19 år siden

Dyresex...

Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 9 dage siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Nu...har jeg haft sex med en ræv...Som i: Mikkel ræv!
Vi har længe haft en aftale om at snuppe aææe 3 ringenes herre film. Dengang jeg så 1´eteren i biffen (endda til præmieren) var den så nedren at jeg faldt i søvn. Siden dengang har jeg måtte høre på alt og alle der prøve at overbevise mig om at jeg altså SKULLE gi´dem en chance til. Mikkel ville også "omvende" mig, og jeg syntes tiden (Og timingen) var inde til at forsøge!
Han kunne ikke...Omvende mig altså. Jeg KAN sgu ik se det fede i de film. Sad bare og tænkte " Kyl nu den latterlige ring ned i det hul - og lad 9 timers kedsommelighed slutte!
Men det var måske meget godt den ik fangede mig. For det gav mig muligheden for at sidde og smug glo på ham. Og jeg tog faktisk mig selv i at tænke: Jamen...han ligner jo en DRENG. En køn dreng, jaja - men en DRENG!

Jeg var ret spændt på hvordan (OM?) Mikkel ville ligge an på mig. De andre gange vi har været sammen, har vi jo trods alt drukket lidt inden. Og JEG skulle i hvert fald ikke prøve på noget. Frygtede en afvisning... Han er jo så skide tvetydig. En brugsanvisning i fyrens ble da han var spæd, havde gjort underværker!)
Da vi skulle til at sove, startede det med at Mikkel gjorde et halvhjertet forsøg i form af: Ej nu tager jeg lige din syne - så kan du jo ligge der (I UNDERTØJ) og fryse (OG JEG KAN GLO PÅ DIN KROP)
Og..jeg måtte jo køæmpe for at få den tilbage.
Vi var sammen - sammen. Var overrasket over han slet ikke var genert.Med hans nøgenhed mener jeg. Det var ret cool.
Det var okay sex.. Ikke fantastisk. For meget hvor man tænkte; okay nu tror jeg du skal stoppe med at glo på flere pornofilm LILLE ven, sådan er det altså ikke helt i virkeligheden. Mine ben KAN ikke komme om bag nakken. Heller ik selvom du maser til!!!!
Så...Okay..Men koldt! Meget koldt. Og det er præcis derfor jeg ikke kan finde ud af at have sex, bare for sexens skyld. Det gi´r mig ikke noget, for det er ikke det jeg savner. Jeg savner at blive holdt om - og holdt af.

Vi sov (Med rykken mod hinanden) stod op, uden at sige ret meget - og tog på arbejde. Hold kæft der blevet gloet da vi kom sammen (HA)

Senere på dagen udviklede hele Mikkel - Anna situationen sig til et sandt Mareridt!
Simon var på arbejde (YES), og jeg har faktisk ikke set ham siden mig og Mikkel var sammen den første aften. Simon er en dejlig ærlig type. Jeg vidste jeg ville få nogle svar der ikke var pakket det mindste ind, hvis jeg vovede mig til at spørge. And I didt!
Det første han sagde var: Du ved godt at han også har noget kørende med Natasja ik? Og..han er mere intereserret i hende end han er i dig! Hun skal bla hjem til ham fredag."
Tror han kunne se den ramte. Blev ikke sådan " om lidt begynder jeg at tude" ked af det, men det var sgu alligevel ik fedt at vide han skulle ligge og hugge i hende på fredag! Mistede lidt respekten for ham der´.. Og jeg hader den følelse af skuffelse der rammer mig, når folk jeg syntes er super seje personer, slet ikke viser sig at være det. Det er sgu så nedtur! (Især når der går ud over mig!)
Simon fortsatte: Men Anna...hvis det er noget seriøst du vil ha´- er det jo alligevel ikke Mikkel du skal være sammen med!"
Det er vel rigtigt nok. Og jeg kommer alligevel ingen steder med de følesler jeg render rundt med, så nu må jeg sgu glemme dem. Kan mærke de allerede er på vej nedaf i hastigt tempo. Håber bare de er helt væk inden personalefesten i December. En små fuld Anna der skal glo på Natasja og Mikkel, med en snert af gamle følelser i kroppen kan hurtigt udviklse sig til noget meget meget pinligt! Så...No more Mikkel RØV...øh..ræv *g*

Ang Benjamin, så er vi på talefod igen! Har sgu savnet ham i de få dage der var krig mellem os. HAN er nemlig en af de personer der ER dejlige og som ikke spiller skulespil på noget som helst plan.
Der er seriøst mega meget rod i økonomien for mig for tiden. Er gået 6000 kr ned i løn ved at forlade det gamle job. Og jeg har bare kørt på, som jeg stadig havde dem at lege med. Og derfor er huslejen ikke betalt i denne måned. Noget de går meget op i her, så jeg havde allerede set mig selv pakke al mit lort i flyttekasser. Men..fordi jeg har verden sejeste ven (BENJAMIN), låner han mig pengene.



Nå, men skal ud til Simon i aften. Hygge med film, og snakke...Glæder mig!

- A

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dyresex... er publiceret 06/10-2004 17:34 af Anastasia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.