Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
26 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Åhh.. Je. kom hjem en dag før beregnet.. Skrev til mig igår og sagde jeg skulle ringe.. Sad lige og så nogen virkelig spændene afsnit af CSI, sammen med min mor og søster.. Så han måtte altså lige vente lidt.. (Og desuden behøvede han ikke at vide at jeg sad med min telefon - lidt kostbar må man gerne være:)) Men da afsnittene var færdige, gik jeg op og ringede.. Blev helt glad da jeg hørte hans stemme.. Rart.. Han så film med sin søster.. Spurgte om de havde haft en god tur.. "Ja, mega.. Og jeg kyssede kun med en, det da fremskridt".. Var bare sådan lidt.. Ved du hvad.. Fuck dig.. Så kan det fandme også være ligemeget.. Havde glædet mig til at snakke med ham igen.. Fortælle hvor meget jeg havde savnet ham.. Men havde jeg da bare på ingen måde lyst til.. Han vidste hvordan jeg ville reagere og hvordan jeg ville have det hvis han var sammen med nogen.. Havde sagt til ham at hvis han var sammen med nogen, så kunne han godt glemme at finde sammen med mig igen.. Ville have ham til at bevise at han virkelig mente det han sagde.. Blev bare SÅ sur.. Og ked af det.. Han tog bare ingenting seriøst.. Åhh.. Nar.. Spørger bare om vi ikke kunne snakkes senere om aftenen.. Svarede bare at det kunne vi vel.. Regnede med han ringede.. Men intet opkald fik jeg.. Ikke engang en besked.. Åhh.. Tror ikke han ved jeg er sur.. Men skal nok fortælle det.. Tror jeg er mere skuffet måske.. Havde ikke regnet med, at han ville være sammen med nogen.. Ikke hvis han virkelig ville være sammen med mig igen.. Men det vil han jo så ikke.. Åbenbart.. Snydt igen..
Håber han ringer i aften.. Så jeg kan fortælle at det er helt slut.. Gider ikke engang se ham lige nu.. Overhovedet.. Eujch..

Skal jo også i biografen med Ch. i aften.. Bliver rigtig hyggeligt.. Veninderne overbevist om der er noget.. Prøvet at forklare at der ingenting er.. I hvert fald ikke fra hans side.. På ingen måde.. Er jeg overbevist om.. Lidt ærgeligt.. Men vil beholde ham som ven.. Han ved jo heller ikke hvordan jeg har det.. Sårh..

I byen med Jo. igår.. Dejlig dejlig dejlig.. Tøsen er jo blevet forelsket.. Og hvor er det dejligt for hende.. Er SÅ glad på hendes vegne.. Har aldrig set hende sådan.. Det så fedt for hende.. Forelsket i "den lille bitte tiger".. Hehe.. Okay, man skulle nok have været der.. Men ganske morsomt.. :) Og er så lækkert for hende..

I byen med mutti idag.. Brugte 1800 på 1 time.. Puuh.. Det skidt.. Har slet ikke råd til det.. Men nu har jo også bukser.. :) De fineste bukser.. Både nogen korte og lange.. Slap-af-bukser også.. Lækkert.. Så er også snart klar til ferien.. Til Kreta om mindre end en måned.. Uhh.. Blir dejligt.. Min fine røde glød er også blevet til en endnu finere brun glød.. Lidt pænere end den røde.. ;)

Nå, vil smutte i bad.. Skal snart med bussen.. Uhh.. Bliver brand hyggeligt.. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snydt igen... :( er publiceret 08/07-2006 14:41 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.