En baglæns kat og en masse regn

Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kære Dagbog

Et barn ud og et hjem.

Forklaring:
Lasse er i dag, sammen med de øvrige 9. klasseelever, taget af sted til Prag en lille uges tid og Tanja kom samtidig hjem fra weekend. Hun havde hele weekenden været hos Besserne (som hun selv siger: Basserne *S*).

Det bliver nok en lidt underlig, men nok også stille uge, nu hvor Lasse er taget af sted. Normalt fyldes hyttens rum flere gange dagligt med Techno Musik, som er en musikstil knægten er helt bidt af. Samtidig vil telefonen ikke ringe 10-20 gange og det hver gang er til ham. Hmmm… bliver nu en stille uge og hvem ved, måske jeg ligefrem kommer til at savne både musikken og telefonens ustandselige kimen :-)

Nå, men Tanja kom så også hjem i dag – endda iført nyt tøj og med mere nyt tøj i tasken, som straks skulle vises frem og prøves (der er nu noget ved at komme på weekend hos Besserne *S*).

Kort efter hjemkomsten smuttede hun på legeplads, fandt en af veninderne og inden jeg så mig om var de begge heroppe og de tøffede ind i soveværelset for at lege. Fra stuen lød det til, at det fin fint, så derfor ingen indblanding fra min side.

Så pludselig ser jeg ude af øjenkrogen en kat nærmest komme baglæns ind i stuen. Hmmm.. tænker jeg lige og kigger en ekstra gang. Jooo… katten gik virkelig baglæns og det så absolut ikke ud til, at han befandt sig vel. Først der gik det op for mig, at tøserne havde givet katten noget dukketøj på, og det var det han forsøgte at få af. Troede åbenbart at gik han bare baglæns, så skulle han nok greje den, men … nope, der skulle mere hjælp til og ilede over til ham. Men ak og ve, jeg virkede måske truende eller hvad ved jeg, for ud i køkkenet fór han og mig bagefter. Der lykkedes det mig også til sidst at afklæde ham.

Bagefter ind og snakke med tøserne og forklare dem, at sådan noget gjorde man altså ikke, men de gloede bare underligt på mig, for …… katten havde jo ikke strittet imod.

Ak ja, det er ikke altid lige let at være kat her :-)

Ellers er der ikke sket det helt vilde i dag. Og dog, det har regnet og tordnet til den helt store guldmedalje, med det resultat at der er kommet vand i kælderen her i blokken, hvor vi bor. Sononfons mobilnetværk røg også nogle timer, de elektriske pærer blafrede, ½delen af fjernsynskanalerne smuttede også alt imens, så det var ikke bare en lille byge.

Tanja var igen ude, da uvejret satte ind og storebror Jesper fløj ned af trapperne for at finde hende og selvom hun kun nåede at være ude i regnen få minutter, så lignede hun en druknet mus, da Jesper kom med hende. Normalt har hun ikke noget imod regnvejr, men det her var helt klart liiiige i overkanten af, hvad hun syntes var sjovt, så der var mange tårer der lige skulle viskes bort inden hun blev sig selv igen.

Nu ånder huset fred og ro og der er kun mig, som endnu er vågen en stund endnu inden jeg også lader hvilen falde over mit legeme.
Men men men … har lige nu travlt med at quizze på noget som jubii.dk har lavet, at jeg dårligt kan løsrive mig J
Det er om paratviden og ih guder jeg føler mig virkelig stok dum, meeeeeen jo mere jeg quizzer jo bedre bliver jeg, så …… hehehe… smutter liiige derud igen *griner*

Sov godt til dig der endnu er vågen og fit for fight

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En baglæns kat og en masse regn er publiceret 19/08-2001 22:20 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.