Tankespind på en grå mandag



5De kvindelige Amazoner
De kvindelige amazoner · Alle var vi dødsdømte · Håbet var lille, vi ... [...]
Digte
10 år siden
0Livets spil
Først var der 7 · En modbydelig hjerneblødning, sendte en retur · Så ... [...]
Digte
13 år siden
1Tankespind på en grå mandag
Kan man ha gang i flere historier på engang? · Han lå musestille, d... [...]
Blandede tekster
13 år siden
2Hundedagbog
I min familie går vi på kursus, og det har vi brug for! · For hver ... [...]
Blandede tekster
14 år siden
26Fru Storm
Hun traskede eftertænksom op ad trapperne, femte sal, selvfølgeli... [...]
Noveller · storm
15 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tina McGhee (f. 1963)
Kan man ha gang i flere historier på engang?

Han lå musestille, de var alle skrækslagne, hun rystede som et espeløv, tankerne står aldrig stille! Alle notesbøgerne er i spil. Ynglings blyanterne er spidset og matcher farverne på de forskellige bøger. Turkis til sommerhistorierne, rød ved juletid, sort til triste tanker og så ikke at forglemme den multifarvede til alle de ustruktureret tanker og historier, hvor mon du er!

Lige her på første klasse, i fuldt firspring over de sjællandske sletter. Morgendisen ligger florlet over markerne, ingen sol i denne bog. Over broen ind imellem de blodrøde optegnelser, ligger havgusen tungt. Et par søvnige måger forsøger desperat, at nå vandet med lette vingesus, var det et lig? Nej det var en bøje.
Hm Fyns land måske her ville den blå bog være passende, rolig, sindig ej syndig, som alle de majestætiske vindmøller, der vejer over det grågrønne landskab, hvor var jeg nu, blå, rød, turkis eller multifarvede?.

Hej stop! Der var Bambi, marken emmer, der var LIV. Lortebrune togvogne glider langsomt forbi ved Vejle, graffiti er åbenbart ikke kun for Københavnere. Hva søren pludselig er pennen lilla, hjælp ingen lilla notes bog, den historie må vente, synd, bare ærgerligt sunny boy, stedet var ellers Horsens.

Plejeforstanderen stod fastfrosset i dør åbningen, hele opholdstuen var fyldt med "onsdags tøserne" de sad der i deres storblomstrede kitler, alle nypermanentet med et lilla skær. Nogle i kørestole, andre i den bløde hjørnesofa, med plastic betræk til de utætte. Der var en ram lugt af død i lokalet "bare ærgerligt sunny boy ingen lilla-notesbog, den historie må ligge til København.

Et smut forbi Tigerbutikken, mange historier, mange bøger, kaos, rod, lykke, sommerfugle, TANKESPIND og så på en mandag.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/10-2010 16:18 af Tina McGhee og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 284 ord og lix-tallet er 39.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.