3Os, dem, vi og intet
At forsvinde, uden at have afsat sig spor. · At blive glemt. · Ingen ... [...]
Digte
10 år siden
1Parkeringsplads
En ensom gadelampe oplyser vore krakelerede parkeringsplads. · Sted... [...]
Digte
10 år siden
3Et arbejde
kraftig Desaturation · Faldende blodtryk. · Dyspnø · Efterfølgende Inge... [...]
Digte
11 år siden
7Det du ikke ønsker at forholde dig til
Gamle venner. · Det stikker i hjertet. · En samtale over nettet. · " De... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Handlingslammet
" se mig i øjnene, og sig at du er stolt af mig! " · Håret fra den ... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Thomas Sørensen (f. 1985)
Man sidder fredag midnat og drømmer til afslappende højtaler toner. Man fingerere med sine hullede jeans med dagens sidste smøg i flaben, imens hjernen analysere ugen der gik. Kommer i tanke om alle de ting der sku' have været sagt, men ikke blev gjort. Sengen kalder og ekkoet fra ugjorte drømme giver samvittighedsnaget et ekstra skub.
   Føler glæden ved weekendens ankomst og frustrationen over at mandagen allerede er i gang med at tygge tiden i sig. Man gaber, klør sig i nakken og kommer i tanke om rykkeren der vil blive sendt, da man, idiotisk som man er, har glemt at aflevere bogen til tiden.
   Længes efter solens smil og fuglenes så velkendte muzak sunget fra grønne trætoppe.
   Håber på at dagen i morgen ikke vil snerre, som den gjorde for en time siden og at telefonen bare vil være lidt mere venlig.
   Der bliver skrevet elektroniske taster, imens en dag kommer til syne på skærmen. Gør det mest for at få dokumenteret ens tilstedeværelse.
   En stor trang til at svømme ud til stjernerne presser sig på, imens nattehimlen funkler godnat. Bliver slået tilbage til virkeligheden da et kærligt kindkys hvisker - sov godt.
   Man lægger planer for de kommende dage, indtil man indser at planlægning hører hverdagen til. Måske man bare skulle sove længe? Måske køre gennem Danmark ad frosne skinner og iagttage de ukendte passagerer. Skrive hele natten om deres små skuespil mellem hver station. Kan kun vente og se hvad dagen har tænkt at byde på. Det ku' være det bliver til konversioner på bunden af tomme flasker. Eller filosofiske udspil fra en veninde, som godt måtte være mere end det. Hvad med en dag blandt de to højtalere med en god bog som selskab.
   Man gider ikke tænke mere. Må vente og se.
   Sengen kalder højere end før. Det' tid til at dykke i sig selv og se om man måske kan finde en mening med hvad der foregår.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/08-2003 11:38 af Thomas Sørensen og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 323 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.