2Parkeringsarenaen
Hun ventede mellem rækkerne af bilerne, og holdt skarpt øje med f... [...]
Kortprosa
7 år siden
10Stegt flæsk og klichesovs
Parallelt mellem frikadeller · og hakkebøf · Ligger du i din egen dim... [...]
Digte · blokering, afmagt
7 år siden
10Vi vil se!
Lad os se, hvad det er, du har fundet · vis det frem, kom med det, ... [...]
Digte
7 år siden
7Jeg er kun et menneske
Jeg er bange for svar · visheden om det uvisse · for mørke kroge · som ... [...]
Digte · eksistens, liv, frygt
7 år siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Yvonne Skyttegaard Hansen (f. 1966)
Lige børn leger bedst, så vi må spørge alle mine venner, om de vil købe tanken, som jeg alligevel ikke gider. Det er surt at hedde Kurt, og brugsen har lukket, når jeg græder over det spildte i vuggen, som vi sammen med badevandet røg ud, da sommeren var for kold, med alt den regn på vejen, i Spanien. Sidder Ole på en knold og hulker ulykkeligt, for han kan ikke se for skoven, som borte har taget i røven, sammen med Rødhætte, der har halm i ørerne. Hun går aldrig den lige vej, men heldigvis er ulven sprunget over, hvor gærdet er lavest. Så det skal der ikke laves om på.
Hu - hej, hvor det går. Se, hist hvor vejen slår en bugt, ligger der en kro, som Andersen sniger sig ind på, og Jeppe bestiger hurtigt dens trone. Hånd i hånd skyder vi berømte med gyldne genveje, mens værten græder af mus på bordet. Det kan ske, det kniver med gafler, for katten er ude og vælte de to tårne om på, maven er fuld af blå-lys, og ølhunden glammer af lænken, her i denne søde juletid. Eller er det pølsen, der løb med slutningen tilsidst?
Øjesten i smerte, rimer på hjerte. Lommerne er tomme, men gør porten vid, for nu skal der kysses under broen med rigtige piger, er jo fra Fyn, og natten er vor egen. Resten sender vi hjem i en Taxa. Men sporet ender som bekendt, når toget er kørt. Lykkeligvis har pølsen en til hver. Helle for rosinen.
Forfatterbemærkninger
Søger du en mening? Genbrug giver da mening...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/11-2012 09:03 af Yvonne Skyttegaard Hansen (anoa) og er kategoriseret under Smilebåndet.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.