20 år siden

rolighed.....lige noget for mig

Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
No name girl
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er jeg her ..... alene midt om natten :o) Jakob burde være her, men han har jo sine børn og ikke nok med det :o) han har plejebørn i sin varetægt i denne weekend :o) dén mand er simpelthen så god af sig ;o)

Jeg blev hjemme for 3. dag i træk. Har været så uendelig træt, at man skulle tro det var løgn. Men arbejdet op til julen har taget kræfter. Så var der lige lidt jul, også afsted igen. Vil heller aldrig glemme den følelse af træthed eller den manglende evne til at geare op igen i de omdrejninger det kan kræves på mit arbejde. Jeg forstår sq godt de steder, hvor der er natteliv at de ansatte tager speed og andet skidt for at holde tempoet. Godt jeg af natur IKKE KAN tage euroforiserende stofferl. Min sidste indtagelse af canadisk græs af "The best" er det bedste bevis herom *GG* :oP

Efter julen var der fest....og derefter på arbejde igen...igen igen, selv om jeg skulle have fri ! Arrggh....på dén måde er det sq belastende *suk* Efter det blev det nytårsaften..igen en energikrævende aktivitet *GG* ooooooog...yes...min date, der blev til en nat uden søvn overhovedet ! *GG* Og igen de næste nætter næsten uden søvn....jeg var simpelthen fanget af dejlige intense kys af en mand, som bare tændfer mig helt vildt med sin rolighed....åååh :oP *savl*

Så jeg har været hjemme. Og den gode mand tror det er fordi HAN suger energien ud af mig....jeg lad mig gerne suge...... :oD *GGG*

:oP *GGG* herligt......

Han har så været bekymret for mig og sms´ede om jeg ikke skulle have en lægekonsultation. Nej...svarede jeg. Jeg har bare brug for kærlighed... og vupti...så havde han bedt om fri ;o) *GG* og fik det. Han mener de har fået en mistanke *GS* om at han er begyndt at se en dame. En mand der af udseende er tilknappet. Du ved..typen, som knapper sin skjorte helt op. Ren og strøget :o) jeg synes han er dejlig.... og måske tænker de, endelig får han noget, også kan han ikke få nok *GG* :oP vi grinte ihvertfald sammen af det :o) herligt !

Så om eftermiddagen var han her. Vi fik snakket om religion. Om at man har kunnet og muligvis stadig kan levetere...dvs. "flyve" af tankens kraft eller hvad det nu end er. Ja ja...nu ikke for godt igang *GG* vi snakkede ikke om elskovsstillinger der kunne laves med det :oP selv om Kama Sutra nok nærmest kræver dette *GG*

Efter en del snak om religion, udenrigsforhold, uddannelsesbaggrunde og tanker om fremtiden, både for hans unger og vores (mine unger er drøftet ;) - så blev fruen her træt og måtte lægge sig. Vi fik nemlig the ved sengekanten. Derfetr....jeg siger di, kære dagbog - så elskede vi....så blidt, så vildt, så heftigt og svedigt - at lagnet måtte udskiftet med det samme, så snart vi skulle hvile os bagefter. Hvis ikke.... var vi nok blevet syge... :oD *GG* og det er ikke engang løgn. Nørhj, hvor den mand nyder mig - og hvor jeg nyder ham. Det er helt vildt. Der var ingen hjemme, så jeg kunne larme ligeså meget jeg ville - i takt med ...alle rytmerne :oP *GG*

Jeg fik også snakket og fortalt om S/m, hvordan jeg forstår det. Dominans, at jeg har en mand som kommer og bliver domineret af mig f.eks....ja, lidt af hvert. Om mine frække blade....hvad jeg læser og hvad der tænder mig bla. at læse om erotik mellem 2 mænd. NU er han ihvertfald også informeret om dét. Og jeg håber inderligt ikke at jeg har skræmt ham nu.

Jeg er nok lidt bange for at når energien for erotik ligesom er opfyldt, så smutter han. Og alligevel kan jeg godt leve med det nu. Det føler jeg. jeg tror vi er godt inde i forhold nr. 1, hvor der ikke er forpligtelser, men samvær pga. lyst. Der er bare lige dén forskel at vi gør det åbenlyst. Dvs ikke med sex, men at vi ses, mens vores unger er klar over det. Det er jo noget total nyt. Jeg har inviteret ham og hans unger til middag i næste uge. Og jeg glæder mig til at skulle begynde at lave nogen ting med ham :o) udendørsaktiviteter vil blive så meget smukkere med ham som selskab :o) ja, jeg er forelsket i ham. Om jeg slippe alt det andet pga. ham ? Jeg ved det ikke. Det er jo en omvæltning, men vi elsker som var vi elskende - og det føles skønt. Han er betaget af mig - og jeg er betaget af ham :o)

Vi skal ikke ses i denne weekend. jeg har en eksamensopgave og han har simpelthen ikke samvittighed til at forstyrre mig ret meget mere. Han føler at han har stjålet en masse af min tid, som jeg skulle have brugt til opgaven. Og ja, det må man sige - det har jeg givet ham frivilligt :o)

I dag, før han kom - og kom med min yndlingskiks After Eight - sad jeg og røg. ( Jeg skynder mig som regel at ryge før han kommer. Vil ikke smage af askebæger, når vi kysser så ømt og blidt ;o) ) Og mens jeg sad der, sad jeg og var lidt nervøs - igen :o)..... det er jo en spændende tid :o) og begyndelser får man jo ikke igen - de skal nydes ;o) .... men jeg kunne mærke trygheden jeg får ved at han gerne vil komme og give mig sin nærhed, energi og ja, det er vel kærlighed ? :o)

Jeg fik lyst til at studere igen. Denne følelse af nysgerrighed og vidensbegær kommer åbenbart, når min tryghedsfornemmelse kommer. Ligesom dengang jeg var gift. Når jeg får noget kærlighed og nærhed, så kommer denne lyst til at søge efter noget større og mere energi til at dykke ned i et komplekst emne og få gennemført en masse analytiske behandlinger. Tankevækkende :o) det glædede mig. Og dét er nok meget mere værd end nye seksuelle oplevelser.....

Jeg er dog lidt bange for at give helt slip. Tænk hvis jeg ender i samme form for "almindeligt" forhold igen, hvor ...ja, vild og voldsom sex er skønt ( ! ) efter en masse blidt og sanseligt....men hvor jeg måske kommer til at savne et "pift" eller en snert af noget mystisk og grænsebrydende ?

Jeg fik det sagt på en pæn måde, tror jeg. Jeg var noget flov over alt det, som er så fremmed for ham. Men hvor han så svarer, at jeg ikke behøver at være det. Han er meget tolerant og respekterer andre - uanset hvad. Hvad folk vil, er deres egen lyst - og det må de selv have.

Med ham har jeg oplevet den blide verdens underværker. Han er så sanselig. Idag kyssede han mig med sin næsetip - på min næsetip...og det gav energi og vækket min lyst. Fantastisk. Han er så den eneste person, som også har den ro til at opleve hvordan han kan sanse min ædlere dele, ved at lade mig bruge mine inderste muskler. Han får så mange sanselige oplevelser med mig, fordi han har den ro i sig. Det er så vildt fantastisk. Han passer fuldstændig ind i mig. Han er mindre udstyret end dem jeg normalt får scoret...men han er så meget mere dejlig at mærke. Evnen lægger nok i min teknik. Teknikken til at kunne omslutte ham sensuelt, så han helt og aldeles flyver afsted på en sanselig og eksplosiv optur ved ene og alene koncentration om mine muskler og min sansning af hans væsen. Det er en fantastisk oplevelse.... så ømt, så nænsomt og så alligevel...råt og vildt. På et tidspunkt kiggede han mig hele tiden i øjnene. Længe....længe og intens. Han elsker mit ansigt. Mine træk. Og ikke mindst som den person, som han respekterer og føler sig lykkelig ved at have ved sig. Han har indrømmet at han altid har kigget på mig. Og jeg har lagt mærke til det. Har jeg skrevet det ? Sidst jeg mødte ham, tænkte jeg, næste gang må jeg hilse på ham, for han kigger så´rn - og ja, det må jo være fordi vi har et stykke livshistorie sammen fra ungdommens dage :o) hæhæ, så er det fordi han oprigtigt har syntes jeg var en interessant Quinde :o) Hmm.....måske er jeg en drøm, der bliver til virkelighed ? :o)

For mig repræsenterer han så meget af det jeg har søgt. Dem vil jeg komme ind på en anden gang. Nu vil jeg finde sengen ;o) med de friske rene lagner *GG* .... som det blev til i eftermiddag *gaaaab* :oO

Ønsker alle en god weekend. Nyd livet :o) jeg vil....*gaaaab* skrive min eksamens opgave til på mandag :oP *hæhæ* ... og skal nok nå det.

Qnuz & Qram

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget rolighed.....lige noget for mig er publiceret 10/01-2004 04:47 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.