Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 1 dag siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Gik over til min udlejer lige da jeg kom hjem fra arbejde. Er SÅÅÅ træt af det afløb i køkkenet. Og selvfølgelig kom han igen med den der "det er jo dig selv der skal klare det" men måtte så også lige sige til ham at det jo ikke kun var mit afløb men også når ham ovenpå brugte vasken at alt vandet løb ud nede ved mig. Fortalte også jeg havde snakket med en VVS mand, som mente det var en slamsluger der skulle ud og igen: "det koster jo det vide ud af øjnene". Fortalte ham pænt at jeg havde virkelig prøvet alt muligt, det var jo derfor jeg først kom og sagde det nu at den var helt gal. Tror nok han fattede at der skulle gøres noget. Men han ville dog ikke ringe efter en slamsluger. "Jeg må ringe til Flemming i aften" sagde han bare. Kender ikke Flemming, men er ret sikker på det er en af hans "druk-venner" (Han har et rum af huset indrettet som en rigtig krostue og Carlsberg leverer øl i kassevis ca. 1 gang om måneden, de kommer dælme forbi med deres kæmpe lastbil og læsser af. :o Og der er tit nogle på besøg derovre, hvor jeg kan se de sidder i "krostuen" og pimper.) Han kone var dog ret sød og lød til at være lidt på min side, så håber hun stikker lidt til ham så han får ringet til ham Flemming. For det er vel bedre end ingenting. Fortalte også at jeg var hjemme allerede fra omkring kl 15 i morgen fordi der skal læses varme af, og så røg han op igen og næsten angreb mig verbalt "jamen vi kan jo ikke være sikker på at Flemming kan på det tidspunkt!" "Nej nej, rolig, jeg nævnte også bare at jeg var tidligt hjemme i morgen HVIS nu det kunne lade sig gøre." For dælen da, han er en belastning. *suk* Sådan er det hele vejen igennem med ham, så snart han skal have penge op af lommen så brokker han sig helt vildt. Og han har ville sælge huset i mere end et år, men der har ingen købere været endnu. På den anden side kan jeg også godt forstå ham, han er så gammel at han ikke kan lave noget på huset selv (tror mindst han er 85, hvis ikke mere). Men hvis det er så hårdt for ham så må han sgu da ansætte en vicevært, der tager sig af sådan nogle ting. Nåh nej, sådan en koster jo penge... AAAAAAARGH...

Nå, tror bare jeg skal være glad for at der endelig sker et eller andet, også selvom det er Flemming der kommer og kigger på det.

Chef var ellers i rigtig MØG humør i morges. Det aller første han gjorde da han så mig var at skælde mig ud over et tilbud jeg havde givet en kunde, ikke engang et "god morgen" først. Da jeg så fortalte ham at det faktisk var ham selv der havde skrevet sådan til mig i mailen så blev han endnu mere sur og sagde han ikke havde opdatet dit og dat i den mail fra kunden. Jamen for helvede da, så KIG DOG ORDENTLIG EFTER!!! Kunden havde jo sendt en mail til Chef, som så sender den videre til mig med info om hvad jeg skal skrive i tilbudet...og så skylder han skylden på MIG!!?! Sagde også til ham at den skulle han dælme ikke skubbe over på mig, det var helt hans egen fejl. SÅ blev han stiktosset, krøllede ordresedlen sammen og smed den ude i gangen da han gik. Det må han sgu selv rode med, det gider jeg ikke være en del af. Han gør det nemlig SÅ tit, skubber skyld over på andre, for det er da ALDRIG hans egen skyld, nææh nej.

For satan da jeg er glad for jeg snart er væk derfra. Kun SYV arbejdsdage tilbage...yes!!

Læste den anden dag et indlæg herinde omkring rod, hvor der blev nævnt bogen "Ryd op i dit rod med Feng Shui" af Karen Kingston. Tænkte at den da lige passede på mig, jeg har både rod i hovedet og i lejligheden. Skyndte mig så at bestille den på nettet og den kom så med posten idag. :D Fik lige læst den første side tidligere og den ser faktisk ret god ud. Tror jeg vil sætte mig hen og læse lidt i den her om lidt.

Nåh ja, igår efter jeg havde skrevet herinde og kun lige ville vente 15-20 min på at Kenny skulle komme hjem før jeg ville gå i seng tænkte jeg at jeg da lige kunne nå at skrive en email mens jeg ventede. Tiden fløj afsted og pludselig blev jeg afbrudt af Kenny der ringede på skype. Weeeee... Klokken var godt nok allerede 00:20 men det var lige meget. Havde godt nok savnet ham. :-) Vi endte med at snakke i næsten 40 minutter (og manglede også lige at skrive min email færdig) så det var IGEN sent inden jeg kom under dynen. Men han havde fået min pakke idag, jeg sendte til ham den anden dag. Han åbnede den først da han var online med mig så jeg kunne se på webcam når han åbnede den. Elsker at se andre's reaktioner på mine gaver, man kan som regel se om folk bliver oprigtigt glade eller om de kun bliver "facade-glade". Kenny blev oprigtig glad for min pakke og hele indholdet. Dejligt. Han viste mig også hurtigt rundt i stuen, de havde flyttet møblerne rundt her den anden dag. Det så faktisk rigtig godt ud. Glæder mig til at se stuen igen når de er færdig med at shine det hele op. Men RIGTIG dejligt at snakke med ham. :-)

Vil hen under tæppet og læse om rod...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Krostue og rod... er publiceret 18/06-2008 19:05 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.