Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Aaah... Endelig tid til at sætte sig ned efter en lang dag!
Synes alle mine dage bliver lange for tiden!
Skulle have ungerne i skole, men de mente begge at have det skidt... Af en eller anden grund er jeg altid lettere at overbevise, når jeg selv har det skidt... Og jeg har det skidt!
Og så var Helenes øjne også ret røde at se på...
Kunne ikke rigtig 'tillade' mig at melde mig syg, og følte heller ikke at jeg havde det helt så skidt, så ringede til min mor, for at høre om hun havde tid til børnene i dag. Det havde hun heldigvis.
Ligeså snart det var afgjort, virkede de pludselig lidt friskere (mystisk!!).
Jeg fik lov at låne bilen, så det hjalp lidt på min pressede tidsplan.
Efter arbejde ræsede jeg så til købmanden og handlede det mest nødvendige, og så hjem og hente børnene (der var blevet helt raske af en dag med mormor).
Lucas skulle til spejder - den første gang nogensinde. Skulle bare lige præsenteres for sin gruppe og leder, samt have et spejdernavn og hvad der ellers er af traditioner omkring det. Så nu hedder han Snog. I hvert fald når han er til spejder.
Jeg kan allerede se en del af vores weekender smuldre bort til spejderarrangementer... Hvis ikke det var fordi jeg går på barsel lige om lidt, havde jeg nok siddet og tudet over det... Dels fordi en masse af det foregår 100 km væk (deromkring altså) og jeg jo ikke længere har en bil og jeg ved at de der er spejdere fra hans klasse, allerede har en fast aftale om hvem der kører med hvem (og der ikke rigtig er plads til én til)... Dels fordi jeg virkelig værner om de weekender, vi har sammen...
Allerede den kommende weekend bliver flået lidt fra hinanden nu. Der er tur hele lørdagen, en rystesammentur hvor de nye skal sættes ind i traditioner, og lærer de gamle at kende. På lørdag skulle vi så have været i Tivoli og fejre min fødselsdag. Og selvfølgelig skal han med på den tur!
Men havde det været for meget forlangt at de sammen med informationerne om hvad der skulle ske i dag, lige havde meldt ud, at lørdagen var en tur-dag... Der er vel andre end mig, der kan lide at vide hvad der skal ske i løbet af ugen, før den går igang.
Han blev lidt ked af det, da han fandt ud af, at det var den dag vi ellers skulle i Tivoli... Så nu satser jeg virkelig hårdt på, at jeg får lov at beholde min fri-fredag på fredag, for så ville vi tage i Tivoli efter skole dér hvis vejret er godt, og ellers på søndag...
Men har lige nået at sunde mig lidt, og vi får nok det hele til at hænge sammen...
Og jeg er i hvert fald glad for at han endelig har fundet noget han vil gå til!
En del af grunden til min kraftige inden-i-mig-selv-øv-reaktion bunder selvfølgelig også i, at jeg virkelig ikke har overskud for tiden! Er så træt når jeg kommer hjem fra arbejde, og min mave er ved at blive tung at slæbe rundt på. Og så er jeg bare snot-forkølet, har konstant lurende kvalme (ikke en kraftig en, bare nok til at være generende), og føler mig svimmel når jeg står for meget op ad gangen.
Nåh, men nåede lige at køre med ham hjem igen, før jeg atter besteg min cykel for at køre til forældremøde i Helenes klasse. kom jo så en time for sent, men de første 3 kvarter var også gået med en generel "velkommen til 0.klasserne og sådan fungerer det her" med alle 3 klasser. Intet nyt under solen, når man har været igennem det før, og Daniel var der for at høre om der var nogle større ændringer....
Var hjemme Kvart over 9, og skulle så lige læse et kapitel for Helene, og dyste lidt Pokémon med Lucas og få dem begge i seng... Bo havde været hjemme så de var nogenlunde gjort klar til sengene, men der går jo alligevel tid med det hele...
Og hvis jeg ikke var træt i forvejen, så er jeg det i hvert fald nu...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så mange ting! er publiceret 25/08-2009 23:15 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.