16 år siden

Glæde, sommerdæk, losseplads og savn..

Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 24 dage siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 5 dage siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder, 8 dage siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Det har faktisk været en rigtig god dag. Meget bedre end forventet, især efter sådan en træls weekend. Og så er der ikke engang sket det helt store idag, bare en stille og rolig almindelig mandag.

Var dog lidt irriteret i morges...kø IGEN IGEN hen over Vejlefjordbroen. *suk* Men det var sådan set også det værste, der er sket idag.

På arbejde gik det stille og roligt, der var ikke ret meget at lave så fra omkring kl. 14 lavede jeg stort set intet. Nåh jo, begyndte på følgeton'en omkring Anastasia's kamp for at falde til i Australien. Blir helt bidt af at læse hendes indlæg. Og også nu her til aften, har lige brugt 2½ time (wow...brugte jeg virkelig så meget tid på det...??? ) med at læse fra hendes dagbog, og jeg er bare solgt. Tak Anastasia. :-) Mangler stadig lidt for at være fremme ved "nutiden" men er da kommet om på sidste side nu... ;-)

Tog hjem kl 16 idag, orkede bare ikke at sidde og lave "ingenting" i én time mere når jeg lige havde gjort det i 2 timer. Min chef var taget hjem allerede ved 13:30-tiden så jeg blev nødt til at blive for at passe telefonen frem til kl 16, hvor den lukker automatisk. Tror den ringede 2 gange eller sådan noget, og det var kun folk der skulle høre på nogle priser, ikke noget sindsoprivende. Så kl 16 nul nul dut var jeg den, der var smuttet.

Lige omkring posthuset med pakker og så bare hjemad. Der var lidt kø hen over broen igen, men det var ikke så slemt som i morges. Kom i tanke om på vej hjem at jeg jo havde bestilt tid på værkstedet til min bil i morgen tidlig, skulle have sommersutter på. Havde bestilt tid til kl 7:30... klokken HALV OTTE...!!!?! Hvad dælen tænkte jeg på da jeg gjorde det... :-| Skal jo hjemmefra kl 6:30 for at kunne nå det. *suk* Nåh ja, det var jo den eneste tid jeg kunne få så måtte nøjes.

Fik også bestilt tid ved lægen idag. SKAL altså have set på det udslet jeg har i ansigtet. Hvis jeg husker at smøre det med den salve jeg har, så forsvinder det stille og roligt, og efter 4-5 dage kan man næsten ikke se det mere. Men hvis jeg bare glemmer at smøre i 2 dage i træk så bryder det helt vildt ud igen. Der må findes en anden slags salve, der virker bedre. Bestilte tid til d. 30. juni. Har fået fri fra arbejde den dag, ingen af os der synes det var en god idé at jeg skulle starte på en ny uge og så derefter stoppe samme dag og starte på nyt job om tirsdagen. Så mandag d. 30. juni blir en "mig-dag" hvor jeg bare skal forkæle mig selv. :-) Hmm, måske jeg skulle bestille tid til en omgang massage den dag. Har altid gerne ville prøve sådan en times professionel massage, men bare aldrig haft råd til det. Men det har jeg nu. Og hvis d. 30. juni skal være en "mig-dag" så var det helt sikkert en oplagt mulighed for at prøve. Så kan jeg også møde op på mit nye arbejde frisk og afslappet. Kan allerede godt lide idéen, tror sgu jeg springer ud i det.

Da jeg kom hjem fra arbejde fandt jeg en mail fra facebook, at der var en, der havde skrevet til mig derinde. Det var fra en dansk pige, der hedder Ida. Hun bor idag i Florida med hendes amerikanske mand og har været igennem hele baduljen med Green Card Lottery sidste år og kender til alt det venten og venten. Da hun ikke blev udtrukket sidste år valgte de så at gifte sig og i februar igår fik hun endelig sin arbejdstilladelse. Ohh, jeg blev HELT VILDT glad for ENDELIG at have fundet "hende" jeg har ledt efter. Hendes historie minder så utrolig meget om min, selvom hun kun skrev nogle få linier. Skrev et laaangt brev tilbage til hende og fortalte lidt om Kenny og jeg, og om hvordan vi mødtes og sådan. Håber virkelig hun vil skrive tilbage...

Efter brevskrivningen (og "et par" af Anastasia's dagbogs indlæg) fik jeg endelig taget mig sammen til at gå i kælderrummet. Skulle have fundet de gamle sommerdæk frem, de skal jo med i morgen tidlig. Det krævede så lige at jeg fik ryddet alt det pap ud, jeg havde smidt derind igennem de sidste snart 2 år. DET var noget af en opgave. Må se om jeg ikke snart kan komme på losseren med alt det l*rt. Måske torsdag eftermiddag? Har taget tidligt fri på torsdag, allerede kl 14, da der skal læses varme af her i opgangen mellem kl. 15 og 16 den dag. Jeg skal bare IKKE have min udlejer til at låse varmeaflæsermanden ind, så må jeg jo selv være hjemme. Kan jo bare gå og pakke bilen med l*rt til losseren mens jeg venter på ham manden, og så køre derud bagefter. Tror det blir en plan!

Kenny skrev også en email idag nede fra arbejde. Det var helt vildt dejligt at høre fra ham, men han har en rigtig lortedag så det var alligevel lidt trist. Det går ikke så godt på hans arbejde, han er lidt træt af at være der. Men så er det godt han kan få lidt luft ved at skrive emails til mig...jeg lytter nemlig altid.

Men uha hvor jeg savner ham...

Nå, vækkeuret ringer om lidt over 6 timer, må hellere komme i seng.

Godnat derude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glæde, sommerdæk, losseplads og savn.. er publiceret 16/06-2008 23:50 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.