1-09
Halina Abram...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 7 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvor dum kan man være.?? Selvfølgelig tilgiver jeg Je.. Det da klart.. Han ringede søndag.. Var sammen med Jo.. Havde inde i mit hoved hvad jeg ville sige.. Fortælle ham at det er slut.. At han godt kunne glemme det.. At jeg var skuffet, sur, ked af det.. (Gal blev tilføjet af Jo.) At jeg følte mig en smule ubetydelig for ham.. Da han ringede var det bare som om der ikke var sket noget.. Troede måske han havde en lille anelse om at jeg måske ikke var det lykkeligste person.. Men nej.. Spurgte om jeg var sur..
Mig: "Ja.. Sur, ked af det, skuffet.."
Je: "Hvorfor?"
Mig: "Synes ikke det er pisse fedt at du siger du elsker mig og bruger en hel dag på at overtale mig til at være sammen med dig igen, og så bare er sammen med en anden.."
Je.: "Jamen Anne.. Du ville jo ikke have mig"
Mig: "Har jeg aldrig sagt.. Sagde at jeg ikke vidste og at jeg ville overveje det.. Det sidste jeg sagde, inden du tog afsted var, at hvis du var sammen med nogen på lejren, så var det højst sandsynligt slut"
Je: "Jamen.. Vi er jo ikke kærester.. Så vi har ingen forpligtelser overfor hinanden"
Mig: "Nej, men jeg rejste i den tro at du ville være kærester"
Je: "Jamen Anne, jeg vil ikke være din kæreste"
Mig: (Efter at have sunken en lille klump i halsen) Nå okay.. Jamen så er der jo ikke så meget mere at snakke om"
Je: "Nej, det er der nok ikke.. Men er det så bare slut nu?"
Mig: "Det ved jeg ikke.. Ja.. Nej.. Je. jeg ved det ikke"
Je: "Jamen det er da latterligt hvis det skal slutte her alt sammen.."
Mig: "Det kan godt være.. Men synes lidt det er din skyld"
Je.: "Min skyld..!?"
Mig: "Ja, men gider ikke diskutere det mere.. Vi kommer alligevel ingen vegne.. Jeg skal spise nu.. Vi ses"
Lagde på.. Snakkede med Jo. om det bagefter.. Synes det var så latterligt.. Et eller andet sted, så kan jeg da godt se at han ikke har nogen forpligtelser overfor mig.. Men så alligevel.. Synes måske godt at næste gang han lige laver en lille ændring i sine planer, at han så gerne lige må indvolvere mig i dem.. I hvert fald når det har noget med mig at gøre.. Forstår ikke han ikke forstår det.. For mig var det en prøve, test, overfor mig, om han var sammen med nogen.. Hvis han var.. Så ville han åbenbart ikke alligevel.. Hvis ikke.. Jamen så havde han bevist overfor mig at han mente hvad han sagde.. At det ikke bare var ord.. Men nej.. Sådan skulle det ikke være.. Åhh.. Havde håbet han ville skrive til mig i løbet af aftenenen.. Ikke en sød besked eller noget.. Men bare "Hej.. Kan vi ikke lige snakkes imorgen".. Eller et eller andet.. Bare så han viste at han ikke var ligeglad.. Men ingen besked kom der.. Blev lidt ked af.. Prøvede at skjule det.. Men Jo. kender mig for godt.. Hun kunne snild se der var et eller andet.. Prøvede at opmuntre mig.. Gode forsøg kom hun med.. Men jaa.. Gik ikke..
Mandag skulle jeg besøge min moster.. Elsker min moster.. Havde snakket med Jo. om det var en dum ide at skrive til ham, hvis han ikke havde skrevet eller ringer, når vi tog hjem fra min moster.. Blev vi enige om at det ikke var.. Vi kørte ved en halv elleve tiden.. Han havde ikke skrevet.. Eller ringet.. Ventede lidt med at skrive.. Ganske som jeg skal til at skrive, får jeg en besked fra ham.. En LANG besked.. Kunne ikke modtage den..Spurgte hvor lang den var.. 20 beskeder lang.. WOW.. Crazy.. Snakkede lidt frem og tilbage.. Spurgte om jeg kunne ringe når jeg kom hjem, så vi lige kunne få snakket.. Jojo..
Ringede.. Snakkede lidt frem og tilbage.. Han sagde, at jeg havde bedt ham om at træffe et valg, og det havde han gjort.. Tænkte lidt for mig selv, at det et eller andet sted var rigtig nok, men at det ikke var det valg jeg havde troet han ville have taget.. Sagde ingenting.. Han begyndte at snakke om alt muligt andet.. Var bare ikke i humør til det.. Var lidt trist.. Begyndte at gå op for mig at jeg var faldet for ham igen.. Ellers benægtet det hele tiden.. Overfor alle.. Selv mig selv.. Sagde jeg ville smutte i seng.. Lagde på..
Lå lidt og tænkte.. Skrev en besked til ham.. At han var en nar.. At han ikke bare skulle sige til mig at han elskede mig og ville være sammen med mig igen, få mig til at falde for ham og så bare droppe ideen igen.. Han ringer.. Skælder mig ud.. Jeg skulle ikke bare komme og sige det nu.. Bare fordi jeg var jaloux over at var sammen med en og så pludselig sagde det.. Og så skulle jeg fandme ikke give ham skylden.. Vidste ikke hvad jeg skulle sige.. Sagde vidst bare vi måtte snakkes om tirsdagen.. Lagde mig til at tude.. Vidste ikke hvorfor.. Græd bare som pisket.. Blev ved det halve af natten..

Tirsdag skrev jeg en besked til ham.. At ja, jeg var faldet for ham igen.. At jeg ikke kun sagde det fordi han havde været sammen med hende pigen.. Men havde bare først indset det nu her.. Vidste ikke om det betød at jeg ville være sammen med ham igen.. Men vidste bare at det var sådan jeg havde det.. Vi skrev lidt sammen hele dagen.. Var sammen med Ja. og Ka.. Sårh.. Det gik ikke så hurtigt med at svare.. Aftalte at vi skulle være sammen onsdag..
Så igår var vi sammen hele dagen.. Dejligt at se ham igen.. Hyggede.. Havde lovet at hjælpe med at gøre rent.. (Spørg mig ikke hvorfor).. Så rent det blev der.. Det var faktisk ganske hyggeligt.. Nede og handle.. Pludselig popper spørgsmålet op.. "Anne, vil du være min kæreste?"..
Mig: "Det sørme fint vejr idag..:S"
Vidste ikke hvad jeg skulle sige.. Havde prøvet at undgå spørgsmålet så vidt muligt.. Sagde at jeg nok skulle give ham et svar inden jeg tog hjem..
Kyssede lidt resten af dagen.. Hyggeligt.. Lå og så film.. Holdte om mig.. Holdte mig i hånden.. Nusede mig.. Dejligt.. Snakkede lidt med hans mor og søster.. De dejligste mennesker.. Tiden nærmere sig hvor jeg skulle hjem.. Han sagde han ikke ville have et svar så sent, for så kunne vi ikke nå at være sammen som kærester.. Okay, fint for mig.. For vidste heller ikke hvad jeg skulle sige.. Det vat hårdt at sige farvel.. Ser ham ikke i en måned.. Først skal ud at sejle to uger, så skal han ud og spille en uge og så tager jeg på Kreta.. Sårh..
Sagde at jeg ikke ville høre om de piger han er sammen med de uger her.. Overbevist om at han vil være det.. Men har ikke lyst til at høre det.. Bad ham om at tænke på mig mens han var væk.. Gav hinanden et ordentlig farvel kys.. Krammede hinanden i 5 minutter.. "Anne, du er skøn.. Du er smuk og dejlig.. Og jeg elsker dig".. De sødeste ord at slutte med.. Dejlige dreng.. Savner ham allerede.. :(
Ved ikk hvad jeg vil.. Holder SÅ meget af ham.. Men nok til at starte et forhold..? Ved det ikke.. Kan ikke udstå tanken om at han er sammen med andre, men vil ikke bare være kærester med ham af den grund.. Synes det er så svært.. Snakkede med Ri. om det.. Sagde hun ville støtte mig uanset hvad jeg vælger.. Men at jeg samtidig godt vidste at hun synes jeg fortjente bedre.. Hun er ved at arrange en doubledate.. Hehe.. Herlige pige.. :)

Snakkede med Ch. hele vejen hjem i bussen.. Dejlige dejlige dreng.. Han er virkelig en herlig dreng.. Og vi snakkede bare om alt mulig pis.. Grinte af hinanden, med hinanden.. Aftalte vi snart måtte finde ud af noget..

Jaa.. Var jo så sammen med Ja. og Ka. i tirsdags.. SÅ hyggeligt.. Bagte pandekager.. RIGTIG gode pandekager.. :) Det var bare den hyggeligste dag i LANG tid.. Pjattede, grinede, snakkede.. SÅ hyggeligt..
De kommer på lørdag sammen med den anden Ja. og måske Le.. Til noget spisning.. Og hygge.. Glæder mig.. Dejlige dejlige piger.. Sætter så stor pris på at de er her.. Holder så meget af dem.. <3

Vil gå ud til de netop færdige chokolade muffins.. Mums.. Vil gå op og se "Enough" med søsteren.. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så dum, så dum.. er publiceret 13/07-2006 15:44 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.