Hyggekrogen · But why?

10 svar
Senest opdateret 10 måneder, 29 dage siden · 2 bruger(e) deltager
11 måneder, 1 dag siden

Hey jeg havde lagt en masse youtube videoer op og jeg kan ikke se dem længere er de blevet slettet? Og hvorfor?

11 måneder, 1 dag siden
11 måneder, 1 dag siden

Hej Kenneth,

jeg så godt at du havde det, og læste samtlige titler samt hørte nogle stykker - hvilke kan være lige meget.

Jeg tror du skal tage det som et kompliment hvis det kun er videoerne der er slettet, og ikke din profil - som det sker ind imellem. Altså, at en regel måske blev brudt, men at det blot var en regel der nemt kan tilgives brydning af, ulig andre.

Jeg har ikke set dine debattråde igen endnu, i skrivende stund, men det er mit gæt. God dag, og husk nu at holde pauser fra nettet - det skriver jeg lige så meget til mig selv (!). Altså, virkelig, unplugge - det tvivler jeg på at jeg behøver skrive til dig, ift. vor tidligere private snak, men jeg nævner det blot ift. videoerne - youtube er... ligesom alt andet, afhængighedsskabende, og kan derfor være usundt. S'følig :-)

mvh Ansu
PS: hvis du skriver igen og jeg ikke svarer, altså privat, her og andre steder, så tag det ikke personligt. Jeg har bare ikke meget overskud (!!!), og mange "bolde i luften" :-) Nogle af dem virkelige - øver mig i at jonglere, med en hoppebold der er meget sjov og rar, men bouncer for vildt LOL! Hurra for... ej, mine naboer må være SÅ trætte af mig LOL! Men de smiler altid når jeg ser dem og siger "Hej," :-)

11 måneder, 1 dag siden
11 måneder, 1 dag siden

Jamen hvad var der galt i det? Det er bare det jeg gerne vil vide???Kenneth

11 måneder, 1 dag siden
11 måneder, 1 dag siden

Aaah :-)

dét ved jeg ikke.. du kan prøve at skrive til hjemmesiden her's ejere/bestyrere. Mit gæt vil være at hjemmesiden her er for skrift, ikke for andet, medmindre det kombineres.

11 måneder, 1 dag siden
11 måneder, 1 dag siden

Jamen der stod jo hyggekrogen hvor der blandt andet bliver sagt at youtube videoer er ønskeligt

11 måneder, 1 dag siden
11 måneder, 1 dag siden

Sådan er det jo med nettet - det lyver. Altså, hjemmesider... i gamle dage, som jeg tror at du er gammel nok til at huske, var alle jo anonyme = det var nærmest hele pointen med at bruge nettet! Altså, at nettet var en slags rollespil.

For resten, jeg husker at du delte en Tupac-video, eller 2, så jeg får lige lyst til at spørge om du har hørt Killuminati?

Der er et citat af 'Pac på tracket jeg deler her, altså, i og med at det er musik, et sample af Tupac Amaru Shakur - som jeg selv har uploadet, dog ikke lavet, ergo besidder JEG kildematerialet - altså, som i at jeg har betalt for det, støttet kunstnerne bag, Joshua og Gurpal (DJ og MC). For resten deler Joshua alle sine tekster online.

mvh Ansu
PS: 'Pac sagde (k)Illuminati = illu er en myte, skabt for frygt, for at få folk til at føle sig magtesløse. At illu er baseret på Teosofisk Samfund er en anden snak da det er MIN tolkning, og sikkert en forkert en. Igen, jeg har underskud på overskud, og vil ikke skrive mere. Men læser gerne :-) Og lytter!!!

Joshua/Gurpal - Happiness and Peace;

11 måneder, 1 dag siden
11 måneder, 1 dag siden

Men please, ikke flere spørgsmål, til mig i hvert fald.

11 måneder, 1 dag siden
11 måneder siden

Er der nogle der kan fortælle mig hvad jeg har gjort galt??? Har skrevet til fyldepennen men uden held de svarer mig vidst ikke lige forstår bare ikke hvad jeg har gjort galt og hvorfor alle de fede videoer skulle slettes jeg ville jo bare dele dem med jer der står jo netop at hyggekrogen er til youtube videoer og sådan noget

11 måneder siden
10 måneder, 29 dage siden

Kenneth, undskyld at jeg igen tager ordet, men da ingen andre gør det trods så mange online... I øvrigt utroligt hvor mange kujoner der er lige præcis på denne side, men ingen modige har ikke selv været kujoner inden.

Anyways. Når du er på en hjemmeside, uanset browser tror jeg (altså, f. eks. TOR-browser = The Onion Router (noget andet i dag end for x år siden)), så kan du i typisk venstre side af hjemmesidens tekst, altså der hvor du indtaster hjemmesidens adresse, se små symboler. Holder du musen henover dem, kan du læse hvilket firma du er et produkt af = er en hjemmeside gratis at bruge, er det fordi at du selv er produktet, typisk information. Har man læst den verdensberømte roman 1984, skrevet af George Orwell / Eric Blair (han blev skudt i halsen af fascister og blev sårbar, og ønskede at være anonym i sin kritik af socialisme), så ved man hvad information kan gøre (...). Jeg vil ikke uddybe ydeligere, da det ville være en spoiler, men lige advare om at filmen af samme navn er skod, virkelig dårlig - bogen er nem at læse, uanset alder.

Anyways. Indtil for nylig var FP lig med "Lets Encrypt". I skrivende stund er det Bitdefender (i min browser, i hvert fald..). Hopper du på større medier, såsom Meta's Facebook eller lignende, vil det være noget andet, som man kan få lang tid til at gå med, med at researche..

Anyways. Jeg stoler på FP, ellers skrev jeg ikke her. Alle er jo bare mennesker - måske er FP's ejer på ferie, eller har travlt. De svarer heller aldrig mig, men igen, det gør ingen hjemmesiders ejere.

Igen et gæt - jeg tror at hvis du havde skrevet hvad hver enkelt musikvideo betyder for dig, eller noget andet tekst supplerende musikken, at de ikke var blevet fjernet. Jeg kan godt følge dig, det er da harmløst hvad du gjorde, og jeg forstår det heller ikke. Men mange hjemmesider bruger AI, altså automatiske regler der forceres uden omsorg og omtanke. Jeg gjorde engang som dig, og bare delte løs overalt, med en stærk, stærk tro på at man aldrig går galt i byen med en ø-boer-attitude = altså når man gør hvad man gør af kærlighed. Men på nettet må man være en ninja, og huske at en ninja, selv en ternet, aldrig siger at han er en :-) Altså, min pointe er at mit råd må være, at hvis du deler musik herinde (og samtidig linker til Youtube, som jo OGSÅ er et firma (...)), så altid at supplere med tekst, som her. Vel at mærke RELEVANT tekst, og vel at mærke med følelse og verdens eneste intelligens = medfølelse og omsorg.

Personligt synes jeg det er ærgerligt at dit arbejde blev slettet!!! Der var blandt andet Alicia Keys - hvordan kan man gå galt i byen med et link til hende?! Håber at andre tager ordet, og en bedre forklaring end jeg.

mvh Ansu
PS: MC Clemens - Skaden er et af mine gamle favorit-numre, før han... ej pyt, tracket og albummet er virkelig fedt, i mine ører i hvert fald, fordi det vækker minder. Anyways, det handler om adfærd på nettet =

10 måneder, 29 dage siden
10 måneder, 29 dage siden

(Skal lige understrege at jeg ikke har set Andens film, som følge af nogle hans første. Har dog hørt alt han laver/lavede på CD :-) Det var fedt at høre f. eks. Terkel i Knibe, og SELV forestille sig hvordan Anders Matthesen's stemmeskuespil ville se ud haha LOL :-) )

10 måneder, 29 dage siden
10 måneder, 29 dage siden

Ja ok Ansu det er bare lidt ærgerligt for synes da ihvertfald selv det var nogle vildt fede videoer og havde håbet på at få noget ros for dem :-)

10 måneder, 29 dage siden

Besvar debattråd

Debatten But why? er startet 08/01-2023 20:28 af Kenneth Hvid (DeuceF43) og er placeret under Hyggekrogen.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

1Hjælp til et spørgsmål i Adventure ...
1 dag, 3 timer siden · Skriverkunstner
3Fortivlet: Ægteskab uden romantik -...
3 dage siden · Maria77
19Dagens DJ
6 dage siden · David H
5Overgreb er tortur - lovforslag
10 dage siden · HamDenKorte
8Poesi forlag søges
12 dage siden · heksemutter
21Dagens citat
13 dage siden · DagensDJ
3Dagens Dok
25 dage siden · HamDenKorte
5God digital bogside
26 dage siden · HamDenKorte
3Dansk eller Engelsk?
26 dage siden · cell
5Dagens Sketch (del en sketch/joke)
27 dage siden · HamDenKorte
8Hjælp og råd vedr. Økonomisk værgem...
1 måned, 1 dag siden · David H
162Hvad er du taknemmelig for i dag?
1 måned, 1 dag siden · Ansu
2Voldtægts-kultur
1 måned, 1 dag siden · Ansu
3Forlags forretnings-model
1 måned, 4 dage siden · Ansu
521Kontraster
1 måned, 4 dage siden · Brehmer
4162Dagens ord
1 måned, 4 dage siden · Brehmer
5Jeg er ny og vil gerne rigtigt i ga...
1 måned, 6 dage siden · Skriverkunstner
3Din yndlings kirken salme sang
1 måned, 6 dage siden · Skriverkunstner
34Hvad inspirerer dig
1 måned, 7 dage siden · Skriverkunstner
6Word og teknik.
1 måned, 14 dage siden · MollyTrine
0Kreative hjemmesider
1 måned, 29 dage siden · David H

Hyggekrogen

19Dagens DJ
6 dage siden · David H
21Dagens citat
13 dage siden · DagensDJ
5Dagens Sketch (del en sketch/joke)
27 dage siden · HamDenKorte
0Den kærlighed
3 måneder, 26 dage siden · MariaMolgaard
5Alternativer til Fyldepennen?
7 måneder, 20 dage siden · Arndal k
2I need a vacation ;-)
9 måneder, 16 dage siden · DeuceF43
10But why?
10 måneder, 29 dage siden · DeuceF43
3Færdig med digtsamling
1 år, 2 måneder siden · DeuceF43
5Blive til noget?
1 år, 2 måneder siden · DeuceF43
1Rette hylde?
1 år, 2 måneder siden · DeuceF43
0Erotisk billede tilladt?
1 år, 2 måneder siden · DeuceF43
1Hvad skal du i aften du lyst til at...
1 år, 10 måneder siden · Provenceflemmin...
0HAR DU SET MÅNEN kl 17:30
2 år siden · MariaMolgaard
4Din søndag min søndag
2 år siden · AnnaPigen3
0Alexander Woods musiker
2 år siden · MariaMolgaard
2Spiller i også online spil?
2 år siden · dino
0Aften scenerie
2 år siden · MariaMolgaard
1Filosofien kedsomhed hvad er det?
2 år siden · Engbo
4superhelt vs superskurk?
2 år siden · Engbo
2Efterlysning af serie
2 år siden · Kåemer
7Gratis TV-kiggeri
2 år siden · Prem