18 år siden

Elsker ham..

13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er han taget afsted på sejltur.. Savner ham allerede.. Vidste ikke hvornår han skulle afsted fredag.. Vidste ikke om det var om morgenen eller hvornår fanden det var.. Blev lidt halv sur.. Ked af det, hvis han ikke skrev inden han tog afsted.. Savnede ham allerede.. Havde brug for at få mine følelser skrevet ned.. Skrev et brev.. Skældte ham ud.. Var sød.. Var sur.. Fortalte ham hvor meget jeg hader ham.. Hvor meget jeg hader at han gør mig så glad.. Hader at han får mig til at græde.. At jeg forstår jeg stadig vil være sammen med ham, når jeg tænker på hvordan han har været.. Og stadig nogen gange er.. Men at han er uundværlig.. En fantastisk person.. Kom til at tænke over mine følelser.. Elsker ham.. Er jeg sikker på.. Elsker den dreng.. Virkelig.. Kan virkelig ikke undvære den dreng i mit liv.. Overrasket over jeg nogensinde ville sige det til ham.. Eller vidste ikke om jeg ville give ham brevet.. Men rart at få skrevet det ned..
Skrev til ham om aftenen.. Ringede.. Han ville først tage afsted fredag aften.. Og selvfølgelig ville han skrive inden han tog afsted.. Sagde jeg havde skrevet et brev.. Ville have mig til at fortælle hvad der stod i det.. Ville jeg ikke.. Fortalte mig han havde været sammen med Sa. om dagen.. Nå.. Hmm.. Sagde for sjov at jeg jo også bare kunne læse det højt.. Tog der seriøst.. Sagde at hvis jeg læste det højt, ville han fortælle hvad der var sket mellem ham og Sa.. Sagde at jeg ikke rigtig troede jeg ville vide det.. Men sagde det var noget jeg ville blive glad for.. Efter lang tids plagen fik han mig overtalt.. Læste det højt.. Han var mundlam.. Begyndte at snakke om grundvand..!?! Sagde han gerne lige måtte kommentere det.. Han var glad for at jeg elskede ham.. Overrasket.. Følte han fik en lille smule flere forpligtelser overfor mig.. TAK..
Bad ham fortælle hvad der var sket mellem ham og Sa.. Hun havde sagt hun ville være sammen med ham.. Kysset ham.. Han havde afvist hende.. Sagt han havde mig.. At det kunne han ikke.. Dejligt at høre.. Tak Je.. Betød virkelig meget for mig at han havde sagt.. Så holder han da lidt af mig.. Lækkert.. Savner ham sgu.. Øv.. Ser ham først om en måned.. Øv.. I miss him, I miss him, I miss him.. Men vil ikke snakke om ham i de næste mange uger.. Prøver at tænke på noget andet.. Nyde at jeg ikke behøver at bekymre mig over ham lige nu.. Dejligt..

Stranden med Jo. idag.. Dejlig dejlig dag.. Elsker den pige.. Den lille forelskede pige.. :) Hun er så sød at høre på.. Men dejlig dejlig dag.. Afsted igen imorgen..
Fest hos Ja. imorgen.. Bliver dejligt at se klassen igen.. Mmmh..

Hygge med pigerne i lørdags.. Alletiders dag.. Lækker lækker mad.. Mexicansk.. Mums.. SÅ hygligt.. Film, slik.. Grin, latter..

Nå, vil lege lidt med den lille bitte Elvis.. Dejlige kat.. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Elsker ham.. er publiceret 17/07-2006 22:03 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.