2Blødende hjerter
Løber på havnen. Lungerne fungerer fint, sender ilten ud i blodet... [...]
Noveller
10 år siden
4Søstrene
De fniser, de hviner, de griner. De fniser, hviner, griner. De fn... [...]
Kortprosa
10 år siden
1En farlig deling - 2. del
Tre dybt røde dråber gled parallelt langs Salamones pande. En fug... [...]
Fantasy
10 år siden
2Skolen
Med hurtige skridt løb hun ned af trappen, lyset var slukket, men... [...]
Noveller
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Stine Kielstrup (f. 1995)
Drømme. Hvad er drømme? En lille erindring fra hjernens dybeste kammer. En drøm, et ønske, en frygt? En tanke. Drømme giver dig et billed af dig selv. Dig som person, din sjæl. Drømme viser historier, billeder og film i vores indre. Men når vi vågner, har vi glemt dem. Kroppen har fortrængt dét som din sjæl viste dig. En lille bid af dig. De forsvinder fordi at du har fået indsigt i de tanker, som dine drømmesyn har vist dig. Du behøver ikke at kunne huske hvad der skete, for din hjerne har fået det ud af drømmen, som den ville. Din krop og din sjæl har bearbejdet dine inderste følelser. Mens at du drømte, udvikler du din personlighed, dine karakterer og din opfattelse af dig selv. Drømme handler om dit inderste, dine tanker, dine ideer og dine følelser. Nogle mener at de kan bryde den billedkode, som dannes når man drømmer. De kalder sig for drømmetydere. De mener at de kan fortælle dig hvad dine drømme betyder, at det kan hjælpe dig.
Alt dette sker, mens at du sover. Og det hele bliver bearbejdet og lærred i din hjerne på trods af at du glemmer / forværre dem i løbet af natten eller i løbet af dagen. Det er ikke meningen at vi skal huske vores drømme, de skal bare hjælpe os på vej til forståelsen af os selv.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/07-2011 17:04 af Stine Kielstrup (Kiel-s-x) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.