Mit mål er, at ........

Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er lørdag ved at være forbi. Det har været en rigtig hængedag i dag. Vi var til julefrokost i går aftes og det var en rar og hyggelig oplevelse med en masse mad og drikke. Jeg foretrak rødvin til maden og fik da også så passende kvantum, at vi lod bilen stå og tog en taxa hjem i stedet. Bilen var gemalen og jeg oppe og hente først på eftermiddagen – bare lige hjemme at vende og så kørte vi ud til diget en tur. Vi kørte ad Katastrofevejen og den eneste katastrofe, som vi kom ud for, var at mit kamera løb tør for strøm, så jeg ikke kunne tage de billeder, som jeg gerne ville. Der var ellers lige det rette lys og svaner sad i flokke og lavtflyvende rovfugle passeret lige udenfor bilen.

Jeg har siddet en del ved computeren og redigeret mine billeder. Efterhånden har jeg en hel del, der bare har ligget hulter til bulter i mine mapper, men nu er jeg ved at have dem sorteret. Det er meget interessant at tage makro billeder af forskellige blomster, hvilket jeg jo fik rigelig anledning til at lege med, nu hvor jeg fik så mange blomster og buketter til min fødselsdag.
Jeg holder også meget af at tage billeder af himmelen. Det er et helt specielt lys, som vi har her over marsken og med de mange forskellige skyformationer kan det blive helt kunstværker.

Jeg er godt i gang med kurset ”Læring for livet”, som afholdes hver torsdag fra kl. 10 til kl.13. Forrige gang fik vi til opgave at finde et mål for livet. Vi skulle formulere det, lave handlingsplan og via den nå målet. Jeg har tænkt meget over, hvilket mål jeg skal stille mig selv og har nået frem til, at det må være at få en mere struktureret hverdag. Hverdagen må jeg have sat i ramme, så jeg kan skelne mellem dagligdag og fridag. Jeg vil gerne kunne udføre det grove, inden jeg starter på det sjove. Uden struktur bliver det hurtigt noget rod og det bliver en skrue uden ende, når jeg starter på interesserne, inden jeg har gjorde de daglige pligter. Det må så være mit ”arbejde”, som jeg skal udføre hver dag og derefter holde ”fri” til at gøre, hvad jeg har lyst til.
I fødselsdagsgave fik jeg ”Du er god nok” En lille bog fra Livsgnister-serien. I bogen står, hvordan jeg kan lære at godtage mig selv og bogen tager mig med til mit inderste. Der står blandt andet deri, at når jeg er i gang med noget, som jeg ikke bryder mig om, må jeg dykke ned i mig selv for at finde ud af hvorfor. Skyldes det uopfyldte behov, må jeg forholde mig til dem og føler jeg, at det er på plads kan jeg søge støtte andet steds. Hmmm. – den er faktisk god at have i baghovedet. Det er jo netop mine egne basale behov, der bliver opfyldt, når jeg har svinger opvaskebørsten og finder dagens middag frem i fryseren.

Nu nærmer tiden sig, hvor vi skal i gang med at forberede julemåneden. Jeg glæder mig meget til julen i år – første jul i mange år, hvor jeg har fri hele julen og nytåret med. Det skal nydes i fulde drag. I år bliver vi os selv – far og mor og søn og datter – juleaften. Jeg kan næsten ikke vente – men alle først skal gaverne jo købes, pebernødderne bages og så videre og så videre.

Nu er jeg ved at være træt. Det har været en lang dag med at hænge ved computeren eller slænge på sofaen. I morgen får jeg besøg af en´ her fra byen, som gerne vil have mig til at skrive en sang. Fint nok – så har jeg lidt ekstra til juleindkøbet.

Jeg vil ønske jer alle en god og velsignet søndag.

Hyggehejsa fra en god nok Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit mål er, at ........ er publiceret 20/11-2004 22:13 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.