3Os, dem, vi og intet
At forsvinde, uden at have afsat sig spor. · At blive glemt. · Ingen ... [...]
Digte
10 år siden
1Parkeringsplads
En ensom gadelampe oplyser vore krakelerede parkeringsplads. · Sted... [...]
Digte
10 år siden
3Et arbejde
kraftig Desaturation · Faldende blodtryk. · Dyspnø · Efterfølgende Inge... [...]
Digte
11 år siden
7Det du ikke ønsker at forholde dig til
Gamle venner. · Det stikker i hjertet. · En samtale over nettet. · " De... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Handlingslammet
" se mig i øjnene, og sig at du er stolt af mig! " · Håret fra den ... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Thomas Sørensen (f. 1985)
I medgang og moden trang, spejder kvindernes øjne efter det såkaldte dominerende køn. De vrider sig i baren og spinder kælent af de rundtossede mænd, der febrilsk prøver at virke en smule tjekkede. Prøver at gemme toupeen ligesom de prøver, at skjule den forbandede ring, der er ved at brænde hul i samvittigheden.
   Divaerne ler overlegent, da de atter en gang spiller hankattene ud mod hinanden. Og den ene skyder barnets konfirmation af på kvindernes behov. En anden bider sig i knoerne, hver gang en svulmende kavalergang svømmer forbi hans øjne.
   Sved, jammer og samvittighedskvaler hagler ned i denne bar og den forbandede ring kan bare ikke komme af. Tiden er ved at være inde. Øjnene har nu udset deres ofre. De stærkeste er gjort synlige. Resten af den førhen så glade hanklan er kravlet udmagret ud hvor de kom fra. Kører en stor omvej hjem, for at finde på en god undskyldning.
   Nu er det tid til den rigtige kamp. Læberne svulmer og tungerne skal snart danse, men først denne uundgåelige parringsdans, der kun kan udføres af hunkønnet. De kaster med håret i takt til taktløs musik og mændene prøver at følge tempoet. Håber på at den djævel af en Dj. Snart får et hjerteslag. Divaerne er sådan set ligeglade, for nu er der indbyrdes kamp. De halvnøgne timeglas figurer vrider, svinger og sveder, indtil den stærkeste hun står overfor den stærkeste han.
   I morgen vil manden prale til gutterne, om det skår han havde i kanen i går. Alt i mens divaen ligger skumle planer, der om et års tid vil ramme staklen med bleer, barnegråd, svigerfader, stationcar og nyt hus. Han vil ikke ane hvad som der er sket og gutterne vil vifte med gifteringene og råbe:
   - Hvad sagde jeg!
   Det er anatomien for en uskyldig lørdag aften, hvis du ikke har taget dig agt og forvildet dig ud på divaernes jagtmarker.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/05-2003 11:58 af Thomas Sørensen og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 316 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.