Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
5 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
3 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
6 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
2 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
8 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
10 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
6 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
6 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
3 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
2 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
3 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Så har jeg ferie. Hvor er det lækkert. To uger, ja tak. Der er rådighedsdage i den her uge på skolen, hvor de timer vi mangler, bliver lagt ind. Vi mangler åbenbart ikke rigtig nogen timer, for der var kun lagt timer ind hele mandag. Ellers fri hele ugen. Så er det sgu nemt at være 3.g'er. Skal dog noget hele ugen, men bare det at jeg ikke skal i skole er dejligt. Det trængte jeg til. Har fri fra arbejdet i næste uge, aner ikke hvorfor, for har ikke bedt om fri, men har ikke fået nogen vagter. Masser af tid til at skrive de tre afleveringer vi har fået for.
Skal til køreprøve på næste torsdag. Jeg tør ikke. Jeg kan ikke. Eller jo, jeg kan godt. Skal bare tage mig sammen. Lade være med at tænke så meget over hvad det egentlig er jeg laver i den bil. Men jeg kan ikke alle de lorte tekniske ting, vi skal kunne. Med pedaler, rat, lygter osv. Aner det ikke. Og dem jeg har snakket med fra holdet, er ikke blevet spurgt om noget, som de har truet med. Arr. Men kørelærer kører (haha.. kører..) på mig. Den anden dag, holdte jeg for grønt i et lyskryds. Ved ikke rigtig hvad jeg tænkte jeg kom kørende mod krydset. Tror det var fordi min kørelærer var igang med at fortælle noget, og jeg tænkte bare at der kom et lyskryds og der skal man holde. Opdagede det først da bilen bagved dyttede af mig.
Mig: Hov, der er da grønt.
Kørelærer: Ja, der er grønt. Hvad er det man skal når der er grønt?
Mig: Køre.
Kørelærer: Det er rigtigt. Vi kører Anne.
For helvede altså. Det var dumt. Dum fejl. Har en køretime imorgen, så nu må vi se hvordan det går.
---

Atter skal vi da lige snakke om Je. Han har ikke kæreste på mere. Hun slog op med ham, fordi hun ikke følte hun var klar til at have en kæreste. Han er mega sur over det, men tror mest det bunder i at det var hende der slog op. Men ved det ikke. Kan ikke engang huske om jeg har fortalt det. Men vi var i seng sammen for nogen uger siden, det skulle bare slet ikke være sket. Jo, det har jeg da fortalt. Nå, pyt. Men det var bare noget der skete. Var hjemme hos ham igår. Det er så hyggeligt. Det er underligt, for vi laver aldrig rigtig noget når vi er sammen, men det er ikke kedeligt. Vi mysser altid når vi er sammen. Det samme igår. Pludselig kysser vi ordentligt. Ved ikke hvad der skete, men det var bare rart. Spurgte hvorfor. "Fordi det er hyggeligt". Jamen det er der da så meget der er. Siger han tror på at vi ender i seng sammen igen. Gu' gør vi ej. Eller det ved jeg ikke. Ikke i ædru tilstand i hvert fald.
Ved heller ikke lige hvad jeg skal gøre. Har sagt til ham at jeg engang godt kunne tænke mig at ryge hash. Bare for at prøve hvordan det er. Sådan har jeg altid haft det. Det skal sgu prøves. Er inviteret til fødselsdag på lørdag ved en fra arbejdet. Je. har spurgt om jeg vil være med til at ryge på lørdag sammen med nogen af hans venner. Et eller andet sted vil jeg gerne. Fødselsdag bliver holdt på et diskotek, og gider ikke komme derned ædru. Men får ikke lov til at have 5 andre med til den fødselsdag, og gider ikke komme selv derned. De kommer i byen senere, men kan jeg jo ikke rigtig bruge til noget. Ved ikke hvad jeg skal. Og ved ikke om jeg helt har lyst til at ryge første gang sammen med dem. Har mødt dem allesammen før, og de er alle 5 dejlige drenge. Men arr. Ved heller ikke hvad jeg skal sige til alle de andre jeg kender fra arbejdet, når de spørger om vi ikke skal finde ud af noget inden. Arr. Damit. Kan bare ikke rigtig komme ud af det, tror jeg ikke.
---

Skal også til fødselsdag fredag hos Ma. sammen med nogen andre piger. Det bliver med noget spisning, og så en bytur i sidste ende. Det bliver super hyggeligt. Glæder mig som en lille gris. Skal for én gangs skyld ikke arbejde på lørdag, så det bliver bare fed.
Går også alt for meget i byen. Hver weekend, ja tak. Det er også L. der lokker. Hehe. Efter jeg er begyndt at snakke med hende, er det helt sikkert hver weekend. Hun er så fed at gå i byen med. Bortset fra at du danser så helvedes godt, og jeg ligner en klovn ved siden af, så er det meget fedt. ;) Hun er super dejlig.
---

Audition til musical imorgen. Har ikke meldt mig, men La. har skrevet rundt og sagt at vi stadig kan møde op. Tror mig og Mc. tager derop, og lige ser. Men ved det ikke. Tiden skal jo også være der. Men det kunne bare være SÅ fedt at være med. Bare oplevelsen og menneskerne. Åhh ja.
---

Skal op og kigge på stof til mig gallakjole på onsdag. Spændene. Har en forestilling om hvordan den skal se ud, men så alligevel ikke. Vil gerne have den skal være mintgrøn, eller lysegul måske. Der må gerne være meget stof forneden, ikke så den strutter, bare meget stof. :) Og så skal den gå lige over foroven. Nu må vi se hvad vi finder ud af. :)
---

Total ny yndlngs-tude sang. "Gravity" af Sarah Bareilles. L. spillede den for mig i lørdags. Den er helt fantastisk. Den beskriver så meget på så lidt plads. Jeg kan høre den om og om igen.

Vil færdiggøre gymnastikprogrammer til imorgen. Li. er på studietur, så har fået Aj. til at hjælpe imorgen. Er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå.

Take care...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gravity er publiceret 09/10-2007 22:19 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.