12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Så fik jeg installeret vores computer på det 100 år gamle skrivebord. Det er lidt underligt, pludseligt at have et decideret skrivebord, med en computer, bøger og nogle af tegningerne fra da ungerne var små.

Jeg sov længe i dag. Jeg er bange for at min vædske i kroppen er altfor alvorligt alligevel. Jeg har det konstant og jeg bliver ør og træt af det. Min urinrør er heller ikke helt fin endnu. Jeg troede at det kunne gå over selv ? Altså med hjælp af en masse thedrikkeri. Jeg er vist også ved at få det røde, så alt i alt er min krop jo ret belastet må man sige. Det er godt jeg har fået kysset meget :o) det styrker jo immunforsvaret.

Min Jakob sms ´ede ikke godnat i nat. Det kunne jeg ikke lige ....altså jeg blev ikke ked af det eller noget, men jeg savnede et godnatkys ;o) så forvænt man kan blive. Denne morgen - heller ingen sms. Jeg lod ham være, men pludselig gik der lidt panik i mit indre. Måske HAR jeg skræmt ham væk ? Måske HAR jeg fået ham til at føle sig utilstrækkelig ? Det er jo typisk de mænd jeg møder. jeg får dem altid til at føle sig ikke god-nok. Åh...der fik jeg godt nok lidt paniske nervøse trækninger :o) *GGG* heldigvis svarede han min sms og fortalte at han har tænkt på mig siden han vågnede, mens han spillede fodbold ( Hvor han siger, at han var god ! ;o) *GG* godt !)
og i det hele taget dukkede der hele tiden små billeder op af mig :o) dejligt...åååh, jeg faldt helt til ro i det samme som jeg kunne fornemme at han stadig var vild med mig. Jeg er forelsket. I løbet af dagen lagde jeg mig og elskede med mig selv. Det er så dejligt at mærke sig selv, lade tankerne flyve afsted. Også ikke-seksuelle tanker kan komme. Kedeligt ? Nej *GG* total kreativt og konstruktivt. Men jeg fantaserede om mit par og den gifte mands tilbud om at være sammen med ham og et bi-par....whhoouuw - det fik godt nok hormonerne til at rulle :oP *GG* men men men...da det kom til stykket, blev jeg mindet om....at jeg rent faktisk aaaltid savner at komme i en orgasme med en følelse af samhørighed......hmmm... :o) tankevækkende, ikk ? Jep :o) så da små pirrende bobler begyndte at gennemsyre min frodige krop, så kom Jakob til mig. Og han fik mig i en verden af dejlig skøn og en følelse af universiel forbundethed....han har en skøn skøn indflydelse på mig. Godt nok bliver jeg også lidt panisk over at jeg muligvis skal til at undvære eksperimenterende oplevelser, men jeg nyder simpelthen trygheden jeg får af den lækre kærlige og naturligt vilde mand....suuuuk.... :o) jeg vil ham. Mums.

Han har ladet mig være i fred, fordi han ikke ville distrahere mig i min skriveproces. Problemet er faktisk at jeg savner hans nærvær - og jeg tror jeg er nået til den erkendelse at jeg skal have elskov - ikke sex, men elskov med varme ømme følelser med, før jeg rigtig får noget turbo-energi til min skabelse af en opgave og dens resultater.

Imorges ville jeg så gerne have vågnet med ham. Nusse ham blidt og lade mig nusse blidt til at vågne..og langsomt blive forført til en endelig opvågning. Det var noget jeg elskede da jeg var gift, måske ikke så tit , men jeg elskede det ;o)

Jeg har en indrømmelse. Jakob har samme hud, som min X. Kraftigt hår, som ham. Men her holder ligheden. Måske er der nogen der tror jeg faldt for det ? En slags erstatning ? :o) *GGG* det håber jeg altså ikke :oP Jeg faldt for så meget andet, før jeg vidste hvem han var :o) men jeg vidste at han repræsenterede de ting jeg havde savnet :o) C har nogle af de træk, som menneske. Super-far, bevidst, alvorlig, seriøs, men også - selvfølgelig hvem har ikke d´t ? - noget humor.

Nå...jeg må smutte.

Opgaven venter ;O)


~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdag er publiceret 10/01-2004 19:52 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.