19 år siden

Oplevelser på godt og ondt.

Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Min sommerferie startede en anelse kikset. Jeg har set frem til arbejdspladsens sommerferieafslutning længe, husker det som en alletiders afslutning med masser af sprut, fest og glade mennesker. Så i år havde jeg besluttet, at jeg ikke skulle være den kedelige, der skulle køre hjem. Alt var tilrettelagt i mindste detalje for en perfekt aften.
Jeg skulle have mit fine nye sommertøj på, som jeg havde fået af mine søde mor i fødselsdagsgave. Noget tøj, der nok ikke lige normaltvis kan karakteriseres som "min stil", eftersom det virkelig er et meget elegant sæt, nedringet, tætsiddende og virkelig stilfuldt. Men det er netop et sådant sæt, der er godt at få i gave, da det jo er noget, man aldrig selv vil købe, men egentlig gerne vil gå med. Man "tør" bare ikke rigtig. Kan man nu leve op til sin påklædning ? Anyway, det viste jsig, at det kunne jeg ikke helt. Jeg stod forventnigsfuldt ude på arbejdspladsens toilet og skiftede, og opdagede til min store skræk, at sættet åbenbart var af den slags, der skulle vise kanten af bh-en. Ganske sexet, hvis det ikke lige var for, at jeg havde lyseblå meget slidt bh på, der absolut ikke matchede det creme-farvede sæt:-( Ergo måtte jeg hele aften diskret løfte op i sættet, hver gang jeg gjorde den mindste bevægelse...
Nå, men jeg drak godt til, nu skulle der f... være fest. Havde jo siddet ædru alle de andre gange og set på, hvordan de andre havde stor fest. Hvorfor var det så lige, at den ene gang, hvor jeg endelig havde kørelejlighed, var jeg den eneste, der var med på ideen om masser af sprut og fuld party ??? Resultatet var, at jeg det meste af aftenen måtte beherske mig kraftigt i de faglige alvorlige samtaler, for ikke at vise min ikke helt appelsinfri tilstand! Som prikken over i'et vågende jeg næste morgen med tyggegummi i hele håret. Husker tåget noget om, at jeg ingen smøger havde, da jeg kom hjem, og derfor havde taget et stykke tyggegummi for at stille min umådelige trang. Jeg havde åbenbart glemt at spytte det ud inden jeg lagde mig under dynen. Så lørdag gik med stor hovedepine og tyggegummi-udpilning i håret!

Hele den første uge i sommerferien har jeg haft ridelejr på rideskolen. Det plejer normalt at være rigtig hyggeligt, men i år har det bare været dræbende... Jeg ved ikke om det er fordi, jeg ikke har haft noget ferie inden at lade op i, eller om det bare var nogle forkælede møgunger denne gang, men ganske forfærdelig var det. Det eneste der kunne peppe mig lidt op, var, at ungerne havde en alletiders pædagog med. Hun var sku fin! Og lige så tosset med de firbende, horsemannship og "hesten som sin bedste ven" som jeg. Som hun selv udtalte : Det bedste jeg ved er sku at hænge ud med Tulle og Topper". Fed kommentar af en dame på 28 år. Så er jeg sku ikke den eneste. der er så skør med de krikker.
Onsdag var jeg med M oppe og hente hendes to følhopper på et stutteri i nordsjælland. Det var en kæmpe oplevelse. For det første er M simpelhen bare en skøn person. Vi snakkede helt fantastisk den ellers halvanden time lange kørsel derop. Om alt mellem himmel og jord, og især det, mellem himmel og jord. Hun giver mig virkelig energi og lyst til at gøre noget ved mine medfødte evner. Glæder mig rigtig meget til jeg skal på kursus med hende i August.
På stutteriet havde de de smukkeste araberhingste jeg nogensinde har set. De var så smukke, at man skulle tro, man drømte. Man kunne bare stå og kikke på dem i timer! Fik helt lyst til at sætte alt til side for at anskaffe en sådan hest. Om ikke andet, så bare til at kikke på:-)
G og S fra rideskolen har endnu engang taget røven på mig. Fik ikke en skid ud af at have knoklet for dem i en hel uge. Tværtimod! Det viste sig at jeg skyldte dem penge,bl.a. for at have redet 3 gange iridehuset i løbet af vinteren. Så det endte med at jeg skulle betale 400,- for en uge i helvede. De er bare så smålige, tænk at de ikke engang kan sige at vi er kvit! Så er man godt nok nærig. Til næste år vil jeg ihvertfald have 3000,- for en sådan uge. Det er sku det mindste man kan forlange!
Nu går dagene hektisk mod den store dag, hvor mor og jeg drager til Paris. Glæder mig som en gal! Og lige hvad jeg trænger til efter en skrækkelig uge på rideskolen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oplevelser på godt og ondt. er publiceret 27/06-2005 11:41 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.