Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Fik min lille mand hjem igen i aftes. Han var træt efter det chok som det havde givet og den lange køretur på ca. 8-900 km. Svigerfar og mor for den sags skyld, blev glade for Claus og hans søskendes fremmøde. Lægerne var i starten i tvivl om hvorvidt det var en blodprop og hvor den sad, men nåede at konstatere og give svar inden Claus og den ene søster kørte derfra igen. Det var en mindre blodprop i et af de mindre blodåre til hjertet. Fik at vide, at hvis han ikke været en fysisk aktiv ikke-rygende mand, så var det ikke sikkert at han havde overlevet. Hans fysiske gode form var også medvirkende til at han faktisk havde haft blodproppen i ca. et døgn inden han kom i behandling. De havde været på besøg i Sverige søndag og han havde henlagt smerterne i brystet og højere arm til at være overanstrengelse ved den fastlåste stilling man har under sådan en køretur.
Den skiderik af svigerfar var vældig meget ovenpå og spurte Claus om ikke havde taget golfkøllerne med og senere svigermor, om hun ikke kunne hente den bærbare computer, så han kunne få lidt arbejde lagt fra dagen når alligevel ikke havde andet at foretage sig. Jeg ville gerne have været en flue på væggen og set hendes ansigt ved den forespørgsel. Kan levende forestille mig hende ryge op i det røde felt. Af samme grund bad svigerfar også ambulancefolkene om at vente med at starte sirenerne til de var kommet et lille stykke derfra, da han viste at svigermor ville blive helt fra den hvis de gjorde. Senere havde hun også kommenteret at ambulancefolkene nok ikke havde ment at det var så alvorligt, da sirenerne ikke blev tændt - hvilket svigerfar måtte give en forklaring på. Claus fik videregivet min hilsen og han lyste op med et stort smil ved meddelelsen om - at jeg var altså ikke færdig med at genere ham.

Claus fik ganske rigtig svar på hans om søster skal igennem strålebehandling og det skal hun. Hun ved endnu ikke hvor, hvornår og hvor mange gange. De kære ventelister betyder at der sagtens kan gå ca. 2 mdr. før hun kommer i gang.

Jeg ringede hjem til min far i går og fortalte om svigerfar. Han lyd fuldstændig uinteresseret i mine bekymringer og i at jeg det heletaget ringede. Fortale dog at min søster og svoger havde været forbi et par timer i søndags. Sidste gang hun undrede ham et besøg var før jul, så det er synd at sige at hun overrander ham. Blev lidt ked af hans virkende ligegyldighed og fik straks dårlig samvittighed over at jeg har sagt fra over for ham / påhænget. Claus sagde at jeg godt kunne gemme min skyldfølelse et sted hvor solen ikke skinner, da jeg også skulle tænke på mig selv - men det er svært !

Det er gået op for mig at der virkelig skal hånd i hanke omkring Andrés økonomi. Der er ikke blevet betalt en eneste af hans medicinregninger til det apotek som har leveret. André mente at " Stedet " sørgede for dette når han ikke havde penge, men det har de åbenbart ikke gjort. Har bedt det pågældende apotek om at sende faktura på samtlige levninger som til dato er løbet op i over 2200,-. Apoteket fortalte endvidere, at " Stedet " glemte at meddele fraflytning af beboende, og at der kunne gå lang tid før de fik besked derom. Jeg har fået en tid ved min bankrådgiver så vi kan få styr på enderne vedr. hans budget konto, fast indbetaling på opsparing, og muligvis også en tøj og hygiejne konto. Det hele skal være så firkantet og overoverskueligt som mulig, så han ikke kommer i samme situation igen. Jeg forventede at personalet fra " Stedet " var kompetente og professionelle nok til det som deres arbejde indebærer - nemlig at hjælpe og vejlede beboende.
Skal selvfølgelig passe på med at kaste med mudder. Gav den unge mand lov til at gå i Kvickly for at købe sodavand og han kom endvidere hjem med en ny playstation 2. Synes ikke at den han havde virkede mere. Hmm har inddraget hans Master card.

Jeg har lavet en aftale om for besøg på det evt. nye sted på torsdag. Er spændt på om mine forventninger og billede af stedet holder. Målgruppen og rammerne derom skulle være optimale. Bare det at det er inden for overskuelig rækkevidde / afstandsmæssig for os, men i høj grad også for den unge mand at komme hjem på besøg / weekend bliver skønt. Det mulige nye sted vil som noget nyt være en amtslig institution, også det er jeg lidt spændt på. I forbindelse med storkommunerne, så er vores arbejdsgang i større omfang også omfattet det område hvor vi skal på besøg på torsdag, så det vil betyde at jeg i højere grad har mulighed for kikke ind når jeg alligevel er på disse kanter.

Har fået den unge mand klippet i dag. Han har noget MEGET kraftig hår og så forfærdelig ud, samtidig fik jeg købt et par bukser til ham. Han skal mindst have et par mere, samt et par sko og noget undertøj. Vi skal også ud og købe tøj til teenageren. Har underet mig over den smule vasketøj som han efterlod, men forklaringen er at han ikke har ret meget tøj. Har f. eks kun 2 par bukser. Et par cowboybukser og et par joggingbusker. Sko finders der vist kun også et par af, men derimod et hav af t-shirts. Langærmet er en by i Rusland og har altid været det. Troede ellers at de dyrt betalte børnepenge gik til andet end hendes hest !
Teenageren var fuldstændig ved siden af sig selv i den tid hvor Claus var på Sjælland. Hans mor havde skrevet 3 sms´er hvori hun fortalte om bedstefar. Han viste mig beskederne og set med mine øjne, så skulle hun ikke have skrevet dem. Bedstefar er kommet på sygehus blar - blar . Bedstefar har fået noget væske sprøjtet ind blar - blar. og bedstefar har det bedre blar - blar. Synes at hun i det mindste kunne have ringet og talt med ham, nu hvor hun mente at være så klog på det - hun er jo sygeplejerske !

Kan mærke at de sidste par dage har tæret på kræfterne og jeg er træt. Desværre ikke træt nok til at sove igennem, men forventer at det kun er en overgang. Der har jo været nok at se til og tage sig af de sidste dage.

Jeg må hellere tilslutte mig min mands selskab, inden han kommer og hiver mig væk herfra ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Inden kaffen er publiceret 31/07-2007 20:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.