Ville gerne ligge tæt med ham

Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ved ikke hvad jeg er kommet herind for at sige. Vel bare for at bruge et sekund eller 2 på andet end lektier. Det er klamt så god jeg er til at koncentrere mig. Jeg har lige siddet i en time og det eneste jeg har tænkt på er at få lavet en aflevering. Og nu er den færdig. Jeg kan fordybe mig i Resultatopgørelser og overskudsfordelinger uden at tankerne flyver væk, som de har gjort det før.
Når jeg så er færdig, skal jeg også bare væk. Så sætter jeg mig herud, ved pc'en. Eller også går jeg op under min dyne og drømmer om lm. (eller, uheldigvis dl)
Og så efter et stykke tid går jeg igang med det næste. Jeg skal snart have lavet matematik aflevering også. Men den gider jeg bare ikke. Den er for svær denne her gang. Jeg har pjattet alt for meget i timerne, til at ane hvad der står i bogen. Det er forfærdeligt så sjovt jeg har det sammen med M og Sa.
Sa væggede mig i morges. En sms hvor hun spurgte om jeg havde været oppe og se hamstrao kl 7... Og nej! Det havde hun heller ikke men det var meget trist for hun savnede mit søde ansigt..
Hamstrao er en tegnefilm, om nogle hamstrere og Sa mener at jeg ligner et hamster i hovedet... Min nye navn=hamsterhoved... TTTAAAARK :Z

Lm var fuld da han skrev i fredags... Han skrev til mig lørdag morgen og undskyldte at han ikke havde skrevet tilbage. -det var ikke meningen. Men han hvade ikke været i byen... -juleøllene på arbejdet havde bare taget overhånd...
Ville så gerne se ham snart. Savner ham. Det gør jeg virkeligt. Savner at være i hans arme, hans underlige grin og spøjse lyde. Har lyst til at skrive til ham hele tiden, men der er egentligt ikke noget at snakke om.. Det er bare hyggeligt alligevel.
Og for en gangs skyd, tror jeg på at en fyr kan li mig... Dl kunne også li mig. Det ved jeg nu. Han var helt vildt vild med mig, men jeg troede ikke på det. Han kunne ikke overbevise mig af en eneste lille grund-han var fuld når han skrev. Og nu er det forsent. Tænker på ham, men det er mest bare fordi jeg så gerne ville forklare ham, at han var super speciel. Bare stå lidt tæt på ham, én gang til og så bare sige de ord, jeg så gerne vil ud med: Undskyld...
(der er så mange af de ord, inde i mit hoved men de vil ikke ud nu)
Og med lm vil jeg bare gerne være sammen med. Ligge hjemme ved ham, uden tøj på under en dyne og så bare kysse. Holde om hinanden. Være intim og sårbar.
Jeg hader min egen krop. det har jeg altid gjort, især mine lår og min ryg. Skjuler det alt sammen væk bag mit tøj. Men med lm var det lige meget. Da det bare var os to i den sofa. Jeg var på den fedeste måde sårbar. Det var fantastik. Det vil jeg aldrig glemme. Og tror også han følte det sådan. Men jeg ved det jo ikke. Jeg ved bare at jeg gerne vil se ham igen. Være sammen med ham. Det er over 2uger siden nu. Og jeg er bange for at det aldrig bliver til mere. Bliver nød til at se ham inden han tager til Kenya i hvert fald. Ellers er jeg bange for at jeg giver op. Og at han gør det samme. 3uger er lang tid, uden et eneste ord til hinanden.
Men jeg tror faktisk godt at jeg kunne holde mig væk fra andre fyre hvis man tænkte på det på den måde. Hvis han gav mig noget at vente på, så jo. Jeg er meget. Lever skødesløst i perioder hvor jeg savner noget, savner en. Men jeg har selvdisiplin og kontrol som en fanden hvis det er noget jeg vil nok. Nogle gange er det en god egenskab. Andre gange er det den største forbandelse.
- det må jeg leve med, eller også må jeg lade være...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ville gerne ligge tæt med ham er publiceret 06/11-2005 14:01 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.