12 år siden

Androgyn

End og week
Martin Micha...
4 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
He lige set at Andrej Pejic er indstemt som en af verdens mest sexede kvinder. Og jeg vil give dem ret. Manden er super feminin. Men det sætter nogle tanker igang om vores samfund og hvordan at noget af det mest feminine er kan være ting som mænd har nemmere ved at opnå. Fx. lange ben, høje kindben, en forholdsvis skarp kæbelinie (opnår jeg aldrig selv) og en lav fedtprocent. jeg mener selv når han ikke har ret meget tøj på og man indser at han ingen bryster har, ser han ofte ret feminin ud. WTF?

Nå, men min vægt siger i dag 53.4 - så er jeg gen-nået mit minimum. Kan jeg få den lidt længere ned i morgen? Jeg mener, ikke et kg. men bare lidt?

Så har jeg iøvrigt ladet mig friste til at spille Lotto for første gang i mit liv. Det var iøvrigt møgbesværligt. Danske Spil gør det ikke så nemt at købe online som man skulle tro. Jeg skulle udfylde spille max, overførelses max par dag ect. og satte det bare lavt - 50 kr. Så viser det sig at man ikke kan overføre mindre end 200 kr. af gangen på dankort... og man ikke kan ændre sine max grænser før 24 timer efter. Men jeg fik løst problemet på anden måde.
Første spil lotto - jeg føler mig lidt dum, for jeg ved godt hvor herre usandsynligt der er at vinde - eller.. jeg har hørt statistikken, det trænger bare ikke rigtig ind. Men det kaldte på mig.
Jeg har ellers selv siddet og solgt lotto bare for at tænke "stakkels klaphat" hver gang nogen købte. men sagen er jo at man bliver lidt overbevist om at en eller anden sidder og trækker i trådene og måske mener at det er lige netop DIG der skal vinde nu - og så må du jo tage verdens hints og spille. Millionerne har jo ventet på at blive udtrukket til jeg begyndte at spille. Om ikke andet har jeg fået meget spænding for pengene - udtrækningen har jo trukket ud i det uendelige. Så hvis jeg bare spiller for spændingens skyld - har jeg da fået max ud af de penge. Sikke en trøst. nej, jeg vandt ikke. Ikke engang en lille bitte smule. Det ligner mest af alt at en eller anden amatør har brugt 6 kugler og har forsøgt at skyde til måls - uden held. Jeg har en lottokupon med 10 * 6 rækker og i alt er der 6 tal der er rigtige på HELE kuponen. Nu får jeg en bedre følelse af hvor usandsynligt det er at vinde - til næste gang jeg lader mig friste. Fra nu af hedder det gratis julekalender-konkurrencer eller velgørenhed. Noget der også giver mening når man ikke vinder. Det gør danske-spil dog også lidt.

Men en sjov bemærkning her er at jeg igår gik hen og blev bange for at vinde. Jeg tænkte: og hvad så hvis jeg vandt de voldsomt mange mill.? Jeg er på det sidste i min uddannelse og kunne så pludselig bare smide de sidste 3 år i skraldespanden, for selv om det er mit drømmejob ville det jo ikke give mening at gå på arbejde. På den anden side ville jeg ikke kvitte SÅ tæt på. Så jeg ville gennemføre uddannelsen alligevel. Desværre kan man dog ikke købe sig mere tid til at skrive bacheloren i. Jeg kan heller ikke købe mig mere slank. - Jo, jeg kunne sikkert godt bruge kirurgi ect. men er der ikke i forvejen en grund til at jeg ikke bruger det?
Dernæst er der mit parforhold. Min kæreste er jo også igang med sin drømmeuddannelse - hvordan håndterer man det? Jeg tror han har en drøm om at opnå succes - ikke om at jeg evt. skulle forsørge ham. På den anden side ville det igen ikke give mening at han skulle arbejde - eller ville det? Der følger vist megen meningsløshed med så mange penge. Ja, det kan løse nogle mindre økonomiske problemer, men den luksus man kan få, kan jeg godt forestille mig koster på andre fronter. Du kan jo ikke købe kærlighed eller venner. Jeg tror at hvis jeg vandt, så ville det gå ud over parforholdet. Jeg tvivler lidt på at min fyr ville føle sig ret maskulin af, at leve af mine penge og jeg har jo brug for en hverdag sammen med ham. Hvis han arbejdede og jeg var rig, så ville jeg bare hænge derhjemme. Egentlig ville jeg da helst shoppe og på café med veninderne, men de ville heller ikke have tid eller råd. Hvor meget vil en person acceptere at blive foræret? Det er jo aldrig sjovt at blive foræret dyre gaver uden at kunne gøre gengæld. eller jo, der er da nogen der ville elske det, måske min søster, men så ville det bare ende med at man følte at man kun betød penge for dem.
Jeg mener, jeg er ikke den i verden der har nemmest ved at få nye venner og uden et job og folk i samme båd som mig, så ville jeg måske ikke have det så sjovt. Hvad sker der med social-livet når man vinder? Skal man holde gevinsten hemmelig for ikke at blive "overfaldet" af tiggerier både fra fremmede og bekendte (jeg hader tiggerier) eller er det forkert at holde sådan noget hemmeligt? Hvem skal vide det og kan de holde på hemmeligheden? Kan man selv holde den, hvis man begynder at købe alverdens? Vil folk blive jaloux og behandle dig dårligere? Eller vil du tiltrække falske venner?

Jo, jeg ved da hvad penge ville være rare at bruge på. Jeg er jo blot studerende og har været det længe. Men det er jo ikke livsnødvendige ting som jeg mangler og de ting jeg gerne vil have kommer højst sandsynligt i mindre doser igennem tiden. Og så giver mit liv mening imens. Det var måske godt at jeg ikke vandt. Eller... at jeg ikke vandt mange millioner - en enkelt kan jeg vist godt klemme ind i mit liv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Androgyn er publiceret 24/11-2011 10:53 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.