Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Operation
Halina Abram...
9 timer, 35 minutter siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Jeg kunne selvfølgelig ikke sove igår. Var ellers ret træt men da jeg først lagde hovedet på puden blev jeg bare lysvågen. Rigtig træls. :-( Og især når jeg vidste at jeg skulle så tidligt op idag. *suk* Prøvede også at ringe til Kenny, men han tog den ikke. Savner ellers at snakke med ham så det var lidt øv. Tror jeg fik omkring 2½-3 timers søvn så jeg bandede godt og grundigt da vækkeuret ringede kl 6.

Men jeg kom da op og fik fyldt sommerdækkene bag i bilen og så afsted. Jeg kom afsted lidt senere end jeg havde regnet med, ville jo have tid til en lille kø på motorvejen hvis det var. Men heldigvis var der ingen kø overhovedet, jeg kunne suse lige igennem.

Ude ved mekanikeren fik jeg mig en glædelig overraskelse. Jeg var ellers sikker på at jeg skulle have nye sommerdæk fordi de gamle var slidt ned, men det skulle jeg ikke. Jubiii... De mente der var ca. 10.000 km i dem endnu så jeg fik de gamle på igen (og sparede lige kr. 1.500,- YES!). Kørte forbi efter et rundstykke og en københavnerbirkes, det skulle jo fejres for det tegnede til at blive en god dag.

Og det blev det. Chef var i ret godt humør idag, men var også væk hele formiddagen - han skulle hjem og spise(!!?!). Telefonerne var dejligt stille og der var ingen stress og panik. Pyha. Jeg har otte arbejdsdage tilbage nu og jeg håber bare de alle kan blive lige som idag. Idag var en god dag på arbejde.

På vej hjem lød det ellers mærkeligt ved det ene forhjul så var lige omkring mekanikeren igen, bare for at være sikker. Det var heldigvis ingenting, så jeg kunne godt køre hjem. Men blev da lige lidt forskrækket, TÆNK NU hvis han ikke havde fået skruet hjulet ordentligt fast og det faldt af mens jeg kørte 130 km/t på motorvejen. Fyforpyfor...

Snakkede med Dorthe i telefonen det meste af vejen hjem. Det var rigtig dejligt at snakke med hende igen, det var ved at være længe siden. Far var dog ikke kommet hjem fra arbejde men hun ville lægge en seddel til ham om at jeg havde haft ringet. Jeg kørte så i Netto for at handle, og hvem ringer lige mens jeg står midt i Netto med min indkøbskurv og handler? Ja, rigtig gættet, det gjorde min FAR!! Nå, men jeg fik da snakket med ham i ca. 10 min, det var faktisk rigtig rart, også selvom jeg stod mit i Netto.

Nåh jo. Snakkede med Allan vores "sandwich-mand" på arbejdet idag da jeg var ovre for at hente vores frokost. Grunden til at han havde haft lukket siden i torsdags og til og med igår var at han havde været til Le Mans i Frankrig. VÆRET TIL LE MANS...!!! Ihhhh, jeg ville så gerne ha været dernede og oplevet stemningen da Tom Kristensen kørte over målstregen som den første igen igen. Nå men, Allan havde haft en rigtig god tur, det var altid noget. Og vi havde fået vores "sandwich-mand" tilbage så vi faktisk kunne få noget at spise igen til frokost. Fortalte ham at han havde været savnet, tror han blev lidt rørt.

Da jeg endelig var hjemme dejsede jeg om på sofaen. Besluttede mig for at se resten af det afsnit af CSI som jeg var faldet i søvn under igår, det kunne jeg lige nå inden jeg skulle i svømmeren. Efter knap 5 minutter indså jeg at det ville jeg også gøre idag, jeg var simpelthen så træt at jeg knap kunne holde mine øjne åbne. Utroligt hvilken effekt fjernsyn har på mig nogle gange, skal bare lige tænde flimmerkassen så snork-bobler jeg i løbet af nul-komma-fem. Men det gik jo ikke idag, skulle jo afsted. Fik så den geniale idé at spørge Katrine om hun ikke ville kigge efter mine 3 svømmere idag, det ville hun heldigvis gerne (hurra for Katrine - hun får en krammer næste gang jeg ser hende). Hun kunne godt se det var lidt plat at jeg skulle tage derop når der kun kom nogle meget få. I sidste uge kom der 4 svømmere og da én af dem gik tidligt spurgte jeg også Katrine om hun ville kigge efter de sidste få, for så ville jeg tage tidligt hjem. Selvfølgelig ville hun det. Man kan godt mærke at det er sidst på sæsonen, folk gider ikke rigtig mere og vil hellere holde sommerferie og fri. Næste uge er heldigvis sidste gang i denne sæson og fra august har jeg sagt aftenholdende fra, det er altid noget. Føler virkelig at det blir mere og mere træls at skulle afsted så sent flere hverdagsaftener hver uge. Hold fra 21-22 er ALT for sent, er jo først hjemme 22:15-22:30.

Efter at have sms'et med Katrine lukkede jeg øjnene lidt. Vidste egentligt godt at det var en skidt idé, for ville jo også gerne kunne sove i aften, men kunne altså ikke lade være. Sov så næsten 2 timer og tvang mig så til at vågne igen. Var ellers rart der under tæppet på sofaen, meen...

Hmmm, jeg savner Kenny idag kan jeg mærke. Sådan rigtig savner. Føler han er så langt væk. Han skulle gerne være hjemme nu, mener han havde fri kl. 17 idag og så lige en halv time hjem, det må være heromkring kl 23:30 dansk tid. Jeg håber sådan at han logger på skype så vi kan snakke, bare 10 minutter. Ikke fordi jeg har noget specielt at fortælle ham, savner bare at snakke med ham.

Vil lige vente oppe i 15-20 min mere for at se om han skulle logge på, men så heller ikke længere for må hellere se om jeg kan komme i seng før midnat og få en nogenlunde nattesøvn for en gangs skyld.

Godnat derude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En god dag er publiceret 17/06-2008 23:39 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.