18 år siden

Luder, so, sladrekælling.. GRR..

Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
5 dage siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 14 dage siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Fest hos Ja. igår.. Mega hyggeligt.. Herlige herlige mennesker.. Fik du en noget trist afslutning..
Meldte min ankomst omkring klokken 21, sammen med Mi.. Der var allerede kommet en 5 stykker.. Fra hendes efterskole.. Virkede til at være nogen søde mennesker.. Sjove.. Muntre.. La., Ja\'s kæreste var der også.. Herlig dreng.. Senere kom Ka, Ch., Ri. og Ra. også.. Dejligt at se dem igen.. Har ikke set dem siden vi fik ferie.. Lækkert..
Inden Jo. tog på ferie, havde hende og Ra. et eller andet kørende.. Eller meget indviklet at forklare.. De har været sammen et par gange og han er blevet lidt lun på hende.. Hun har ikke vidst hvad hun ville.. Men efter hun kom hjem og var blevet forelsket, havde hun ingen tvivl omkring ham mere.. Problemet opstod jo så bare da hun skulle fortælle at hun havde fundet en dernede.. Kunne ikke få taget sig sammen.. Så han fandt ud af det på anden vis.. Svinede hende til.. Luder, so og jeg ved ikke hvad.. Virkelig led..
Lovet hende ikke at diskutere det med ham hos Ja.. Ved heller ikke hvordan vi kom ind på det, for det var virkelig ikke meningen jeg ville have sagt noget.. Men pludselig sidder vi og råber af hinanden.. Og pludselig er jeg en sladrekælling fordi jeg åbenbart har sladret til Jo. hver gang Ra. har sagt noget til mig.. 1 gang er det sket.. 1 gang.. Så han skal kraftedeme ikke kalde mig for en sladrekælling.. Og slet ikke kalde Jo. for en luder.. Det er nok det sidste hun er.. Men vi diskuterede i lang tid.. Overbevist om at han ville have slået mig, hvis jeg ikke var en pige.. Kunne se det i hans øjne.. Virkelig virkelig gal.. Gik hen for mig selv.. Havde hverken lyst til at snakke eller se ham.. Snakkede lidt med Ka. og Ja. om det.. Sagde jeg bare skulle lade ham være.. Sådan var han når han fuld.. Det er bare ikke fair.. Og han skal vide det ikke er okay.. Da Ka. og jeg skulle hjem ved en halv 5 tiden, havde jeg på ingen måde lyst til at side farvel til ham.. Var nødt til at passere ham for at komme ind til min taske.. Giver mig et knus og siger han ikke vil være uvenner.. \"Så skal du ikke kalde min veninde for en luder\".. Gik.. Et eller andet sted burde jeg have sagt okay, lad os snakke om det.. Men synes jeg have ret til at være sur og ked af det..

Vågnede imorges.. Eller klokken halv et.. Men altså.. Jo. havde ringet tre gange.. Skrevet en besked også.. Spurgte hvad der var sket igår.. Hørt jeg var blevet ked af det.. Ringede til hende.. Ra. har så skrevet til hende.. Sagt at han ikke troede hun ville kunne lide ham efter igår.. Spurgte hvorfor.. Sagde han havde gjort mig ked af det..
Forklarede hende hvad der var sket.. Hun blev sur.. Over at han havde svinet mig til.. Snakkede om at hun ville snakke med ham om det.. Sagde at det skulle hun ikke.. Ville hun.. Han skulle ikke svine mig til, og sådan var det bare..
Lidt sur over at han ikke bare kan droppe sin hårde attitude og så bare tage at lade være med at spille så hård.. Grr.. Dumme dumme Ra..

Ved godt jeg ikke ville snakke om Je.. Men skrev en besked til ham i nat.. At jeg savnede ham.. Glædede mig til han kom hjem.. Hadede tanken om at han nok sad sammen med en eller anden tøs mens han fik min besked.. At jeg ville gøre alt for at vi kunne ses inden han tog afsted på sin næste tur.. At jeg elskede ham.. Fortrød med det samme at jeg havde sendt den.. Ville have han skulle vide jeg savnede ham.. Heldigvis afventede beskeden.. Ikke modtaget endnu.. Håber jeg ikke den bliver.. Hvis den ikke er, vil jeg ikke skrive flere beskeder til ham.. Er jeg for stædig til.. Ikke om jeg vil fortælle ham, at jeg elsker ham, mens han sidder sammen med en anden tøs..
Ville så gerne give ham tilbage af egen skuffe når han kom hjem.. Sige jeg har været sammen med en.. Så kan han se hvordan det føles.. Men åhh.. Savner den dreng mere end jeg burde.. Øv øv øv..

Hmm.. Vil ringe til Jo.. Kan se hun har haft ringet.. Mon hun har snakket med Ra..?? Arr.. Mon dog.. Tvivler.. Nu ser vi..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Luder, so, sladrekælling.. GRR.. er publiceret 19/07-2006 22:07 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.