med at kæmpe alene..

Søndag aften havde jeg inviteret Michelles far, farmor og så bedstefar med " påhæng ", til kaffe og lagkage. Påhænget valgte at besøge nogle venner i stedet for !! Jeg har ikke snakket med hende siden at min far fortalte det med pillerne, så det skuffede mig at hun valgte Michelle fra.. Men det siger jo lidt om hende som person vil jeg mene. Jeg er virkelig ked af at jeg har inviteret hende med til jul. Men der kan jo nå at ske så meget inden da.. Så måske har hun slet ikke lyst til at deltage når vi kommer der til !!

Det var så den weekend, godt overstået og med helbredet så nogen lunde i behold. Gør ikke noget at der går et halvt år før at der kommer sådan en igen !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fest,farver og tømmermænd er publiceret 10/11-2003 20:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.