Fjernt fra fantastisk


16 år siden 5 kommentarer Kortprosa

1Den udødelige
"Ashlee, kommer du?" jeg så op fra jorden, og stirrede lige ind i... [...]
Noveller for børn/unge
16 år siden
0Vogterne - Kapitel 3
Den lyse side · Det trak op til storm, så folk havde travlt med at ... [...]
Fantasy
16 år siden
0Vogterne - Kapitel 2
Sand(e) problemer · Ingen turde give Sonaeko et svar. · "Svaret anta... [...]
Fantasy
16 år siden
1Vogterne - Kapitel 1
Jagten begynder · Selenes grå kappe blafrede i vinden, idet at hun ... [...]
Fantasy
16 år siden
0Livets Strand
Hvis livet er en strand, så er vi mennesker vel stenene. Der er m... [...]
Noveller for børn/unge
16 år siden
2I wish I was made of stone
The day I stopped smiling · Was the day I started crying · Red seemed... [...]
Digte
16 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Melanie Voss (f. 1991)
Hendes blik afslørede det hele. Facaden var for længst brudt sammen. Hun orkede ikke længere at smile. Faktisk havde hun ingen grund til at smile. Ingen glæde i livet. Hvad er et liv uden glæden? Intet andet end et mareridt. Et evigt mareridt. Hendes hullede jeans og mudrede T-shirt var alt hun havde tilbage. Håbet var langt borte, fjernet fra hendes hukommelse. Fjernet fra hendes liv. Hvis man da kunne kalde det et liv. Men et liv bliver det vel kaldt, så længe at hun trækker vejret. At være død indeni tæller ikke. Hun lænede sig op af murstensmuren, og gled så langsomt ned på den snedækkede jord. Kulden var hun ligeglad med, den betød intet. Hun trak knæene ind til sig, og lagde armene om dem. Hendes kortærmede T-shirt beskyttede ikke fra ret meget kulde, men betød det noget? For første gang siden hun ankom til gyden så hun sig omkring. Hun kunne skimte en rotte i mørket nær hende. Sikkert ikke mere end et par meter væk. Hun tog den nærmeste rustne dåse, og kastede den efter rotten. Den løb straks ind i en væltet skraldespand. En sammenkrøllet avis som lå nær hende, havde på forsiden et kæmpe billede af en politiker, som hun ikke genkendte.
   "Forbandede..." mumlede hun, men en smerte i halsen afholdt hende fra at ende sætningen. "Forbandede politikere", ville hun have sagt. De havde så mange gange lovet nattely til de hjemløse, aldrig holdt de løfterne. Hendes far plejede at være politiker, før at kræften krævede hans liv. Hjemløse var tydeligvis ikke de eneste der blev forsømt. Hun var jo trods alt ‘heldig’ nok til stadig at have livet i behold.

Vi tager et bad for derefter at tørre, drikker for at blive tørstige igen, og arbejder for at få penge, som vi alligevel mister igen. Så hvad er meningen? Vi lever for at dø. - Tænkte hun. Meningen med livet er at prøve at sejre, for derefter at finde ud af at det er umuligt.

Natten blev konstant koldere. Stjernerne stirrede hånligt ned på hende, men betød det noget? I morgen ville hun højest sandsynligt ligge død i sneen. I overmorgen ville hendes døde krop sandsynligvis blive fundet. Højest en uge senere ville hendes jordiske rester ligge i den frosne jord. Dagen efter ville hun være glemt. Betød hendes liv noget?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/08-2007 15:13 af Melanie Voss (V0ss) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 388 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.