Håber jeg ser jer igen


20 år siden 3 kommentarer Kortprosa

3Os, dem, vi og intet
At forsvinde, uden at have afsat sig spor. · At blive glemt. · Ingen ... [...]
Digte
10 år siden
1Parkeringsplads
En ensom gadelampe oplyser vore krakelerede parkeringsplads. · Sted... [...]
Digte
10 år siden
3Et arbejde
kraftig Desaturation · Faldende blodtryk. · Dyspnø · Efterfølgende Inge... [...]
Digte
11 år siden
7Det du ikke ønsker at forholde dig til
Gamle venner. · Det stikker i hjertet. · En samtale over nettet. · " De... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Thomas Sørensen (f. 1985)
Blandt alle disse halvnøgne fruentimmere. Blandt fantastiske mennesker uden fremtid. Blandt slagsbrødre. Stødbrækkende stamgæster og hvad sådan et normalt værtshus besøg ellers indebærer. Står her ved pool bordet med cigar, sjus og glæde tatoveret i ansigtet. Sømandens løgnagtige verdenshistorier bringer glæde blandt publikum. Disse smukke mennesker, der lykkeligt drikker deres undergang i hus.
   Skåler, råber og knepper natten ihjel.
   I morgen vil de vågne forskellige steder. I grøften, hos konen eller hos et morgen grimt kvindemennesker, uanset hvor de ender vil de blive ramt af post-party depressionen og de vil bande af alt og alle, når selvmedlidenheden topper ved dagens første forbandede bajer.
   Men denne rutine vil først være aktuel om nogle timer. Så festen fortsætter med velkendt whisky latter og blottede nikotin gule tænder og galskaben og frygten for i morgen, får festen til at nå sit klimaks.
   Disse grimme mennesker er så smukke i deres berusede lykke. Man ved deres liv er som hevet ud af helvede, men deres livshistorie de normalt prøver at glemme sværmer rundt i den blå røg. De vil fremkalde latter og gråd, men de får dem får fortalt og folk vil lytte og klappe hinanden på skulderen og sige - Det går sgu nok alt sammen. og de vil være forstående for de har selv været det hele igennem og har det hårdt.
   Tiden er ved at rinde ud og konerne venter med kagerullerne. De smukke mennesker krammer, skåler og kysser farvel. Følelserne er ægte nok for hvem ved om man ser hinanden igen. Jeg beder til at vi gør, for i er de mest oprigtige som findes.
   I miserable smukke mennesker.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/10-2003 16:51 af Thomas Sørensen og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 269 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.