17 år siden

riget magten æren evigheden

Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
det er 4 ord som befinder sig i vores bøn, men hvad forbinder de os med riget magten æren evigheden, jeg har tit spekulereret på det når man høre den bøn med de ord i.
RIGET;
Er det den verden vi alle lever og ånder for, er det et stort rige som prøver at få os menneskeheden til at tro at vi ejer det........... så er det en underlig måde....... for vi har alle vores kultur og tro som er helt vores egen, hvorpå andre mennesker har deres kultur og tro, vi er jo ikke ens nogen af os, så vi ejer jo ikke riget vi ejer os selv vi danner vores egne små riger rundt om på kloden, så vi har flere riger end bare dette ene, men i vores bøn er det jesus der ejer riget hvad med koranen er det så hans fjende....... koranen ejer den ene halv del og jesus den anden.
MAGTEN;
ja er det så os almindelige mennesker eller er det de højt sidende såsom direktører og andre der troner højer ind os andre i vores små riger rundt omkring ....måske.... når man tænker tilbage og prøver at genopleve vores skolefag historie, hørte man at de hvide underkuede de sorte de blev slaver som skulle lystre de hvides mindste vink og gjorde de ikke det så måtte de betale med deres liv, eller under krigen hvor hitler have magten over alt og alle dels jøder som også måtte betale med deres liv blot fordi de var jøder, tænker man nutid så er det jo os selv der har magten over os selv og hvad vi vælger at fortage os og der er også en stor del af vores befolkning der stadig har magt over et andet menneske, eller blot magt over tingene hvad er prisværdigt, men der er stadig mange som ikke kan få magt over noget som helst, i vores bøn er det jesus med det gode hjerte som har magt til at hjælpe andre mens den anden halvdel har magt til at tage livet af andre ...eller.....?
ÆREN;
hvad er æren er det æren af at vise andre noget godt, eller er det æren som bliver sat på prøve og ikke består........æresdrab......er det æren man for vis man vinder en stor konkurance, er det æren af at være den man er er......er det bare en æren når man bliver præsentereret for noget stort, hvad fik hitler til at føle en ære ved at tage livet af folk under krigen.
i vores bøn har jesus æren af at være den han er og var men afligevel måtte han gennemgå nogen forfærtelige lideleser under sin kors fæstelse det er ikke en ære i sig selv ...eller er det.....
måske ...ja... vi andre gennemgår også vores lideleser bare på en anden måde og for hver gang for vi endnu en livs erfaring, som vi giver videre til vores børn med æren i behold.
EVIGHEDEN:
hvad er evigheden er det når vi mennesker går over på den anden side kort sagt følger lyset, eller er det os selv der vil kæmpe med os selv og problemer i ald evighed, eller er det når vi sover og drømmer drømmer om livet og alt dens egenskab og konflikt er det fordi vi vil have de drømme i ald evighed,eller er det når to mennesker bliver viet i vores kirke og lover hinnanden evig troskab, eller er det når vi betræder paradis have når vores livlinie bliver klippet over, vil vi så i ald evighed bo der og kun blive sendt til jorden for at hjælpe andre eller ens egen efterladte, i vores bøn vil jesus bestå i ald evighed den gave fik han da han genopstod efter korsfæstelesen og beder man til de højer magter så bliver det hørt i ald evighed.
inge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget riget magten æren evigheden er publiceret 06/06-2007 23:12 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.