En skildpadde før sengetid.

Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Nu er det snart sengetid. Så står jeg tidligt op i morgen og får pakket til vores sejltur til Fanø. Vi sejler i morgen ved middagstid og kommer hjem igen på torsdag. Jeg skal hjem og forberede turen til Mandø, hvor jeg skal i sommerhus i weekenden sammen med en Fyldepenveninde - måske to.

Det bliver min første sejltur i år og hvor jeg dog glæder mig. Det er så skønt at sejle på vandet, som muligvis er havblik - om vejrguderne vil være med. Ligge oppe på dækket og slikke sol eller sidde på agtedækket og stresse af. Muligheden er også at sidde i dronningestolen ved siden af kaptajnen i førerstolen og få en hyggesnak og ellers kigge ud på vandet og sælerne, som er nysgerrige nok til at se, hvad det er for \"dyr\" der sejler forbi.

Der er så skønt på Fanø. Vi lægger til i Lystbådehavnen og der er ikke langt op i byen - Nordby, som har mange små og sjove butikker. Det kan dog godt mærkes, at Fanø/Nordby er turistpræget, hvad priserne angår, men at kigge koster jo ikke noget. Eller gå ind på en af de små restauranter og få lidt godt til ganen er ej heller at kimse af. Der er bl.a. pandekagehuset, der serverer eminente pandekager med alsken fyld i. Mine tænder løber endnu i vand, når jeg tænker på den pandekage med græsk salat, som jeg fik sidste gang, jeg var derovre. At gå en tur rundt i byen og ud på nordspidsen af øen - ud i klitterne og ud på den store sandbanke. Se de store sejlbåde, der sejler ind og ud fra Esbjerg havn og de små lystbåde, der kommer sejlende, mens vi ivrigt gætter på, hvem det kan være. Om aftenen sidder vi i samlet flok ved klubhuset og grillsteger vor aftensmad og bagefter fortælles røverhistorier og andet godt. Måske skal vi lige en tur op i byen efter en is, inden sengetid. Søluften gør træt, så når vi er på vandet, kan sengetiden nem overholdes og vi falder tidlig omkuld.

Dagen i dag er gået med at tage på apoteket og på biblioteket. Begge steder efter nye forsyninger af henholdsvis medicin og nyt læsestof. Den tykkeste bog - en roman \"Dage uden tal\" af Robert Goddard skal afleveres igen om fjorten dage. Jeg ved ikke om jeg kan nå at læse den. Krimi med et intelligent plot og en hæsblæsende handling, står der på bagsiden. Jeg lånte også en bog \"UDRYD dine BUNKER\" af Julie Morgenstern. Den henviser til en sikker metode til at bringe orden i hjemmet, på kontoret og i selve livet. Den ser ret så spændende ud. Den inspirerede mig da også til at rydde op i min papirkurv, som står ved siden af computerskrivebordet. Nu ligger der istedet 7 - 8 bunker på sybordet. Bunker, der skal placeres i de rigtige mapper, som jeg blot lige skal have fundet frem. Måske ender det hele i kurven igen til en anden god gang.

Anne og hendes pony er taget på sommmergræs. Jeg skal hente Anne i morgen formiddag, så hun kan komme med på sejlturen, mens ponyen bliver derude til en gang i næste uge. Så kan græsset herhjemme gro lidt i fred og ro - om det vil.

Nu må jeg i omdrejninger. Jeg skal have lavet en kop kaffe til gemalen og jeg - jeg kom til at købe fyldte skildpadder, da jeg handlede - og de er nu bedst til kaffe.

I må allesammen have det godt.

Hyggehejsa fra hyggesprederen Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En skildpadde før sengetid. er publiceret 19/07-2004 22:38 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.