1Til minde om en god aften
Hvordan beskriver man højt til loftet, væg til væg bøger og maler... [...]
Digte · kunst, socialrealisme
11 måneder, 9 dage siden
2Du har sat Havet imellem os
Ude af øje, ude af sind · virker ikke med dig. · Du fylder ligeså meg... [...]
Digte · venskab, afstand, savn
5 år siden
3Ovenpå
Munden kører på dig. · Dine pupiller er så udspilede at den blå far... [...]
Digte · stoffer, venskaber, samtaler
5 år siden
1Punkerne på langebro
Vores møde har varet under 5 sekunder, men hans ansigt har allere... [...]
Kortprosa · punk, møde, indtryk
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tenna Hermansen (f. 1986)
Hans hånd på mit bryst. De andre ænsede os ikke, og vi så ikke dem. Vi var mange. Alle sammen alene. Vi var ensomme. Sammen. Jeg, med hovedet i hans skød. Hans kolde hånd på mit bryst. Den samme meningsløshed. Fjernsynets flimren. Vi lå tit sådan. Kolde. Uden at ænse verden. Hans hånd lå kold og livløs... ingen forandring.
   Vi skulle sove... lå tæt sammen. Jeg mærkede hans hænder i nakken. De føltes som små larver, der krøb hen over min hud. Varme og levende. Lænede mig frem. Hans læber var kolde. Mørke omsluttede os. Var lige ved at sige noget, men bed det i mig igen. Søgte efter hans øjne. Jeg mærkede ham trække vejret i mit hår. Jeg var bange for at det ville ende. Han greb mig om nakken med sine kolde hænder og trykkede mit hoved ind til sit eget.
   Stirrede mig ind i øjnene. Længe. Som om han ville til at kysse mig igen.
   Jeg havde mistet stemmen. Lå helt tæt ind til ham i hængekøjen og svedte. Jeg strøg ham over den klamme overflade. Mærkede hans ryg inder mine snavsede fingre. Han lå tæt ind til mig. Havde sin hånd på min mave. Vred sig. Jeg kunne mærke hvordan hans krop glødede under mine fingre. Jeg klamrede mig til hans mave. Sugede mig fast. Snoede mine arme omkring ham. Sveden sprang frem på min pande. Løb ned i øjnene. Vandet løb ned af mit tøj. Gennemblødte mit tøj.
   Da jeg vågnede var mit hoved fyldt med små huller og sprækker efter drømme, jeg ikke kunne huske. Han holdt om mig. Hans hjerte havde omsider bremset op. Jeg stak den ene hånd ind under hans skjorte. Famlede hen over den drivvåde hud, indtil jeg fandt den glatte priskode...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/12-2003 10:29 af Tenna Hermansen (Tenna) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 293 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.