3Os, dem, vi og intet
At forsvinde, uden at have afsat sig spor. · At blive glemt. · Ingen ... [...]
Digte
10 år siden
1Parkeringsplads
En ensom gadelampe oplyser vore krakelerede parkeringsplads. · Sted... [...]
Digte
10 år siden
3Et arbejde
kraftig Desaturation · Faldende blodtryk. · Dyspnø · Efterfølgende Inge... [...]
Digte
11 år siden
7Det du ikke ønsker at forholde dig til
Gamle venner. · Det stikker i hjertet. · En samtale over nettet. · " De... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Handlingslammet
" se mig i øjnene, og sig at du er stolt af mig! " · Håret fra den ... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Thomas Sørensen (f. 1985)
Nu lægger hun der med spredte ben, og stønner hendes sorger ud i det ukendte værelse. Hun har endnu en gang været ballets dronning og redet af sted med prinsen, alt i mens de andre kvinder kunne kigge sørgmodigt på.
Hendes marmorkrop vrider sig på bordet, hver gang hingsten støder til, men der er noget der mangler. Noget der splinters, hver gang hun ser sig spejlet. Denne graciøse skikkelse har mørket trukket ned i graven, og nu er krybene ved at fortære hende. Manglen i dette sædvanlige weekends rituel er følelsen af anerkendelse. For de frådende mænd er hun blot et redskab, der er til for at behage dem. I nat vil hendes mascara løbe sorte striber på hendes kinder endnu engang, og barberkniven vil kalde trøstende. Hun vil vandre med blødende håndled gennem hån fra mange års bebrejdelse. Denne nat vil hendes smukke ydre krakelere i selvmedlidenhed. Hun prøver at virke tilfredsstillet, da mandens liderlighed er eksploderet. Hun vil ikke forlade dette ukendte rum med velbehag i sindet. Hun vil krybe derfra som et såret dyr, ud i natten, der er så ensom og farlig. Hun vil prøve at opsøge manden, men han vil ikke kendes ved hende, og atter engang vil hun søge trøst i en ny favn. Atter en weekend. Atter en svedende kamp. Hvornår bliver det for meget? Snart? Hendes afklædte dans i de ansigts løse mænds rige virker så patetisk, da intet af det involverer følelser. Beruset og euforiserende brænder weekenderne af sted med flere tons ensomhed smidt i hovedet, hver gang. Hun går under. Hun synker til bunds. Drukner. Rivalerne vil håne hende og hun vil føle sig som en tøjte, men dette er hendes eneste form for trøst. Hun prøver febrilsk at holde hovedet over vand. Barberkniven insisterer endnu engang. Denne gang på langs. Hendes øjne vil græde, men hendes mund vil le. Var hun overhovedet levende, de år hun levede? Hendes blege smil er glemt i morgen, og hun hendes væsen er allerede erstattet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 15/02-2004 00:14 af Thomas Sørensen og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 332 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.