17 år siden

Kæreste spekulationer?!

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
7 dage siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Så skal jeg sq på vandratur i vadehavet om en halv time! Jamen næh! Sikke en fantastisk oplelvelse, der venter mig! Wauv, det er sådan noget, man kommer til at fortælle sine børnebørn om, når man bliver gammel og grå...
Eller ikk.? Jeg ville meget hellere have fri, så jeg kunne tage til byfest, men nej, jeg har skam endnu en skoledag i dag!

Sisse og jeg har været sammen de sidste 24 timer eller sådan. Kao er her nemlig ikke, så nu har hun tid til mig...
Jeg har det meget bedre med hende, når han ikke er her. Og helt ærligt så bruger vi jo også langt det meste af dagen og aftenen sammen, når han er her, men så er jeg af en eller anden grund altid en lille smule sur på hende.
Måske fordi hun altid spørger mig om, hvordan jeg synes han er, eller hvad det betyder, hvis han har sagt et eller andet - det er bare så nederen nogle spørgsmål, for jeg gider ikke lyve, så jeg fortæller hende altid, at han bare ikke er den rigtige for hende!

I hvert fald er det rart nok, at han ikke er her nu, men jeg gruer for, når han kommer tilbage!
Jeg kan kun håbe på, at Sad er kommet tilbage til den tid!

Vi slappede virkelig af i går, vi lå ned halvdelen af dagen eller sådan!
Først skulle jeg lige op og skrælle kartofler, og bagefter gik vi i seng igen, så så vi lidt film, tog et bad, skar mere salat ud og spiste. Om aftenen tog vi ud at bowle, det var meget hyggeligt men også lidt steneren.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde så dårlig selvtillid i det center. Jeg syntes, at det var så pinligt at skyde, så jeg slet ikke kunne ramme, og så syntes jeg bare, at det var endnu mere pinligt - det er længe siden mine følelser har opført sig så latterligt!

Mic var der også, og da jeg havde fået vildt kolde fingre, skulle han selvfølgelig lige mærke dem.. Åhr, fuck hvor vi minder om nogle, der går i 6. klasse. Men anyways, han holdt mine hænder meget længere end det var nødvendigt - hah!
Og på vej hjem i bussen var der ikke siddepladser nok, så jeg sad på skødet af ham, indtil jeg gik hen til Sisse og satte mig lidt.

Jeg fik også snakket lidt med ham, da vi kom hjem, men så gik Sisse og jeg op for at se vores film færdig - men hvad fanden, det er sikkert meget godt ikke at overdrive min tid sammen med ham.

Min selvtillid er lidt et problem i forhold til ham, for jeg tør ikke lægge vildt meget an på ham, før jeg ved, om han også kan lide mig..
Sådan har jeg aldrig haft det før, jeg plejer bare, at score det jeg vil have.!
Jeg tror desværre, at det har noget at gøre med, at jeg har taget på, de sidste 4 måneder. Det er også fuldkommen latterligt! Nu må jeg fandme til at stramme op igen!

Jeg er ellers omgivet af fyre! Ell plager mig konstant, om at vi skal ligge i en seng sammen, selvfølgelig under dække af, at vi skal se film eller snakke - for han ved jo godt, at jeg ikke vil have ham..

Vang er bagyndt at skrive til mig igen. Hah! Tænk engang at den lille tyksak med briller og afbleget hår, som jeg gav mit nummer til en fest engang for 4-5 år siden, skulle vise sig at udvikle sig til en fyr, jeg har utroligt meget til fælles med!

Men jeg tror virkelig at Vang, er blevet voksen efter han er kommet i 2.g, og jeg tror også, at han er blevet okay lækker. Han har tabt sig, træner og går meget i byen. Fyre der bruger deres tid på den slags, er sq ikke helt grimme!

Vang vil også gerne være læge, han har en del penge, han forældre er skilt, og jeg kan bare snakke med ham. Måske man skulle mødes med ham her til sommer, når man kommer hjem fra højskolen?

1x skriver selvfølgelig stadigvæk en del. Det er forresten i dag, han havde inviteret mig med til en slags gallafest som hans ledsager! Wee! Desværre har jeg ikke råd til at tage helt til Sjælland.

Men det er Mic jeg vil have, men jeg ved bare ikke hvor jeg har ham?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kæreste spekulationer?! er publiceret 18/05-2007 10:22 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.