19 år siden

Bryllupsferie

Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 26 dage siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Sikke en bryllupsferie vi har været på…!!
Irene har nu fået sin Jonas, og alt er som det skal være :o))

Peter og jeg tog til København i tirsdags og landede hos Annie og Peter først på aftenen. Her fik vi overrakt nøglerne til et lille kolonihavehus, som vi skulle låne af Peters fætter i de kommende dage op mod brylluppet. Dette hus viste sig virkelig at være et ”hit”, det var rart også at kunne være helt os selv ind i mellem alle bryllupsforberedelserne og diverse andre gøremål.

Onsdag morgen startede tidligt. Irene havde inviteret mig og en veninde på skønhedssalon, så der tilbragte vi tre tøser hele formiddagen. Hold da op hvor er det lækkert at blive forkælet på denne måde… Derefter var vi en tur i Ringsted for at hente Irenes brudekjole hos syersken, men så var resten af dagen også bare afslapning – bortset fra en enkelt indkøbstur i Netto. Vi havde nemlig inviteret en gæst til aftensmad i vores lille hus. Tak for en dejlig aften, Kirsten..!

Torsdag stod den på bytur. Jeg ville ind og studere blomsterudvalget på torvene og hos Illum m.m., så jeg så småt kunne begynde at danne mig tanker om, hvad jeg skulle bruge både til bordpynten og brudebuketten, som Irene jo have overladt til mig at binde. Så det tilbragte vi formiddagen med, og det var vældig hyggeligt bortset fra alle regnbygerne :o)) Vi fik også klaret de sidste af Irenes indkøb til bryllupsreceptionen m.m. Derefter kørte vi om til Annie og tilbragte resten af dagen der. Jeg nød jo bare at få hilst ordentlig på lille Josva – han er stadigvæk bare dejlig..!! Om aftenen ankom Birthe også herovre fra det jyske, så efterhånden var vi ved at være mange til at hjælpe til med det hele…

Fredag morgen kørte vi igen til staden, og jeg fik indkøbt et væld af blomster, som jeg derefter forarbejdede hjemme i kolonihavehuset. Vejret var skønt, så jeg stod ude på terrassen med det.. Selve brudebuketten gav mig nogle kvaler i begyndelsen, fordi jeg ikke kunne få de kala’er jeg gerne ville ha’ haft til det, men måtte bruge liljer i stedet, så jeg gik lidt til og fra buketten, mens jeg arbejdede på de andre ting ind i mellem – kirkepynten, knaphulsblomster til Irenes far, brudgommen og hans bror, buketten til Jonas’ mormor, som desværre er indlagt på hospitalet, og de små rosenbuketter til alle bordene. Peter var alt imens chauffør på at hente service m.m., men kom ud på eftermiddagen hjem til mig og hjalp med at binde de små buketter – det var rart, for tiden løb hurtigere end jeg næsten kunne følge med til, og vi skulle jo til Holbæk, hvor selve festen skulle være, med det hele og hjælpe til med borddækning også. Vi nåede heldigvis det hele, men selve brudebuketten fik jeg først bundet, da vi kom tilbage igen ud på aftenen. Hmmm tror jeg gik i seng ved 2-tiden den nat….., men så var jeg også selv tilfreds med resultatet..!

I går morgen – lørdag – stod jeg så ret tidligt op, jeg skulle lige ha’ de sidste ting færdige med buketterne, der havde stået i vand hele natten, men ved ni-tiden var vi inde hos Irene og mødes med hendes veninde, der overtog kirkepynten og sørgede for at få det sat på plads. Herefter tog vi om til Annie og Peter for at gøre os færdige og klæde om der – jeg havde brug for lidt hjælp til håret m.m. og til at sørge for, at de alle havde en ”anstændig” mor med til bryllup. Jeg glædede mig til at tage min nye (dyre) kjole på, og jeg må da også sige, at det var en rar fornemmelse og jeg følte mig virkelig godt tilpas i den hele dagen.

Selve brylluppet, ja det er jo et helt eventyr for sig, som jeg kan skrive side op og side ned på i lang, lang tid – så det vil jeg gøre…!! Følger altså i næste dagbog.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllupsferie er publiceret 26/09-2004 22:04 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.