Selvmord i en medieliderlig tidsalder (del 2)

Sidste del

Opgavebeskrivelse

Øvelsen går ud på at skrive sidste del af en kort historie, som er opdelt i to skriveøvelser (se "Første del"). Dette er anden og sidste del. Hvis du endnu ikke har besvaret første del, bedes du gøre dette før du besvarer denne skriveøvelse. Du skal lægge vægt på at få opdelt historien et oplagt sted i handlingens forløb. Læs endvidere opgavebeskrivelsen til "Første del".

Ydmygelserne. Hvis bare hun kunne slippe for de daglige ydmygelser, så ville hun måske overveje livet igen. Men beslutningen er taget. I virkeligheden har han taget den for hende. Har gravet det mentale mørke hul dybere og dybere og nu kan hun ikke længere kravle op over kanten. Ingen vil kunne trække hende op. Men hun er illusionens mester og benytter sig stadig af internettet til at foregive, at hun er menneskelig.

Det tager noget tid, før hun ved, hvordan hun kan få sin hævn over ham. Idéen har taget form og hun arbejder på den, hver gang hun har mulighed for at bruge computeren. Hun har stjålet hans kamera og filmet hans overgreb mod hende. I virkeligheden har hun altid været meget lærenem. Det er måske derfor, han har kunne få hende til at tilpasse sig hans brutale verden så let? Hun har læst sig til hvordan man laver en hjemmeside og det er den, hun arbejder på. Gemmer udkastene, så kun hun har adgang til dem. Hun har skrevet om hele sit liv, fra fødsel til død. En 13-årigs selvbiografi. Det er hendes afskedsbrev til verden.

Medierne vil kaste sig over hendes historie, det er hun ikke i tvivl om. Han elsker at sidde og svælge i andres ulykke i nyhederne, ligesom størstedelen af befolkningen gør. Hun ser mennesket som en selvdestruktiv art. Hendes eneste fortrydelse er, at hun ikke vil kunne se hans ansigt, når han ser sig selv efterlyst i nyhederne.

Hun skriver i sin status på facebook: ”I virkeligheden er alting anderledes. Jeg håber, at du kommer til at rådne op i fængslet, for det du har gjort ved mig. Udbred denne hjemmeside: http://www.13aarigsselvbiografi.dk, så jeg kan få min hævn, selv i døden”. Men hun trykker ikke *enter* endnu. Hun opretter først en mail med hjemmesidens link til alle de landsdækkende tv-kanaler og aviser. Han skal fortryde, han nogensinde brugte hende, som hans private legetøj. Hans egen datter. Og hendes mor skal fortryde, at hun lod som om det ikke skete. Så går hun ud og sluger hele hendes mors bøtte med sovepiller og sætter sig tilbage foran skærmen. Hun har barberbladet i hånden, men før hun ender sine lidelser, skaber hun begyndelsen på hans. Hun trykker på alle *enter*-knapperne. Hævnen er begyndt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Selvmord i en medieliderlig tidsalder (del 2) er publiceret 22/09-2010 18:37 af Arazi Black (Arazi) under skriveøvelsen Sidste del.
Version 1 - 22/09-2010 18:37
Besvarelsen er på 380 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Lise Andreasen (anemone42)
Opgaven: er løst.

Historien: Igen, hænger fint sammen, lidt mere jordnært og realistisk i denne del, og det kan jeg godt lide. Hævnen er sød, mand!

Det sproglige:
- "Hun ser mennesket som en selvdestruktiv art." Tænker 13-årige sådan?
- "Så går hun ud og sluger hele SIN mors bøtte med sovepiller"

4 stjerner.

--
"Hvis du gerne vil takke for mine ord, kommentér da gerne en af mine øvelser."
10 år siden
10 år siden
#2 Arazi Black (Arazi)
Tjaaah, hun gør.... :) Håber ikke 13-årige generelt har det sadan...
Men hun har fortolket det gennem nyhederne, som hendes far svælger i....

Damn, sin/hendes er mit svage punkt... :) Misser det nogen gange, selv efter alle rettelserne....

Tak, og skal nok vende tilbage til dine tekster...

/Arazi...
10 år siden
10 år siden
#3 Susanne Jensen (Dutten)
Fængslende i sin uhyrlighed, og man kan så godt det er muligt leve sig ind i pigens følelse af håbløshed og "fanme nej-stemning"
Levede op til dens formål:-)
med venlig hilsen
Dutten
10 år siden
10 år siden
#4 Patrick Bolvig Mohr (fjerpennen)
Hævnen er som oftest altid sød, men hvad er der ved den når man ikke selv er tilstede for at ælte sig i den?
10 år siden