Alting er anderledes en regnvejrs dag



1Dinosaurus & Skak
Dinosaurus & Skak · Står der på min bogreol · Det stod der · Da jeg ble... [...]
Digte
11 år siden
3Vandre
På bunden venter du · Den evige engel · På tværs af nattens lygter · Nå... [...]
Digte
11 år siden
2Kolossen og dukken
Om jeg, kutteklædte spøgelse, ville befinde mig bedre i Paris' åd... [...]
Blandede tekster
11 år siden
3Muldens kølige favntag
Der står du jo, min kære ven · Med guldøllen pendulsvingende i hånd... [...]
Digte
11 år siden
3Henover dynen
Forstenet årstid · Med iskrystaller i blodet · Drejer kroppene sig in... [...]
Digte
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Victor Emil Kristensen (f. 1991)
Det er som at urban anno 2009, styrter i grus under de pressende vandmasser, som var den blot lavet af sand. Alt hvad der trækker vejret får en indtrængende lugt af mug og jord, mens at jorden, mursten og det saftige græs lugter som var det lige så dugfriskt, som de fyldige dråber der dækker byen.
Der er ingen tvivl, denne syndflod vil bestemt vælte os alle omkuld. En vaskeægte apocalipsis de aqua.

En metropol på standby, en mand i et vindue. Begge lige betagede og låst af regnen. Begge er de fanget af hændelserne omkring dem.
En bil i gården græder over sine ejers negligering, mens en kat under vognen hvæser af vejrguderne. Ejerne har forlængst forladt denne synkende skude, en skude hvor rotterne efterhånden er de sidste passagerer. Rotter der venter på busser, de ligner nærmere mus i denne storm. Busser pløjer havet i to for at hente overlevende. Overlevende som desperat klamrer sig op af husfacaderne, i en håbløs kamp om ly. Overlevende rotter som panisk må se til at propfyldte busser, kynisk må fortsætte forbi dem for at aflevere det første kuld.

En kilerem skriger længere nede af den forhæn så utopiske villavej, mens at en anden bil desperat kæmper sig ud af carporten, blot for at drukne midt på vejen. Dette er ikke ulig en gladiator kamp, utallige små biler der bekæmper den overlegne vandmasse, til tilskueren i vinduets fornøjelse.
Et par små børn boltrer sig i haven af ren lykke over det fugtige afbræk i den ellers kvælende hede, forældrene der står under verandaens beskyttende tag kan kun ryste på hovedet. Små uskyldige børn, en dag vil også de blive revet med af tsunamien, der i denne stund stormer ned af vejen. En dag, vil også de, være en del af dette ocean. De vil kæmpe i bilerne, vente på redning, eller blot skue udover verdenen. De vil ikke tilgive, og de vil aldrig angre. De vil blot kigge, og fryde sig over syndfloden.

Således var det denne regnvejrs dag. En kat i ly under en bil, ubamhjertige busser, rotter der venter på redningen, de uskyldige små, det frodige græs, og ikke mindst...
En tilskuer til ødelæggelsen af det hele.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/03-2011 18:23 af Victor Emil Kristensen (Taenkehat) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 366 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.