18 år siden

Det var jo slet ikke hensigten...

Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Åh mit lille desperate udbrud den anden dag har sat gang i alle mine kollegaer... Det var jo slet ikke meningen, der gik jo heller ikke mange timer, inden jeg havde fortrudt min mail...

Min studerende er bekymret på mine vegne, men samtidigt har hun fået et godt forhold til Birthe, hviket er godt. Ikke fordi jeg har planer om at gå ned med flaget, men man ved jo aldrig...

En anden af mine kollegaer har noget stærk smertestillende liggende fra da hun blev opereret i knæene, så det skal jeg prøve nu. Hun kommer forbi senere. Jeg har inviteret hende på aftensmad. hun ringede for at høre, om jeg ikke hellere ville med ud til hende, så behøvede jeg ikke stå og lave mad. "det er jo dig, der er patienten", siger hun...! Jamen det var jo ikke det der skulle ske, jeg dur ikke til alt den opmærksomhed og velmente omsorg. Jeg har de næste timer til at lave de ital. kødboller i tomatsovs.



Havde en hyggelig aften, men også lidt bekymrende aften hos AM i går. Vi sad og snakkede og kyssede lidt. Kan faktisk ikke huske, hvem der startede det, men der er da ingen undskyldninger for vi var begge ædrue...! Jeg endte med at sove der, det ville han gerne have. Kan ikke finde ud af, hvad hans problem er... Han siger han ikke er afklaret mht sine følelser for mig, men han er heller ikke uinteresseret.

Han ville så gerne have sex, men det ville jeg ikke (menses..!!) Hvorfor vil han have sex? Jeg har jo sagt at jeg ikke er til bollevennerstadie med ham og det er han indforstået med. Men han er bange for at jeg bliver for glad for ham, fordi han endnu ikke ved hvad han vil - hvad fanden handler det så om..?!! Han er bange for at nærme sig, men han vil heller ikke lade være...? hmm... forstår det ikke...

Nå men i morges da han stod op, havde jeg ret ondt i knæet. Jeg havde lovet ham ikke at tage på arbejde, så jeg ventede på at klokken blev 7.30, så ringede jeg og sagde jeg ikke kom. Da
var han taget på arbejde. Jeg faldt hurtigt i søvn igen og vågnede ved at det raslede ved døren. Troede først det var posten, men hørte så nogen komme ind, jeg troede det var ham (var ikke helt vågen..) Pludselig var der én, der stak hovedet ind og det var ikke ham...!! Det var hans mor.

Havde set billeder af hans forældre dagen før, så kunne genkende hende. Jeg véd ikke, hvem der blev mest forskrækket, fik fremstammet et lille hej. Hun lukkede stille døren igen og kort tid efter var de ude. Jeg skyndte mig at skrive til AM for at høre om han havde aftaler med sin mor eller hvem der ellers havde nøgle til hans lejlighed... Han ringede straks og undskyldte, han havde glemt de skulle sætte hylder op for ham i soveværelset!

Han ringede til dem og forklarede hvordan det hang sammen og de var også blevet forskrækket. Men ville komme en anden dag, så jeg kunne bare sove videre... Men da var jeg lysvågen og havde bare lyst til at komme ud af den lejl og hjem til mig selv...! De var kede af, de ikke havde reageret anderledes og havde sagt hej... Det er ok med mig... Hvis vores forhold udvikler sig, så møder jeg dem jo nok igen på et tidspunkt...!

Min mor har lige ringet og sagt at hende og far vil give min lillebror og jeg 50.000 kr hver....!!! Hvor vildt er det...?!!!!!!! Det er vist nye skatteregler, der giver mulighed for det. Det havde jeg ikke forventede overhovedet, men det er da en kæmpe hjælp for mig. Nu skal min kassekredit betales ud, så er der desuden råd til en computerskærm og ny seng.... fedt! Havde ellers regnet med at eventuelle forsikringspenge skulle bruges på det.

Nå må ud at lave mad, inden kollega komme kl 18.30...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var jo slet ikke hensigten... er publiceret 06/01-2006 17:08 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.