20 år siden

godt påvej.... :o)

Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Åååh L...hvor er jeg glad for at høre fra dig - også på denne fortrolige måde. Du har ret med at "sådan noget" her ikke lige er noget som kvinder i almindelighed ikke snakker om, men hvor er vi dog opfindsomme og meget mere komplicerede end vi lige forstiller os til at være. Det vil sige...det er ikke lige noget, som jeg normalt gør *GG* men selvfølgelig, i samvær med NOGLE andre...ja, så er der jo ikke andet end lige at indordne sig.

Det sjove er, når jeg så alligevel slipper min tendens til at se erotisk på tingene, så reagerer folk der skubber deres seksualitet helt under gulvtæppet - slet intet, endsige fanger dem ! :oD *GGG* det kan alliegevel ikke andet end more mig - og også tænke over hvordan deres seksualitet så er....jeg mener ALLE KAN jo blive lystige og tændte.....hvorfor så skjule det ??? *suk* ... :oP *GGG* arj, det kunne være noget så skønt at opleve dette som værende ligeså nødvendigt som mad, drikke, glæde, sorg og humor ;o) ikk ? Tænk sig så, hvor meget mere vi ville sprudle og være kreative i hverdagen ? ;o)

Lyder rigtig rigtig dejligt med din egen stund for dig selv....med dig selv ..og dine lyster.

Kan fornemme lysten der overmander én, hvor man så har lyst til at give efter. Min svaghed (eller er det styrke ? ) er at jeg så tit giver efter. Nej, ikke helt. Lægger da også bånd på mig selv - ellers havde jeg godt nok travlt ! *GG* og den seksuelle energi skal ikke undervurderes - den er enorm stærk ! Og derfor skal man også bruge den med omhu :o) jeg ved det.....det er ligesom ying og yang....eller op og ned.... lyst og mørkt....det udligner sig på et tidspunkt - og dyrker man det altfor utilsiget, så har det ihvertfald givet mig bagslag på det følelsesmæssige plan ;O) derfor gør jeg hvad jeg kan for at passe på mig og ikke være så "udsvævende" *GG* hmm.....nogen vil da helt sikkert anskue det som MEGET udsvævende med mit liv - for jeg skriver jo ikke alt. Det kan godt lyde lidt....blæret måske...jeg ved det ikke, men nogen ting er nok lidt for kinky :oP *GMMF* sådan noget som at have en mand på besøg for at ....lade ham udstille sin lystighed :oP *GG*...uha, jeg elsker sådanne lege *GG* jeg er så slem. Men jeg har også fortalt Jakob om dette. Og idag blev jeg godt nok bange for om han så var ved at bakke ud, fordi han bliver skræmt af mine lyster og bange for at blive inddraget :o) han er dog ikke sådan - og jeg tror nok at han har fundet ud af, at det et aftalt spil, hvis og når man skal lege :o)

Jeg kan også genkende din leg.....oh yeah, babe ;o) der er ikke noget mere frækt end noveller, der lige passer til ens fantasier og mere til. Også den trofaste ...nå, ? Det har du også ;o) hæhæ...lækkert at kunne klare sig selv - nogen gange er det bare så lækkert at alting er på ens præmisser - og når man har en god fantasi ;o) yes ! Hvorfor ikke udnytte denne evne til fyldestgørelse af ens behov....

Jeg er glad for at du fremlægger denne typiske og total traditionelle dilemma. Mænd lever dem jo meget oftere - bilder jeg mig ind - for det er jo dem der oftest udlever deres seksuelle lyster ved at gå til andre personer end deres udkårne. Min drøm er at jeg kan forblive swinger. Jeg ÆLSKER at se andre gøre dét. Ælsker dette privilegium at andre lukker én ind i dette fantastiske og total blottede univers - skabt og levet af andres ønsker og fantasier. Livet er sq så kort, at jeg for alt i verden ikke vil nøjes. Jeg har besluttet mig i det her øjeblik. Jeg vil altid have lov til at udfolde mig.....og ja, hvad hedder et hold af mænd for en Kvinde - når mænd har deres Harem ? Jeg spurte om det på chat i går - der kom kun et fattigt svar. Et fodbold-hold. *GGGG* neeeej ! I fodbold er der kun et og alene én bold :oP *GGGG*

Jeg ønsker nok ikke lige et harem, som sådan - for jeg ønsker Jakob. Men når lysten sjældent gang melder sig vil jeg kunne have lov til at gøre det. Om det så er hvert halve år eller hvert år. Bare dét at ....kunne leve 100 % som man er - dét vil jeg gerne.

Altid...skrev jeg....ja. Men jeg vil ALTID bestræbe mig efter at min partner respekteres for dét han står for. Jeg er ikke ude på at pille nogen mands stolthed ned. Nej, der er ikke noget værre. En stolt mand er det mest sexede der findes - og sådan skal min mand være. Han skal være stolt af mig - og derfor har det nok også været meget tvivlsomt om jeg ville være i stand til at møde en mand af rette støbning for mig :o) Jakob er sikker på sig selv. Han kender sig selv og sine grænser. Dét er i sig selv et skønt egenskab der giver respekt for Manden.

Ok...dem der kunne rumme dét at jeg kunne lide det avancerede - havde jo deres koner til at tage sig af det praktiske derhjemme, børneopdragelse og ja...de almindelige husbehov indenfor sex. Jeg var en udvidelse...mere avancerede sex-oplevelse. Men dét bliver jo på sigt fattigt. Hvis kærligheden er med - er det SÅ meget mere eksplosivt som energitilførsel og en enorm livsbekræftelse.

Da Jakob skulle gå efter den første nat...var jeg så spændt - var jeg endnu en spændende sex-oplevelse foir en mand ? :o/.......ÅÅÅÅH !!! Jeg var grædefærdig af spænding - kunne mærke denne svaghed i mig, som Jakob havde fået adgang til. Men....nej :o) han nyder HELE mig. Min karakter som person, de ting jeg har udrettet, min baggrund, mit job og ikke mindst mine børn :o) han ønskede mig som et helt menneske. Hvor meget mere kan man ønske ? :o) Jeg var faldet for ham...allerede ved første korte chat ;o) Dejligt at jeg så er blevet så fri, at jeg kan være MIG - hele mig. Alle de mennesker, som jeg har mødt på min vej, der har inspireret mig til at finde dén rette vej til at blive så smuk og flot som .... ~SommerFuglen~ :o)

jeg er dybt taknemlig :o)


I dag ringede jeg til min mor og fortalte om Jakob. Jeg har været alene i 5 ½ år. 2 kærester. Den ene 11 år yngre. Den anden 7 år ældre end mig ....*GG* der er 18 års forskel :oP på de to. NU føles det meget passende med Jakob, der er 1 år ældre end mig. Og jeg er sikker på....uha, den mand har en indgroet respekt for alle væsener og ser dem så ligeværdige - og...det bedste af det tror jeg pour moi ;o) meget åben for nye ting. Han har allerede prøvet en del nye ting med mig....vover sig ud, som en naturlig del af elskoven. Nørj, hvor er det skønt ! Som en anden har skrevet til mig. Seksualitetens kraft har sin selvstændige væsen, som er så fascinerende at se på os normalt civiliserede væsener. Dejligt at kunne frigøre sig og give sig hen.....loosen up, let the energy go and just ENJOY ;o)

Tak for nu.....oh, det er svært det her. Altså skrive opgave, når man har mest lyst til at elske, kysse og ....oh yeah ;o) ALT.

QnuZerSnuZer.....og kærlige tanker til alle der er åben for det ;O)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget godt påvej.... :o) er publiceret 11/01-2004 01:05 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.