Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om ikke ret lang tid er jeg på vej ud ad døren. Jeg skal til tandlæge og det kan jeg ikke ret godt li`.

Jeg har tabt noget af en fyldning, som jeg skal ind og have lavet og så ved jeg, at der skal bor, suger, mindst tyve tamponer og tandlægens fingre i min mund - på en´ gang.

Jeg prøver at slappe af, mens jeg ligger der i tandlægestolen, men tager mig selv i - gang på gang - at ligge som en spændt flitsbue. Slappe af - slappe af. Knoerne på fingrene bliver hel hvide af at spænde og ..... Nej, jeg må tage det som en oplevelse og vide, at når jeg rejser mig fra stolen, så er jeg denne tandlægeoplevelse rigere, min tand har det godt igen og jeg kan gå ud og nyde solskinnet, som garanteret er der, når jeg er færdigbehandlet hos tandlægen.

Heldigvis er det en rigtig sød og rar tandlæge, jeg har. Han vil gerne snakke og fortæller altid, hvad han laver ved mine tænder. Det er lidt svært at svare igen, når jeg ligger der i stolen med kæberne gabet af led og alskens føromtalte remedier i munden.

Allerede nu kan jeg tage mig selv i, at tungen kører rundt i munden. Den har travlt med at mærke og suge og ryger konstant op til tanden, der skal laves. Nu varer det ikke længe, inden jeg skal af sted.

Carlo er sejlet en tur til Fanø. Han tog af sted i går eftermiddags og spurgte naturligvis om jeg ville med. Det kunne jeg ikke på grund af det hersens tandlægebesøg. Carlo sagde, at jeg kunne aflyse. Det ville jeg ikke i går - men nu lige, hvor jeg sidder med mit svage karakter, kan jeg godt se, at det skulle jeg vist alligevel have gjort. Taget med ud på bølgerne blå og levet sorgløs - nej, det var nu godt, at jeg var standhaftig. Det tandlægebesøg skal bare overståes.

Jeg skal en tur på apoteket bagefter og måske gå en lille strøgtur. Ja, det tror jeg, at jeg vil. Jeg har fortjent en lille gave, hvis jeg er en god pige, mens jeg sidder i tandlægestolen og hvis jeg prøver at abstrahere fra smerter og andet ubehageligheder. Ja, jeg vil forsøge at visulerere en smuk og god oplevelse frem, mens jeg er i tandlægens kløer.

Lille lumsk tanke - jeg kan jo bare bide ham i fingeren, hvis han bliver alt for nærgående med sit bor og spartel og hvad han ellers kan finde på at putte i min mund. Jeg husker tilbage til en gang, hvor jeg var hos doktor. Jeg var fire år og da doktoren stak sin finger ind i min mund, bed jeg ham, så det blødte og han måtte have sin hustru til at forbinde sin finger. Så tandlæge - tag dig i agt.

Så er der betalingen bagefter. Det løber vist op - det tandlægesjov. Heldigvis får jeg noget af summen refunderet fra Danmark.

Alt i alt - jeg må tage det sådan lidt fra oven - inden jeg ser mig om, er jeg igen på vej ud fra tandlægeklinikken. Jeg er atter fri og mine tænder er igen, som de skal være.

Og det er da ikke så ringe.

Jeg må afsted ind til tandlægen.... hm.

En dejlig og oplevelsesrig weekend ønsker jeg jer alle.

Hyggehejsa fra en tænderklaprende Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tandlægebesøg. er publiceret 08/07-2005 09:28 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.