5Før jeg forsvinder
Har prøvet at passe ind · set for meget, levet for lidt · Jeg forvent... [...]
Digte · sårbarhed, traume, eksistentielt
2 år siden
10Uden for rækkevidde
Hold om mig · men du må ikke røre mig · Se mig, se smerten · men du må ... [...]
Digte
12 år siden
4Håbløshed
Tavse skrig runger i natten · ingen hører efter · Alle har deres eget... [...]
Digte
12 år siden
8Bare hold om mig
Bare hold om mig · for det er det jeg trænger til · Mest af alt · bare ... [...]
Digte
12 år siden
0At græde rigtigt
Hun græder de tåreløse tårer · de kommer aldrig rigtigt frem · Alle s... [...]
Digte
12 år siden
3Will I survive?
Millions of tears · Wich I can't cry · Just trying to hide · Im doing m... [...]
Digte
19 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mari Petersen (f. 1984)

Kære Gud

Ja, her sidder jeg så. Jeg sidder og tænker på, hvor meget jeg gerne vil have, at du henter mig - jeg gider ikke være her mere. Jeg er træt af at kæmpe, træt af at slås, træt af at tænke, træt at leve op til andres forventninger - kort sagt, træt af alt, træt af at leve.
Er det virkelig så syndigt og så fy-fy at have det sådan?
Hvorfor ser alle på mig, som om jeg er en idiot, når jeg fortæller, at jeg faktisk glæder mig til at dø. At jeg ikke på nogen måde, er bange for at dø. Hvorfor siger alle, at jeg skal gøre ditten og datten, når jeg siger, at jeg ikke vil være her mere?
Det er da vel for pokker mit eget liv. Jeg har vel ret til at bestemme over det hele alene. Hvis jeg nu erkender, at jeg har opgivet den kamp som livet nu og en gang er, hvorfor kan jeg så ikke bare få lov at få den fred jeg ønsker. Hvorfor skal jeg tvinges til voldsomme metoder, for at opnå min drøm, jeg ønsker ikke at såre de nærmeste jeg har. Men selvfølgelig, jeg kunne jo have sagt mig selv det. Det er bare fordi jeg ØNSKER at dø, så får jeg ikke lov til det, havde jeg nu IKKE ønsket at dø, så var jeg nok væk for længst. Typisk mit liv...

Nej - Du kære Gud, har besluttet at JEG ikke skal have lov at komme let til tingene. Jeg har dig mistænkt for, at du hader mig og leger pinocio dukke med mig. Det er som om, at den fejltagelse der blev begået da jeg blev født, er en munter oplevelse for dig. Behøver jeg sige, at jeg er vred på dig? Behøver jeg nævne, at du kan rende mig et vist sted? Hvorfor lader du mig ikke bare få fred, hvorfor skal jeg tvinges til at være her, når jeg ikke ønsker det?

Ja, nu siger du sikkert også så, at det er mit eget ansvar, om jeg vil være her - men hvorfor skal jeg tvinges til at bruge metoder som sårer mine nærmeste? Jeg har forsøgt selvmord, men det overlevede jeg også. Jeg overlevede hvad alle andre ville have været døde af. Ikke engang et skide selvmord kan jeg finde ud af... Ikke engang dét lod du mig gennemføre. Hvad er det lige, at din højere plan er mig med? Synes du selv du er morsom?

Jeg er bare træt, og vil bare gerne have lov at dø i fred og ro... Jeg har aldrig bedt dig om noget særligt, så vil du ikke bare høre mig denne ene gang, og hjælpe mig med at få fred i mit sind?

Jeg beder dig kære Gud, hør min bøn...

Marie

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/06-2005 06:33 af Mari Petersen (Just me..) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 471 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.