Fødselsdag + Overraskelsen!!

Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 4 dage siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Kære dagbog.

Ja, så blev det jo mandag og hverdag igen.. Weekenden er overstået og ligeså er min fødselsdag.. Og hold da helt op hvor er jeg kvæstet idag.

Første overraskelse i forbindelse med min fødselsdag kom lørdag formiddag. Et blomsterbud kom med den smukkeste buket blomster. De var fra vores veninde i Kbh. Det var enormt smukt af hende. Og de pryder min stue pt. noget så godt.

Søndag var det så min fødselsdag.. og hold da op. Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte eller slutte. Der skete så mange ting og der passerede så mange følelser i mit hoved, så det bliver garanteret en gang volapyk for ikke-indforståede.. men jeg kan da prøve at starte et sted.

Søndag morgen hentede min kæreste morgenmad ved bageren. Og jeg fik min lækre brunsviger. Nam nam! Da han så kom hjem havde han den længste langstilkede rose med, jeg nogensinde har set. Den var rigtig smuk. Min svigerfar havde hentet den lørdag, hvor han var nødt til at banke en blomsterhandler op. Der var bryllupsmesse hernede, og derfor var alle blomsterhandlere lukkede. Men det lykkedes ham at få dem til at pakke en flot langstilket rose ind.

Da morgenmaden så var slut, skulle vi desværre gøre rent. Vi nåede ikke det hele lørdag, som vi havde håbet.. og vi var åbenbart under tidspres, fordi der skulle jo ske et eller andet.

Men vi nåede det. Ved middagstid dukkede der en mindre forsamling op. Med os selv var vi 12 mennesker. Hmm.. og kæresten påstod der ikke kom nogle? *G*
Det var min mor, lillebror (som normalt ikke giiiider køre den lange vej herned), min mormor, morfar (som kun har været hernede en gang, fordi det er for langt for ham - han har været ret syg), min onkel (som også kun har været her en gang), min tante (som aldrig har været hernede) og min fætter. Udover dem var min svoger der og min svigermor og svigerfar.
Det var overraskelse, for det var først meningen at noget af Odensefamilien skulle komme herned i næste weekend, for de var forhindret denne weekend.. jo, jo det var også en del af den overordnede plan kæresten havde gang i.

Og han havde sørget for ALT! Lidt efter de var kommet, kom nogle venner med højt belagt smørrebrød. Hun er uddannet et eller andet inde for det og kan bare DET må man sige.
Hun har før lavet smørrebrød til os, som tak for at kæresten havde sat deres børns computere op i julen. Og det er godt nok noget hun kan finde ud af.
Kæresten havde også sørget for sodavand, øl og vin, samt kage og ja.. u name it.

Man må sige han har haft travlt.. Og man må sige der er mange brikker der falder på plads. Bl.a. det med at han insisterede på at jeg tog med svigermor ud og handle lørdag.. så slap jeg jo for at slæbe. Men det var jo for at han var sikker på at jeg ikke mødte ham og vores veninde, da de var ude og handle lørdag til alt det smørrebrød.
Og han påstod jo at han skulle arbejde lørdag til kl. 17.. Hmm, det skulle han så bare ikke.. kun til kl. 14.. han skulle bare ud og handle bagefter.

Allerede lørdag var jeg begyndt at gætte en del af det der skulle ske.. Og han fortalte mig også lidt.. Han var bekymret for at jeg blev skuffet og sådan reagerede jeg faktisk også da det gik op for mig lørdag at det var noget med gæster.. men det var ikke fordi jeg var skuffet. Mere fordi at han jo flere gange havde drillet mig med hvad der skulle ske og havde overbevist mig om at der i hvert fald IKKE kom gæster. Og så havde jeg jo instillet mit hoved på at det var os to alene og ikke andre.
Derfor blev han lidt ked af det.. men det var ikke meningen.. det var blot fordi at jeg var ved at være træt af at alle andre vidste noget og prikkede til mig hele tiden.. og jeg vidste ingenting.

Han har spurgt mig bagefter om der var noget der kunne gøres om eller om der var noget der var skuffende.. Det eneste der var, det var at jeg ikke kan tåle den "hjernespind".. Han drillede mit hoved lidt for meget til hvad jeg kan takle og det var for meget.. Havde ikke noget mod overraskelsen som sådan, men mere det at alle vidste noget og de fleste drillede mig og spurgte om jeg da ikke havde gættet det.
En anden ting, er og var.. at jeg hader al den opmærksomhed. Det er nok noget der mest bunder i min egen selvtillid, fordi jeg ikke føler mig skide lækker for tiden og derfor føler jeg vel ikke jeg fortjener al den opmærksomhed. Selvom det er noget ulogisk pis, for jeg ved jo godt inderst inde at de mennesker der var her igår, er alle mennesker der er ligeglade med hvordan jeg ser ud - det var bare glade for at kunne fejre mig..

Da alle de mennesker var taget hjem igår omkring ved 17-17.30 tiden, gik vi i gang med at rydde op så det kunne ligne et hjem igen. Og kort efter kom et par venner over til en kop kaffe..
Da de var kørt igen, var jeg bare kvæstet, så jeg var lige ved at tilte på sofaen.. Så jeg lod rod være rod, og lige nu ligner mit køkken et sted hvor der er faldet en bombe, men det må jeg ordne når jeg kommer hjem fra skole.

Alt i alt har det været en særdeles begivenhedsrig weekend, og jeg har i hvert fald IKKE fået lavet lektier.. men det er jo også sjældent at jeg har fødselsdag, så det skal da fejres på maner..!

Jeg fik en masse fødselsdagshilsner.. både på ICQ, MSN, fyldepennen, SMS, mail og ja.. lidt af hvert. Så nu skal jeg lige i gang med at takke dem alle, men vil da lige sige en samlet tak for alle de søde hilsner jeg fik herinde! *SS* Tusind tak.

I aften skal vi op med alle fadene fra brødet igår.. og svigerfar er blevet lokket til at købe en buket blomster fra os, som tak.. så den skal lige med.

Onsdag satser vi på at vi skal ned og købe nye dyner og et nye sengetæppe, for de penge jeg har fået i fødselsdagsgave, plus pengene fra min fars julegave (som jeg fik igår).

Nu må jeg hellere slutte for denne gang, hvis der overhovedet er nogle der har læst så langt som til nu..

Over and out, mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag + Overraskelsen!! er publiceret 01/03-2004 11:05 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.