5Dehumanisering
Et nyt niveau opnået, hvor fravær af oxygen lader mig ånde · Jeg er... [...]
Digte
1 år, 2 måneder siden
2Forbrænding
Ikke flere hvis, ingen partiskhed og ingen tvetydighed. · Spekuler ... [...]
Digte · ilden
1 år, 2 måneder siden
5Det Digitale Øje
Et digitalt sammensat øje · Pålagt iagttagelse - Skildvagter på him... [...]
Digte
1 år, 2 måneder siden
3Entropi
En elastik omkring min tunge · hvid og sprækket · vandrende paradoks · ... [...]
Digte · stress, sygdom
8 år siden
6Lørdag aften
gnistrende blå mønstre · danser hen af væggen - i takt med musikken... [...]
Digte
10 år siden
2Fatalismens røvhul
vanvid...! er at drømme om det normative · håbe på den ægte kærligh... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 3,8

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin Høeg Andersen (f. 1987)
Pludselig bliver jeg ramt af denne skrækkelige hedetur, endnu engang, hvad sker der for mig i dag? Min krop opfører sig aldeles mærkeligt, og det er da ubehageligt ud til alle grænser.

"Er du okay?" spørger min chef fortvivlet. "Ja ja, jeg skal bare lige sidde lidt ned, jeg mangler nok at få lidt væske" svare jeg med skælv i stemmen. "Ok du er godt nok noget bleg og svedig, du må sige til hvis du gerne vil holde resten af dagen fri, bare sig til hvis du smutter, ik". "Ok tak for det, men jeg giver det nu lige en chance" svare jeg ham.
Jeg får mig sat ned på den hårde melamin stol, hælder en glas vand op, og slubre det i mig med begge hænder rystende på glasset.

Men efter en time er det kun blevet værre, og jeg beslutter mig for at tage hjem. Jeg fortæller min chef at jeg kører, og vakler ud til bilen. "Hvor er de skide nøgler henne" vrisser jeg irriteret for mig selv, og da jeg endelig finder dem, taber jeg dem da jeg skal til at låse døren op, "PIS, LORT OG FUCK I MIN MORMOR!" råber jeg frustreret, og er nærmest ved at skræmme livet af en ældre kvinde, som er på vej til senior bowling ved siden af mit arbejde.

Da jeg endelig kommer ud af byen og ud på motorvejen, er det som en stor knude begynder at dreje rundt i min mave. Jeg mærker en svedperle trille ned fra min hårgrænse, og stopper sin tur da den når det buskede øjenbrun. Jeg føler mig svimmel, og burde vel holde ind og komme til mig selv. Men i stedet træder jeg speederen i bund, for jeg skal bare hjem nu.

Jeg får parkeret bilen i indkørslen, og støder tilfældigvis ind i min overbo i døren, "Jamen hej" siger han med et smil. "Flyt dig" siger jeg og skubber ham væk, så han nærmest bliver mast op af muren. "Nå nå, der er nok en der har travlt i dag" hører jeg ham sige inden jeg smækker min hoveddør i.

Jeg er nærmest ved at falde over min egne sko da jeg tager dem af, og frakken bliver smidt på plankegulvet. Jeg løber ud på toilettet, fumler med at få bæltet af. "Argg... fuck, fuck, fuck" siger jeg gentagne gange. Og da jeg endelig får presset mine bukser ned over mine svedige lår og ned til anklerne, sætter jeg mig på kummen og giver slip. Og en skøn følelse suser igennem min sjæl. "Det kalder jeg fandme forløsning!"
Forfatterbemærkninger
Kortprosa har aldrig været min skarpe side, da grammatikken og jeg ikke altid er bedste venner, så beklager de småfejl der end måtte være. Jeg fik lige lyst til at tegne et billed til teksten. Bare for sjov.http://tegnebordet...8029&visning=user

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/03-2013 22:38 af Martin Høeg Andersen (Høeg) og er kategoriseret under Smilebåndet.
Teksten er på 430 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.