16 år siden

Konfirmander og mariehøns

Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 6 dage siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvilken dejlig weekend. Finurlig weekend, hvor ting skete, som ikke skulle ske. Men dejlig har den været.

Ugen er gået mega hurtig. Selvom jeg har haft ferie siden mandag, så har ikke rigtig haft fri. Har lavet alt andet end de tre afleveringer jeg burde lave.
Men fredag var der fødselsdag hos Ma. 7 piger samlet til spisning. Det var bare super hyggeligt. Vi drak og drak. Det var noget så fint. Havde været på shopping med Aj. om torsdagen og fundet rigtig meget fint tøj, men min fine røde top ville ikke som jeg ville, så gik i søsterens skab for at finde noget. Dejligt med en søster, man passer tøj med. :)
Men i byen kom vi også. Drinks og shots blev der hældt ned. Men pludselig med ét fik jeg det dårligt. Super irriterende. For var slet ikke klar på at tage hjem. Men kvalmen overvældede mig, og jeg ringede efter min søster. Super træt af mig selv. Øv. Men dejlig aften var det.
Igår var der fødselsdag hos M. fra arbejdet. Jeg tog ikke hjem til Je. inden. Det må blive en anden gang, hvor vi begge to skal i byen. Eller i hvert fald være sammen hele aftenen. Han blev lidt halv irriteret, men ja. Tog hjem til min chef sammen med en masse andre i stedet. Super hyggeligt. Har købt røde sko og en fin hvid kjole. Røde øreringe og rødt bælte med hvide prikker. SÅ fint. Skoene er ret så høje, så dem skal jeg lige vænne mig til. Men de er bare så behagelige. Skraver ingen steder. Dejligt. :)
Jc. og jeg morede os gevaldigt. Troede ikke hun drak - hun er indremissionsk og har aldrig drukket når vi har været til fester. Men vodka fik hun hældt ned. Åhh, det var godt. Ind på diskoteket kom vi, og flere billige drinks kom ned. Min chef var i vældigt gavehumør og gav adskillige drinks ud. Ja, det siger man ikke nej til. Det gør man ikke. ;)
Møder A. fra musical som kommenterer min kjole og siger den er rigtig flot - "du ligner lidt en konfirmand. Og dit bælte er da også bare SÅ flot. Lidt ligesom en mariehøne." Tak A, tak. Ved hun ikke mente noget ondt med det, det kom måske bare lidt uheldigt ud. Hehe. Hun er nu meget kær. Efterhånden som jeg blev mere og mere beruset, synes jeg selv at mine sko bliver meget lettere at gå i. Tro om igen Anne. Da Jc. hiver fat i mig for at komme ud og danse, vælger jeg at skvatte ned af de to trin der er ned til dansegulvet. Bang! Og jeg lander på røven. For at folk skal få medlidenhed med mig, i stedet for at grine, prøver jeg at lade som om jeg har slået anklen og venter med at rejse mig op. Tror ikke planen fungerede helt som det var tænkt den skulle. Ups.
Klokken 23 blev vi alle smidt ud, og de fleste fra arbejdet er ikke 18. Og gamle Li. var i bil og ville gerne hjem. Så chefen tilbyder at vi kan tage hjem til ham og feste videre. Fedt nok. Det ender så med at vi sidder tre mennesker, fordi folk lidt har droppet ideen på halvvejen. Nederen. Pludselig forlader tredjemanden også selskabet så jeg sidder selv sammen med min chef. Hmm. Men vi fik os en utrolig dyb samtale om livets store spørgsmål. Hmm. Efter et par timer går jeg også hjem. Eller jeg er på vej hjem. Har skrevet med Je. et stykke tid - ville høre om de var taget i byen og pludselig har jeg sagt ja til at komme ind til ham. Han ringer efter en taxa, som lover at være der et kvarter efter. Efter 25 minutter ringer jeg og spørger om han er sikker på den kommer. Han ringer igen, og denne gang skulle der gå 10 minutter. Ingen taxa kommer der. Hvad sker der. Det var pisse koldt og jeg var ved at have ondt i mine fødder. Står 200 meter fra mit hjem og overvejer kraftigt at gå hjem. Men vil samtidig også gerne se ham. Beslutter at skrive til Mo. som altid er så sød til at køre mig alle mulige steder. Regnede med at han var i byen. Men nej. 5 minutter senere holder Mo. foran mig og jeg er på vej hjem til Je. Aner ikke hvorfor. Jeg er stadig godt fuld og han er pisse skæv.
Ankommer og han hælder straks gajol på mig. Føj. Blev endnu mere fuld. Puha. Putter mig ind til ham under den dejlig varme dyne, som jeg har længtes noget så grumt efter. Mmmh.
"Skal vi snave?" (sagt mere som en konstatering fra hans side, end et spørgsmål)
"Okay"
Vupti! Og tøjet var endnu engang væk. Hæmningerne røg også med. Ved ikke hvad jeg tænkte. Vågner i morges og vi er begge lettere forbavset og at se hinanden - lettere påklædt. Vi kan godt huske at vi var i seng sammen, men ikke ret meget mere. Super nederen.
Han skulle afsted hjem til sin mor tidligt. Så hej hej til mig. Ser ham ikke i løbet af ferien. Og ved at der ikke er noget i det. Og sådan er det bare. Vil jeg egentlig heller ikke at der skal være. Jeg vil ikke være hans kæreste længere. Men vi er heller ikke venner. Kan ikke putte os i nogen kasse. Har opgivet det. Skal nok komme videre. Skal bare finde en at komme videre med. Har det fint nok med at han flirter med en anden, for vi har ikke nogen forpligtelser. Vi er bare os. Har også opgivet at forklare nogen det. Det kan jeg ikke. Selvom jeg godt ved at det ikke er et skide "sundt" forhold vi har kørende, så har jeg ikke lyst til at lave om på det. Ikke lige nu.
---

Endte til audition på musicalen i onsdags alligevel. Mig og Mc. havde snakket om at vi bare skulle op og sige hej. Men ender med at stille op alligevel - med opfordring fra Ri. Da vi ikke havde tilmeldt os i forvejen, havde vi heller ikke rigtig nogen tid, så vi var under kategorien "løsgængere". Vi beslutter os for at spille skuespil sammen, hvilket ender i noget dybt useriøst. Vi bliver enige om at gå ind og spørge om det er nødvendigt at vi spiller skuespil. Heldigvis er de bagud i programmet, så "os gamle" slipper for at spille skuespil. Sangen slipper jeg også for, da jeg minder dem om hvordan det har været de andre år. Så jeg går direkte til dansen. Ved sgu ikke. Altså Ri. ved jo godt hvordan jeg danser.
Har bare overhovedet ikke tid til det. Jeg kan ikke finde ud af at tænke, at det er 3.g og at jeg måske tage det lidt mere seriøst end jeg gør. Jeg laver alt for meget, der ikke har noget med skolen at gøre. Men ja. Nu må vi se. Det kunne være fedt at være med igen. Bare oplevelsen og følelsen når man står på scenen foran 300 mennesker. Puuha. Selvom jeg ikke har haft videre store roller nogen af årene, og nok heller ikke får det i år, så er det bare fedt altså. Åhh. Jeg er så pisse fornuftig. ;)

Vil snart i seng tror jeg. Skal skrive stil imorgen. Øv.

Go' ferie:)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Konfirmander og mariehøns er publiceret 14/10-2007 22:20 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.